pv33 píše:
Pises, ze te strasne boli hlava. Urcite bych cistil streva, at uz ty klystyry nebo sankou. Co se tyka psoriazy a trvaleho snizeni tlaku, tak bych od 15 dni zazraky necekal, ale je to dobry zacatek. Takze gratuluju, ze jsi tu patnactku zvladnul a predevsim ze zvladas i navratovku.
Normalne jeden den - asi siedmy den navratovky sa mi v strede fialoveho flaku na kolene zacala rast normalna pokozka, no druhy den to ihned prestalo - bolo to ovocim alebo "kratkym postom"? Toto je jedna z veci ktora ma zaujima najviac. Ak ma niekto skusenosti s liecenim lupienky/psoriazy alebo candidy dajte vediet.
Inac Ph v navratovke mam vacsinou 7.5 - pocas postu 5.5. A co sa tyka klystirov daval som ich iba zopar asi 5. Neviem, ci netreba viacej. Pocas navratovky akosi na klystir nemam naladu. Co sa tyka bolesti hlavy, ciastocte za to mozu spolubyvajuci - fajcia na izbe a nevetraju poriadne. Najvhodnejsie by sa bolo prestahovat.
Ta navratovka urcite nebola prikladova - dost som sa prejedal, niekedy som jedol aj 3 alebo 4 krat denne. Je na psoriazu lepsie prejst na cisto zeleninovu dietu alebo radsej dlhsi spravne zvladnuty post? Viacej ako 21 dni. Odstavovac uz je na ceste (ebay pouzity), destilator zatial pocka. Pokial sa budem citim mozem skusit suche kaskadove hladovanie a nato nadviazat postom alebo sa to robi opacne? TJ jeden den suchy post druhy den ovozel, prip iba zeleninu. Pre istotu ale radsej dam iba tyzden post a spravnu navratovku a potom pojdem do niecoho dlhsieho. Tentoraz ale s destilatorom - fakt netusim ci je v tom az taky rozdiel. Mimochodom mesacnymi fazami sa neriadim.
Este otazka pripadna dovolenka v zahranici by bola vhodna pocas postu alebo navratovky? Len neviem ci by bolo mozne si zobral destilator k moru - ak by sa podarilo ist. Riesil niekto podobnu situaciu? Alebo je lepsie ostat doma a mat istotu. Totiz este som nebol pri mori, a tento rok by som si to chcel splnit.