Dobrý den,
rád bych se zeptal. Mám za sebou tento víkend třetí šanku a tentokrát neúspěšně.
První dvě (před měsícem, resp. před dvěma měsíci) byly úspěšné, vše podle návodu, sifon zafungoval, paráda. Jediná odchylka, jak jsem tu někde dříve popisoval, že jsem "začal protékat" až cca po 40ti minutách, ale jinak vše vzorově. Ale předevčírem se nepodařilo. Nalil jsem do sebe 1,5 litru, dělal jsem i doporučené cviky a nic. Tak jsem přidával slanou vodu, až jsem se dostal na 5 litrů a nic. Špatně mi nebylo, nejsem zvracecí typ, jen jsem cítil plné břicho. Cca hodinu po vypití první slané vody jsem udělal klystýr, ale to nepomohlo. Vypustil jsem jen to, co jsem spodem napustil, ale sifon to nevyvolalo. Až cca po 3 hodinách od první slané vody ze mě něco málo vyteklo, hádám to max na půl litru. Byla to špinavá voda s kousky stolice. A nic víc. Tak jsem vypil heřmánek, šel si dát rýži a tím to skončilo. Už v průběhu a několik hodin poté jsem stále hodil na malou, neboli veškerou vodu jsem vymočil. Negativní příznaky žádné, špatně mě nebylo, nic mi nebylo, cítil jsem se dobře i celý den po, jen to prostě neproteklo... Máte někdo podobnou zkušenost? Tušíte někdo, kde jsem mohl udělat chybu? Měl jsem to "ukončit" dříve než po třech hodinách? Jediné co mě napadá je, jestli jsem neměl málo slanou vodu. Přeci jen, není polévková lžíce, jako polévková lžíce a je pravda, že voda, kterou si umíchám (i ta první, nejvíce slaná) není nikterak nepoživatelná, je to taková přesolená polévka. Tak si říkám, jestli by nemělo být více soli. Víc mě nenapadá a neúspěch mě samozřejmě mrzí. Prosím poraďte, ať je příští pokus opět úspěšný. Děkuji, krásný den
, Petr.