miram píše:
Vsechny zdravim! Takove hleny ze me vysly dneska rano po klystyru (vychazely prubezne az do 8. vyplachu, dal uz jsem to radeji ani nedelala, mela jsem strach, ze si moc vysusim strevo tim octem. Ale vim, ze to chce stale jeste cistit, je jich ve me asi hodne. Kazdy nalev byl jen s 1/2 litrem vody a presto jsem to v sobe neudrzela dyl jak 5 minut, proto jsem to zkousela tolikrat. Klystyry se ucim delat uz tak 3 mesice, stale mi to ale nejde, jako by bylo ucpane nekde v nejakem zahybu strevo, ale jakto, vzdyt jsem delala uz 2x shanku? Byla uspesna. 2x jsem cistila jatra a zlucnik (160 kaminku), mam za sebou jednu ocistnou kuru kloubu bobkovym listim (pisek sel krasne z tela ven) a taky jsem se odparazitovala (Fresh Green Black Walnut Wormwood Complex, pouzila jsem 2 sklenicky, takze jsem pouzila celkem 120 ml tohoto nechutneho drijaku). Snazim se jist zdrave, sem tam si zobnu jen obcas kurecich prsek, ale opravdu velmi malo, vsechno moucne a taky sladke jsem vypustila, jenze jim hodne casto meloun, ktery cisti ledviny a zbavuje telo toxinu, ale ma bohuzel sacharidy, takze neni mozne se te candidy zbavit. A nebo to neni candida ty hleny? Co to vlastne je? Zitra se chystam na 3. ocistu jater, takze dneska pojidam jablka, zitra budu pit jablecnou stavu, to jsou zase dalsi sacharidy do tela.
Uz 2 mesice me boli ve stredni casti zad, vic jakoby na prave strane. Pocituju to od te doby, co jsem si zacala cistit klouby tim bobkovym listim (pomalu tomu budou 2 mesice a stale to boli) a minuly tyden, po tom co jsem zmokla a zustala (nechtacky) v mokrem triku pod klimatizaci, me to zacalo bolet navic i pri hlubokem nadechu, takze me to ted vadi take venku pri chozeni (chodim hodinu denne a nemuzu dychat jak bych mela), nekdy to citim jakoby me bolela zebra zepredu i ze zadu, nekdy mam podezreni na to, jestli to neni treba nakonec moje vyhrezla plotenka, nevim, mozna ze je to zachlazene. Boli to v sede, ve stoje, boli to kdyz se pro neco sehnu, boli to pri hlubokem nadechu, na prave strane zeber, boli to prestoze tady denne chodim v tech paracich po venku (Florida). Mam urcite nejakou infekci v tele, protoze me pobolivaji i dasna, dokonce me to dasno zacalo trochu smrdet, je zvednute (ustupuje nahoru, zub je obnazeny). Uz jsem zvykala hrebicky, od bolesti sice pomohly, ale to dasno smrdi, zjistila jsem to tak, ze jsem si to pomackala a cichla k prstu, citim to, i kdyz me manzel tvrdi, ze on nic neciti i kdyz jsu tesne vedle neho). Koupila jsem si salvej, mam ji v kvetinaci (nesehnala jsem tady susenou) a nevim jak ji mam pouzit ...asi ususene ty listky? Syrova se nepouziva? Nevim jak tuto bylinu vyuzit, ale vim ze by me mohla pomoct. Take citim v nose kdesi uvnitr, to jenom kdyz se predklonim, kdyz si obouvam boty, ze tam mam nejaky smrad, citim rybinu, ale rymu zadnou nemam, nejsu nachlazena. Rymu jsem nemela ani nepamatuju, ani kasel (5let?). Ale tedka kolikrat kdyz sedim vecer v klidu treba u TV, tak citim, ze se me delaji nekde v nosohltanu malinke hleny, ktere ale nemam sanci vyplivnout, jsou tam kdesi uvnitr a ja je musim jedine polknout, coz je urcite spatne, ja vim. Ale co s tim mam delat? Poradi mi nekdo? Dekuji vsem za nejaky napad!
Omlouvam se, ty hleny neuvidite, vypisuje me to tady, ze je to foto z meho mobilu prilis velike a ja to bohuzel neumim zmensit, manzel je na sluzebni ceste, tak snad az se vrati, tak to sem budu moct dodatecne vlozit.
Tak pokud máte kvasinku namnoženou, je třeba opravdu radikálně omezit sacharidy a uvidíte co to udělá. Osobně bych každopádně vyzkoušel prvních pár dní stlačit sacharidy klidně i k 30 g na den, což stačí pro práci mozku a uvidíte co se bude dít. Jinak vyzkoušejte žvýkat lístky té šalvěje, tím se dutina ústní patrně zlepší, ale to ostatní je od špatného střeva, tam bych dodal cca 500 miliard laktobacilů denně po dobu deseti dnů a pokud uvidíte pozitivní změnu, tak nějaké udržovací množství dávejte dlouhodobě, aby se udržela kvalitní defekace.