sona1 píše:
Děkuji,i když jste tajemný jak hrad v Karpatech..Samozřejmě,že jsem se zkoušela léčit různými způsoby,absolvovala jsem diagnostiku na přístroji Salvea,nakoupila spoustu kapek na parazity,navštívila x léčitelů,něco pomohlo,něco ne.Nezlobte se Váš článek je pro mě vlastně nic neříkající.Zkusím očistu střev,jater a uvidím.Chtěla jsem poradit jestli je tato kůra vhodná při adenomech....Snad někdo ještě poradí,čím adenomy zlikvidovat.Děkuji.
V každém oboru lidského snažení jsou odborně slabí, průměrní, mistři a výjimeční. Oni výjimeční vždy dokáží mimo zaběhlé postupy aplikovat originální řešení a posouvat obor dál.
Když jste zmínila absolvování diagnostiky přístrojem Salvia a poté nákup spousty kapek, jasně to ukazuje na stoupence "léčitelské větve" MUDr. Jonáše, kteří staví na jejich vnitřní doktríně - kapky.
Vyřešit Vaši situaci zvládne pouze dlouholetí praktici /-čky v Informační diagnostice, zabývající se přednostně parazitům. Takových je v ČR kolem 10-ti.
Doporučuji Vám, abyste se ještě pídila po možnosti dostat se k některému z nich. Kdo k nim patří, by Vám mohla napovědět již zmíněna Hana Bláhová, která je jednou z nich. Navede Vás na kvalitního poradce, púodle toho kde bydlíte.
Proti očistě jater i jiných vnitřních orgánu nemám výhrady ve smyslu jednorázové očisty, třeba 2x ročně, při změně jídelníčku z letního na zimní a pak ze zimního na letní, sám jsem to absolvoval.
Ale je velmi důležité správně definovat, co je příčina a co následek.
Takže vypláchnout cysty z jater můžete (možná), ale důvod toho proč se tam objevují (zmnožují) tím neobjevíte a tak ani nezabráníte opakování - když nevíte co je toho příčina.
PH