Zdar,,
chcem sa opytat,
tucny alebo nizkotucny tvaroh ?
ked som v r. 2010 zacal uzivat patlanicu, recept bol:
bryndza brystyr -500g (vyrabaju ju este? )(ziaden tvaroh nieje tucnejsi ako bryndza) , olej - 250ml (nie agroel) , hnede lan. semienka 4-PL, cilly,cesnak...
mixoval som so slahacom v miske... 1pokus , nevysiel ( nespojilo sa to..), mama poradila trosku vody, hned to bolo OK.
robil som davku na 3 az 7 dni ( v chladnicke ), odjedaval po 100g denne.,,neskor na 3 dni...
jedol som to kvoli vyrastkom na kozi - predlakni , nic hrozne, ale vadilo to ...
presli takmer 4 tyzden ziadna zmena, avsak cca po 4 tyzdnoch to zmizlo uplne...
, momentalne uzivam agroel olej ( viac ako rok zmrazeny,,vona je ok..nieje horky..,aj ked ideal to urcite nieje
).
otazka :
kedze nemam raka, tak na precistenie krvi ( uprava stavu pokozky ) to evidentne funguje ( prvotny recept), od kedy uzivam olej agroel zacal som pouzivat aj tvaroh, najviac tucny.. sem-tam nizkotucny.EDIT: SP po vyrobeni hodim do mrazaku na 20 min a hned zjem... avsak nepozorujem ziadne zmeny ,, myslim si ze je to aj preto ,lebo SP robim pomocou mixera (1,5L) , a musim stale davat tak deci a viac vody aby sa to rozmiesalo, s tycovym mixerom ,dostavam mierne zachvaty kedze sa to prisava atd.. ,,,
zaujimalo by ma , ake realne zmeny je mozne sledovat pri brani , kedze uzivam olej od agorelu uz dost dlho. Par x som si vsimol ze stolica sa lahsie smyka
, ( travenie este nemam na 100%, cize urcite aj tam bude problem..) ... tak ak mate nejake dalsie pozitivne znamky uzivania SP podelte sa pls: ).
PS. aky mixer pouzivate, viem ze to bolo uz spomenute milion x ,ale s tycovym to ide na ..... mixer s objemom pol litra som nevidel,,, rucne sa to neda... ideal by bol mixer do pol litra s 2 lopatkami kolmo na dno mixera, ale to som nevidel tiez.
Vdaka
L