Dobrý den, dostala jsem se na toto forum a chtěla bych napsat, ať je to s opozicí proti tzv. šarlatánům jakkoliv, mě očista jater pomohla. Dělala jsem jí zatím 2x, při první ze mě vyplaval jeden měkký mrňavý útvar ve velikosti nehtu na malíčku a spousta toho "smetí" a podruhé jen to smetí. Vše v barvě písku. Je mi docela fuk,jestli to jsou kameny nebo cokoliv, co se tělu nelíbí, ale fakt je ten, že problémy se špatným vyměšováním a neustálým nadýmáním s prdíky, následně tlak v pravém podžebří nejdřív po jídle, pak i nalačno zmizely, k tomu můžu spát v pohodě i na levém boku, nažloutlé bělmo zbělelo, a je mi prostě prima. Na vyšetření jsem byla třikrát, nic nezjistili, jen dráždivý tračník, ale já měla pořád dojem, že něco není v pořádku okolo žlučníku.
Přitom žiju dost přírodně, na horách a nemajíc auto, tak z práce chodím pěšky přes hory a doly, jsem třetí rok vegetarián, piju hodně, čili rady lékařů, i když dobře míněné, že prý vlákninu, pohyb a tekutiny, mě vždycky dokázaly oddělat.
Ale pravda je, že jsem měla v minulosti velké stresy, strava taky nic moc a navíc mi zubař na podzim nechtíc přivodil zánět okostnice, tak abych přežila do uzdravení a trhání, cpala jsem se ibalginem, no,