sophie píše:
Dobry vecer, mam 40 rokov a pred casom som dostala 2 zlcnikove zachvaty, a skoncila som v nemocnici, kde mi boli diagnostikovane zlcove kamene, videla som na sone 3, ale je ich viac o velkosti asi 1cm. Pritom mi bola diagnostikovana gastritida, Helicobacter pylori a zaludocny vred. Ten zaludok si teraz liecim silnymi antibiotikami, a na januar som objednana na operaciu zlcnika, ale hladam riesenia, kde by operacia nebola nutna. Aj teraz mam bolesti zlcnika, bojim sa aby som neskoncila na operacnom stole. Mam aj nafuknute citlive brucho, poradte prosim. Beriem Magne B6na rozpustenie kamenov, ale mam obavy, ze prave to mi vyvolava zlcnikove zachvaty. a keby som sa dala na zlcnikovu kuru, tak by mi ublizilo uzitie epsom. soli.
Operace neřeší nic a pokud jste schopná bez ní fungovat je vhodné se jí vyhnout. Prostudujte si pokud možno celé toto vlákno, to se vám určitě vyplatí. Žaludek se dá zklidnit v nejhorším případě i hladovkou, nebo pouze monodietou a pokud jde o to nafouklé břicho zřejmě nedostatek kyseliny chlorovodíkové v kombinaci s nějakou parazitickou breberkou ve střevech. Vyzkoušejte obyčejný endiaron 3x denně tabletu po jídle po deset dní a uvidíte zda si to trochu sedne. Epsomka sama záchvaty určitě nevyvolává, ale seknuté kamínky to dělat mohou, čili asi zpočátku raději rozpouštět.