MICHALA píše:
:D Dnes jsem si udělala očistu. Nezvládala jsem tedy vypít 1,5 litru najednou, proto jsem přidala i cvičení, trvalo mi to tedy déle, asi přes dvě hodiny. Vyprazdňování se povedlo až po vypití dvou litrů, pak jsem vypila další litr slané vody - vyprazdňování pokračovalo dobře a pak už bych další slanou vodu nezvládla, pozvracela bych se. Pila jsem už tedy jen heřmánek - tři litry. To, co ze mě odcházelo bylo docela normální, nejdříve řídká stolice, pak špinavá voda, nakonec voda s kousíčky jakoby tmavších drobků. Zajímalo by mě, co to jsou ty obrázky špinavé stolice, nic podobného ze mě totiž nevyšlo.(je mi 36 let) Po rýži jsem se cítila docela unavená, šla jsem si lehnout, po hodině mě vzbudil plný močový měchýř, po další hodině opět. Moč byla úplně světlá. Nyní se cítím odpočatá a vpohodě. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli neznáte i ty cviky, kdysi jsem je totiž znala a byla tam i stojka, jen nevím, v kterém pořadí, nyní jsem našla jiný popis cviků - bez stojky a nevím, zda mi tam nechyběla. A taky by mě ještě zajímalo, když u hydrocolon terapie je doporučované čištění nejlépe několik dnů za sebou, aby se prý rozpustily a odstanily i nečistoty v záhybech střeva, jestli bych to neměla udělat i u této očisty.
díky Michala
Pokud jste normálně štíhlá, tak nemůžete počítat s vyplavením až 15 kg úsad, to se povede takovým nepraktovským típkům s váhou cca 150 kg+. Stojka při této proceduře asi není dobrý nápad, to se dělá u klystýru, kdy chcete tekutinu dostat proti přirozenému pohybu střeva, ale zde chcete naopak přirozený směr zrychlit. Jogíni to také dělají, ale jinak, tyto vícedenní očisty se konají pomocí vývaru pórkovitých rostlin a trvají i několik dní v kuse. Dělat to slanou vodou není vhodné, to značně vysušuje střeva.