freml píše:
Jinak se chci zeptat na vyteznost Championa, v korenove zelenine. Muzete li nekdo prosim napsat. Je nizsi nez na Omeze? 1400 otacek, rozbije strukturu enzymů a vitaminu?
A jeste,- pri priprave mrkve, skrabete ji vzdy? Nebo jen vydrhnete?
A do Angela krajite mrkev na mensi kousky? Nebo si poradi s celou mrkvi? Srdecne zdravim
Měla jsem Championa 20 let, a ještě teď pracuje u švagrové, které jsem ho darovala. Výtěžnost mohu srovnat jen s Angelem, kterého mám teď. Je to nesrovnatelné, i v kvalitě. Samozřejmě ve prospěch Angela. Champion bych být Vámi nekupovala, jestli můžete, jděte do Angela. Šťavím na něm denně kolem 2-3 l z kořenové zeleniny, listovky a bylin. Výtěžnost úžasná, chuť taky.
Mrkev jen odrbu kartáčkem a do Angela nekrájím, jen když se nevejde do otvoru, tak podélně rozpůlím. Musí se trochu přitlačit. Když nechcete posilovat při šťavení, rozkrojíte větší mrkve na čtvrtky, menší na půlky. Vezme všechno tvrdé. Na ovoce moc není, to mu trvá déle, než si s tím poradí. Nebo prokládat jablka mrkví

. Slyšela jsem to víckrát, že Angel není na kořenovku, ale nic jiného na něm nešťavím už 2 roky a je O.K.
Hodně štěstí při výběru