Momentalne provadim odparazitovani, koupila jsem si 2 lahvicky "Fresh Green Black Walnut Wormwood Complex" (Hulda Clark). Beru to uz 9. den a zatim jsem nic podobneho nejakym parazitum nezaregistrovala. Tak nevim co se deje, protoze kdyz jsem procitala na Amazonu diskusi, jak tam lide popisuji jake hruzy z nich vychazely (neco vypadalo pry jako zrnka ryze, neco bylo dokonce zelene a ruzove barvy, pak neco dlouheho, vypadalo to jako bile spagety, chuchvalce, klubicka nejakych hlist a ruzni mali cervici, take candidu jim to vyhnalo .....a to uz od 5. dne to z nich vychazelo. Na lahvicce je davkovani 3x denne, maximalne 2 plna kapatka, ja uz jsem to davno navysila na 3 kapatka (3x denne) a stale nic. Ze bych nemela vubec zadne parazity se mi nejak nezda, protoze jsem driv jedla i maso, nebo neco utrhnu na zahradce a jen tak rukou to opucuju a uz je to ve me, mame doma kocku, ta sice nechodi vubec ven, ale odcervena byla pouze kdyz jsme ji adoptovaly z utulku, to bylo pred 4 lety. Ja si myslim, ze kazdy mame nejakeho parazita ...tak proc se jim tem mrcham nechce jit ven? Neni treba na vinne to, ze jsem predtim po dobu asi 15 dnu prezvykovala v ustech 7 hrebicku kazdy den, nekdy i dvakrat (po ociste kloubu bobkovym listim me zacaly bolet dasna, tak jsem to tak lecila), no a vetsinou kdyz uz to bylo vyzvykane, tak jsem to i snedla, nevyplivla jsem to. Mozna ze nekteri paraziti ve me chcipli a vysli ze me, jenze ja jsem to tenkrat nekontrolovala, protoze me to vubec nenapadlo a tak jsem je prehlidla? No vazne nevim co si o tom mam myslet, mam tam te smesi jeste tak na dalsich 6 dni, tak uvidim jestli se neco jeste treba neukaze. Jinak jsem milovnici cesneku, zblajznu denne 3-5 strouzku, ale to pry stejne nema zadny vliv na ty vetsi parazity, ale jenom na male cerviky.
Dejte mi prosim nekdo vedet, kdo tohleto uz nekdy vyzkousel, dekuji! M.