Dobrý den,
mám za sebou 4. očistu žlučníku a jsem z toho trochu nejistá. První dvě byly takové stejné, večer ani moc průjem, ráno pak odcházely nečistoty-smetí a podruhé i malé kamínky. Celé dopolene jsem byla unavená. Třetí byla nejlepší, průjem již večer po první dávce soli, ráno také hned po první soli, odcházelo plno smteí a větších kousků a kaménky velikosti třešně. Průjem pokaždé trval skoro celé dopoledne. Po té třetí mi bylo dobře, byla taková očišťující i psychicky, jakoby "spadl kámen". Na tu včerejší jsem se opravdu těšila, že se mi zase uleví. Dělala jsem ji po14 dnech od té minulé. Měla jsem za sebou náročný týden a několik dní mě žlučník už tlačil. Večer to bylo dobré, jen olej mi už moc nechutná
. Spala jsem dost špatně, ráno mě bolel žaludek a čtvrtou dávku soli jsem skoro nedala. Nastal jen mírný průjem a vyšlo jen to smetí a pár kousků. Asi za hodinu jsem znovu usnula asi na 3 h a pak nic. Žaludek stále jako na vodě a neodcházelo už nic. Další slaný roztok bych už neudržela. Když se mi udělalo trochu líp, dala jsem si meduňkovo mátový čaj a udělala klystýr. Znovu nevyšlo téměř nic. A to mě právě znejisťuje - kde to všechno, co mělo odejít, je? Zůstalo to ve žlučových cestách nebo ve střevech? Dneska už je mi líp, jen jsem se vzbudila s velkým točením hlavy, asi šel tlak dolů. Při práci se to zlepšilo
. Ale mám dál čistit střeva, koukala jsem teda, že při stolici (už jsem začala jíst) šlo ještě nějaké smetí, nebo to nechat projít samo? Chápu, že organismus reaguje pokaždé jinak, možná jsem měla nechat žlučník trochu odpočinout po těch stresech a až pak čistit, ale spíš jsem věřila, že mu to pomůže hned a že se mi zase uleví. Ta třetí očista byla po víc než 14 dnech od minulé. Nestěžuju si, četla jsem tu o daleko větších problémech, já nemám vlastně skoro nic. Spíš po tom, co jsem četla, jsem čekala do 5-6 očisty zvyšující se počet kamínků a až pak se to blíží "vyčištění". Po tom, co viděli na UTZ si nemyslím, že bych byla tak rychle "čistá". Děkuju, že můžu s vámi sdílet, jsem začátečník.