Dobrý den,
potřeboval bych poradit, mám za sebou v posledních 14ti dnech asi 10 klystýrů, nejdříve voda s citrónem, s tím jsem ale dost bojoval, nedařilo se mi napustit víc jak 0,3 litru najednou a udržet víc jak 2 minuty, takže akce na 6x na 2 hodiny. Pak jsem jednou zkusil první litr na 3x vodu s citronem a pak slabý litr uriny. Urina paráda, šla celá najednou a vydržel jsem v poho 20 minut. Vše OK, až včera jsem si řekl, že už na vodu kašlu a dal jsem rovnou urinu a to necelé 2 litry. Dal jsem je v pohodě na jedno napuštění, cítil jsem tlak v břiše, ale nic hroznýho, po 20 minutách jsem to pustil. Nic zvláštního ze mě nešlo, nejdřív zbytky stolice, pak natrávené jídlo, celé s hnědou vodou, stejně jako předchozí klystýry. Ale, už včera večer mi nebylo nic moc a dnes od rána jsem jak kdyby na mě lezla pořádná chřipka, jsem jak mátoha, všechno mě bolí včetně svalů a kloubů, je mi zima, jsem nepoužitelnej. Stalo se vám taky něco takového? Mám dnes pokračovat s dalším klystýrem, nebo naopak dát pauzu a jít se pořádně vyspat? Od rána jsem toho moc nejedl ani nepil, fakt mi není dobře.

Díky, Petr.