Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon lis 25, 2024 12:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: úte čer 24, 2014 7:54 pm 
Administrátor
Administrátor

stendas píše:
Zdravím,
chystám sa na minimálne 7 dňový pôst, ak bude všetko okey, tak skúsim 15 dňový...chcem sa spýtať, asi budem musieť antiparzitnu kúru prerušiť s hrebickom palinou a orešákom? a prečo sa vlastne nemôžu piť ani bylinné čaje počas pôstu?

Ďakujem

Jak vám píše člen kawasaky, nic takového vůbec nezkoušejte a speciálně ne s antiparazitiky. To jsou velice silné prostředky i pro běžně fungující tělo a dosti lidem v pohodě vyvolají problémy, ale při hladovce jde o naprostý nesmysl, určitě nebrat.

PříspěvekNapsal: úte črc 08, 2014 9:39 am 

Ahojte.
Chcel by som sa poradiť, či je vhodné robiť "mlganie slnečnicového oleja" počas 36 hodinového pôstu s tým, že si dám veľký pozor, aby som neprehĺtol ani kvapku oleja.
Osobne si myslím, že to nie je ŽIADEN PROBLÉM, nejedná sa totiž o dlhodobú hladovku, kde by to problém mohol byť.
V dni hladovky sa telo čistí od toxíkov a iného odpadu lepšie, než v dni keď sa konzumuje tuhá potrava či pijú šťavy. Preto keď mám čas, chcem počas takých dní robiť MNOŽSTVO detoxikačných procedúr (áno, baví ma to \":wink:\" )... K nim patrí aj "mlganie slnečnicového oleja", ktoré sa dá s jemne zaklonenou hlavou smerom dole (proste aby sa olej nedostal ku koreňu jazyka a my ho nezhltli, hoci len malú časť) robiť pri rôznych činnostiach, aj pri práci za PC, aj pri umývaní riadu a iných jednoduchých fyzicky a psychicky nenamáhavých činnostiach.
Takže vaše názory ?
Samozrejme po takom mlganí si poriadne prepláchnem ústa, aj slanou vodou so sódou bikarbónou, a aj pokloktám tou slanou vodou so sódou bikarbónou.

Předmět příspěvku: Re: PŮST
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2014 11:51 pm 

Jarda píše:
Tak to moc vyhodnotit nedovedu, netuším jaká kvalita vody tam je, ale asi i tak bude podle všeho horší než voda destilovaná, nebo z reverzní osmózy.

Tak uz jsem si tu kvalitu vody zjistila od sveho kamarada (chemik inzenyr).

The water from the faucet should be fine. Depending on where you live in Bradenton, you may either have city or county water. Water from the county is better in my opinion. But either one is fine. You don't need to filter the water unless you feel like spending extra money. I would suggest to occasionally put bleach down the drains before you go to bed, once every 3-6 months. And flush the hot water heater once a year. Make sure you read the manual for the heater on how to do it. If you have any other questions, let me know.

PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2014 1:20 am 

miram píše:
Tak uz jsem si tu kvalitu vody zjistila od sveho kamarada (chemik inzenyr).

The water from the faucet should be fine. Depending on where you live in Bradenton, you may either have city or county water. Water from the county is better in my opinion. But either one is fine. You don't need to filter the water unless you feel like spending extra money. I would suggest to occasionally put bleach down the drains before you go to bed, once every 3-6 months. And flush the hot water heater once a year. Make sure you read the manual for the heater on how to do it. If you have any other questions, let me know.

Miram,
porad nekde ctu jak by se v USA nemela pit voda z kohoutku, protoze mimo sloucenin chloru tam pridavaji i jedovaty slouceniny fluoru. V USA je moznost odhlasovat si ze fluor ne, nicmene v Brandentonu jste si odhlasovali ze fluor ano, a samozrejme i chlor, presneji chloramid, viz
http://www.cityofbradenton.com/vertical/Sites/%7B2D1C3C91-86C5-4ACC-86B6-6CFA76381D46%7D/uploads/Drinking_Water_Quality_Report_for_2013.pdf píše:
The water is then sent to the disinfection clearwells where it is treated with chloramines (a chlorine and ammonia combination), a safer alternative to chlorine alone, then the water is fluoridated as mandated by voter referendum.
Osobne bych veskerou vodu u vas urcenou k piti nebo vareni prohanel reverzni osmozou nebo pres pristroj na destilku, stejne jako to delam v Praze. A tim spis v pripade pustu, kde by mimo jedu nemely byt ve vode ani jinak neskodny mineraly. Brita myslim jen trochu vylepsi chut a zapach, ale spoustu svinstva ve vode nechava. Jestli je nebo neni voda vhodna na piti bych se spis ptal nejakyho naturopata a ne chemika, ktery zrejme vychazi z oficialnich limitu, ktere na zdravi moc ohledu neberou. Predpokladam, ze se kamos zadnou alternativou nezabyva a veri jen tomu, co ho ucili ve skole?
Jestli chces mit cistou vodu jen pro sebe, pripadne jen na pusty, tak bych byt tebou koupil treba tenhle destilak http://www.nutriteam.com/white-water-di ... glass.html. Ma i sklenenou nadobu a je cely z nerezu, takze pak voda nesmrdi plastem. Ja jsem si koupil obdobny Megahome od Nutriteamu tak pred 7-9 lety a stale funguje, jen 2x odesla pojistka, stala jen 16 Kc.
Ale lepsi je reverzni osmoza, tedy voda je trochu horsi, ale nemusis se s ni zabyvat a mas ji porad dost.
Ja ted piju predevsim destilku a kdyz mi nekdy dojde, tak mam z vodovodky hnusny pocit. Driv mi nevadila, protoze jsem neznal, jak chutna opravdu cista voda. Samozrejme kamarad chemik ti rekne, ze ti cista voda vycucne z tela mineraly. podle alternativy je to blbost, ale vedci na to veri.
Takze je to na tobe.
PS: soucasti vyse citovaneho materialu jsou i namerene nejvyssi hodnoty jednotlivych kontaminantu. Pokud o tom mate nekdo poneti, muzete se na to podivat, co na Floride piji.

PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2014 6:51 pm 
Administrátor
Administrátor

NOWOCAYN_2 píše:
Ahojte.
Chcel by som sa poradiť, či je vhodné robiť "mlganie slnečnicového oleja" počas 36 hodinového pôstu s tým, že si dám veľký pozor, aby som neprehĺtol ani kvapku oleja.
Osobne si myslím, že to nie je ŽIADEN PROBLÉM, nejedná sa totiž o dlhodobú hladovku, kde by to problém mohol byť.
V dni hladovky sa telo čistí od toxíkov a iného odpadu lepšie, než v dni keď sa konzumuje tuhá potrava či pijú šťavy. Preto keď mám čas, chcem počas takých dní robiť MNOŽSTVO detoxikačných procedúr (áno, baví ma to \":wink:\" )... K nim patrí aj "mlganie slnečnicového oleja", ktoré sa dá s jemne zaklonenou hlavou smerom dole (proste aby sa olej nedostal ku koreňu jazyka a my ho nezhltli, hoci len malú časť) robiť pri rôznych činnostiach, aj pri práci za PC, aj pri umývaní riadu a iných jednoduchých fyzicky a psychicky nenamáhavých činnostiach.
Takže vaše názory ?
Samozrejme po takom mlganí si poriadne prepláchnem ústa, aj slanou vodou so sódou bikarbónou, a aj pokloktám tou slanou vodou so sódou bikarbónou.

Podle mě v tom nemůže být problém, jde o krátký půst, ale u delších bych to asi nedělal.

PříspěvekNapsal: pon črc 14, 2014 3:37 pm 

Dobrý den,
jsem po 10-ti denním půstu, nyní 5.den návratovky. Zhruba od 7. dne půstu mám zalehlé levé ucho a tento stav nadále trvá. Je to velmi nepříjemné. Má s tím někdo zkušenosti, případně radu, jak se toho zbavit? Zkouším urinou proplachovat dutiny, ale je to pořád stejné.
Půst probíhal dle mého názoru v pohodě, dělala jsem klystýry buď urinové, nebo s jablečným octem v poměru 1,5 lžíce octa na 1,2 l vody. Pila jsem jen vodu, ale ne destilku, pouze filtrovanou kohoutkovou.
Návratovka: 1.-3. den napařená cuketa, rajče, mrkev. 4. den ráno ovoce - maliny a rybíz, potom už jen syrová zelenina. 5. den totéž.
Při dřívějším 7-mi denním půstu jsem problémy se zalehnutým uchem neměla.

Děkuji za jakoukoliv radu.

PříspěvekNapsal: pon črc 14, 2014 10:51 pm 

Byť ženou, tak dávať si pôsty je oveľa ľahšie....... Ja keby som si dal 7 dňový pôst so 7 dňovou návratovkou, tak vyzerám ako z koncentráku, a to som teraz štíhly a pekne esteticky osvalený.... To by som si mohol dovoliť, len keby som si dal mesačnú dovolenku, a išiel niekde na chatu do hôr (skade by som na to nabral, keď nemám chatu, to by bola teda hladovka za stovky Eur \":D\" \":D\" ).... Počas hladovky sa totiž má chodiť prechádzať do prírody.... Po 7 dňoch hladovania by som ako z koncentráku ešte nevyzeral, ale tá prekliata (ale nutná, hoci kto vie, či až 7 dňová návratovka je nutná pri 7 dňovej hladovke) návratovka s potravinami o pár kalórií by sa o to postarala dodatočne... \":D\" \":D\" \":D\"
Dal by som si teda 7 dňovú hladovku s návratovkou, a potom MINIMÁLNE DVA MESIACE znova budoval svoje svaly (svalová pamäť to umožní).... Proste na to NEMÁM ODVAHU, dávam si jednu 36 hodinovú hladovku raz za týždeň (resp. skôr 4 krát za 4 týždne, Nov, Spln, 11-ty deň po Nove, 11-ty deň po Splne). A poviem na rovinu, pri tých 36 hodinových hlaodvkách ktoré si dávam 4 krát za 4 týždne, môžem na OBJEMOVÝ PROGRES (na zdravej, hoci vysoko kalorickej strave a CFM 80-tke proteíne) ZABUDNÚŤ. Ve´d tak to je, tieto pôsty už dávam asi 3 mesiace, a mám o kilo menej, než som mal pred pôstami, keď som cvičil rovnako. Áno, svaly sa dajú tvarovať, ale osvalenejší ako pred 36 hodinovými hladovkami / keď sa ich nezbavím - A JA SA ICH NEZBAVÍM /, už nebudem, ani keď sa pos.... \":)\"
Mám za sebou 3 dňovú hladovku s 3 dňovou návratovkou, ale....to som teda vyzeral...To málo "mäsa" na tvári zmizlo za tých 6 dní, a aj rebrá sa ukázali, čo mi bežne nevidno.
DO KELU, S*RIE MA TO............
JA BY SOM MAL ODVAHU ČASOM SA DOSTAŤ AJ NA 21 DŇOVÚ HLADOVKU (viac radšej nie, nemám veľmi na to konštitúciu...). Ale do toho by som sa v byte a na sídlisku proste NEPUSTIL..... Jedine, keby mi šlo vyslovene o život....
NECHCEM NIKOHO ODHOVÁRAŤ OD VIACDŇOVEJ HLADOVKY, MUSÍ TO BYŤ SUPER PRE TELO........... Ale je to skôr "na dedinu" či "na chalupu", ako na sídlisko, kde stretávate denne desiatky ľudí. Nie každý tým desiatkam ľudí chce pripadať ako chorý, "miznúci pred očami"....
\":?\"

Naposledy upravil NOWOCAYN_2 dne pon črc 14, 2014 11:05 pm, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: pon črc 14, 2014 11:01 pm 

Xion píše:
...... Navratova faza by mala byt rovnako dlha ako samotny post, niekde sa uvadza, ze dokonca 2x tak dlha. V podstate, cim viac odlahcis stravu na navratovej faze, tym lepsie sa telo zregeneruje, a po dokonceni tejto regeneracie naberie o to viac sily. Takisto vhodne je v navratovej faze ostat pit len zriedene zeleninove stavy, postupne prejst na neriedene. Ovocnymi nezacinaj, su moc agresivne, dobre kombinacie zeleninovych stiav po poste su: mrkvovo-uhorkova alebo mrkvovo-cviklova, riedene vodou, a precedene o must. Vyskusaj co ti pasuje najviac.

Xion (asi tu už nechodíš, je to 5 ročný príspevok)..... Ako môže telo nabrať viac sily po tom, ako napr. po 21 dňovej hladovke si dá človek 42 (!!!) dňovú návratovku o strave s minimálnym až malým množstvom kalórií ??? .... Práveže odíde CELÁ SVALOVINA..... To je "viac sily" ? ... OMYL, nepleť si silu s prečistením.....
VEĽMI MA LÁKA NIEKOĽKODŇOVÁ HLADOVKA (či pôst, je to rozdiel ? ...).....ale som presvedčený, že do takých sa púšťa drvivou väčšinou (možno aj 99%) človek, ktorý má nadbytok tuku, či už mierny, alebo väčší nadbytok. Ja nemám takmer žiaden tuk, takže mne by hneď po dvoch-troch dňoch odišla celá voda, a potom by šli na rad svaly.... Po 20 dňovej hladovky s hoci "len" 20 dňovou návratovkou by som vyzeral ešte horšie, ako než keď som začal pred siedmymi rokmi ako "vychrtlec" so 66kg na 190cm cvičiť... TO BY BOL PSYCHOLOGICKÝ ŠOK.... Ale ten kto necvičí, a má tuk, TEN SA AJ POTEŠÍ PO TEJ VIZUÁLNE ZMENE PO HLADOVKE, ČO SA TÝKA PROPORCIÍ TELA............Síce si povie (ak nebol príliš tučný), že "mohol som schudnúť predsa len trochu menej", ale teoreticky ako vtedy nevyzeral dobre s tukom a takmer bez svalov, tak ani teraz nebude vyzerať dobre "vychudnutý".....

otázka : JE TU NIEKTO ŠTÍHLY, A PRITOM SVALNATÝ (neozývajte sa vitariáni, vy nie ste svalnatí, nič v zlom, nemáte byť z čoho, a biceps s priemerom 33cm...ehmm...to sa za rozvinutý sval považovať nedá...a keď ho máte väčší, tak to bude voda či tuk - neberte to ako útočenie), KTO SI DAL NIEKOĽKODŇOVÚ HLADOVKU (7 a viac dní) ?

PříspěvekNapsal: úte črc 15, 2014 7:35 am 

NOWOCAYN_2 píše:
......otázka : JE TU NIEKTO ŠTÍHLY, A PRITOM SVALNATÝ (neozývajte sa vitariáni, vy nie ste svalnatí, nič v zlom, nemáte byť z čoho, a biceps s priemerom 33cm...ehmm...to sa za rozvinutý sval považovať nedá...a keď ho máte väčší, tak to bude voda či tuk - neberte to ako útočenie), KTO SI DAL NIEKOĽKODŇOVÚ HLADOVKU (7 a viac dní) ?

Nepletes si prumer s obvodem?

PříspěvekNapsal: úte črc 15, 2014 12:23 pm 

pv33 píše:
Nepletes si prumer s obvodem?

Áno, myslel som obvod, pomýlil som sa.

PříspěvekNapsal: sob črc 19, 2014 5:15 pm 

dobrý den,
může se při půstu pít osmoza se špetkou himalajské soli+draslík? Po osmoze mám hrozné sucho v puse ,ale se soli ne.

PříspěvekNapsal: ned črc 20, 2014 6:32 am 

pv33 píše:
Miram,
porad nekde ctu jak by se v USA nemela pit voda z kohoutku, protoze mimo sloucenin chloru tam pridavaji i jedovaty slouceniny fluoru. V USA je moznost odhlasovat si ze fluor ne, nicmene v Brandentonu jste si odhlasovali ze fluor ano, a samozrejme i chlor, presneji chloramid, viz
http://www.cityofbradenton.com/vertical/Sites/%7B2D1C3C91-86C5-4ACC-86B6-6CFA76381D46%7D/uploads/Drinking_Water_Quality_Report_for_2013.pdf píše:
The water is then sent to the disinfection clearwells where it is treated with chloramines (a chlorine and ammonia combination), a safer alternative to chlorine alone, then the water is fluoridated as mandated by voter referendum.
Osobne bych veskerou vodu u vas urcenou k piti nebo vareni prohanel reverzni osmozou nebo pres pristroj na destilku, stejne jako to delam v Praze. A tim spis v pripade pustu, kde by mimo jedu nemely byt ve vode ani jinak neskodny mineraly. Brita myslim jen trochu vylepsi chut a zapach, ale spoustu svinstva ve vode nechava. Jestli je nebo neni voda vhodna na piti bych se spis ptal nejakyho naturopata a ne chemika, ktery zrejme vychazi z oficialnich limitu, ktere na zdravi moc ohledu neberou. Predpokladam, ze se kamos zadnou alternativou nezabyva a veri jen tomu, co ho ucili ve skole?
Jestli chces mit cistou vodu jen pro sebe, pripadne jen na pusty, tak bych byt tebou koupil treba tenhle destilak http://www.nutriteam.com/white-water-di ... glass.html. Ma i sklenenou nadobu a je cely z nerezu, takze pak voda nesmrdi plastem. Ja jsem si koupil obdobny Megahome od Nutriteamu tak pred 7-9 lety a stale funguje, jen 2x odesla pojistka, stala jen 16 Kc.
Ale lepsi je reverzni osmoza, tedy voda je trochu horsi, ale nemusis se s ni zabyvat a mas ji porad dost.
Ja ted piju predevsim destilku a kdyz mi nekdy dojde, tak mam z vodovodky hnusny pocit. Driv mi nevadila, protoze jsem neznal, jak chutna opravdu cista voda. Samozrejme kamarad chemik ti rekne, ze ti cista voda vycucne z tela mineraly. podle alternativy je to blbost, ale vedci na to veri.
Takze je to na tobe.
PS: soucasti vyse citovaneho materialu jsou i namerene nejvyssi hodnoty jednotlivych kontaminantu. Pokud o tom mate nekdo poneti, muzete se na to podivat, co na Floride piji.

DIKY pv33!

PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2014 5:38 pm 

Dobrý den.
Držím 40ti denní půst a brzy jej dovrším...
Ale během 7mi dní potom mám naplánovanou oslavu, kde bych rád jedl masitá jídla, pravděpodobně i trochu ostrá i slaná...
Četl jsem o rychlém startu Pavla Máchy, ale během 5ti hodin vážně startovat nechci, stačil by mi ten týden...
Jak mám tedy vhodně připravit/nastartovat organismus, aby mi stačilo 7 dní návratu?

Jak už tu kdosi psal, mimo půst mohu jíst cokoliv a problémy nemám, zdravotní obtíže také ne.

A jak jsem četl tento odkaz:
http://www.pranicka-vyziva.cz/treti-den ... citce.html
(taky už ho tu někdo posílal)
tak podle toho to vypadá, že tělo to zvládne...

Nechci to s jídlem přehánět, ale myslím si, že 7 dní po 40tce bohatě stačí. 20dní běžný návrat bez masa a soli mi přijde vcelku zbytečný a je spíš určen pro ty, kdo mají zdravotní obtíže, nebo byli nemocní a podobně...

Děkuji vám za radu...

PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2014 6:18 pm 

Dezonero píše:
Dobrý den.
Držím 40ti denní půst a brzy jej dovrším...
Ale během 7mi dní potom mám naplánovanou oslavu, kde bych rád jedl masitá jídla, pravděpodobně i trochu ostrá i slaná...
Četl jsem o rychlém startu Pavla Máchy, ale během 5ti hodin vážně startovat nechci, stačil by mi ten týden...
Jak mám tedy vhodně připravit/nastartovat organismus, aby mi stačilo 7 dní návratu?

Jak už tu kdosi psal, mimo půst mohu jíst cokoliv a problémy nemám, zdravotní obtíže také ne.

A jak jsem četl tento odkaz:
http://www.pranicka-vyziva.cz/treti-den ... citce.html
(taky už ho tu někdo posílal)
tak podle toho to vypadá, že tělo to zvládne...

Nechci to s jídlem přehánět, ale myslím si, že 7 dní po 40tce bohatě stačí. 20dní běžný návrat bez masa a soli mi přijde vcelku zbytečný a je spíš určen pro ty, kdo mají zdravotní obtíže, nebo byli nemocní a podobně...

Děkuji vám za radu...

No nevim, me se to zda byt hodne riskantni. A to, co jinym nic neudelalo, muze tobe poradne uskodit. Rozmysli si to poradne. Je to prece jen 40tka! Ja jsem byla kdysi taky na party, kde se podavaly takove mnamy dobroty a pilo se skvele cervene vinko a vsechno mozne, ale protoze jsem byla taky zrovna jako ty ted v navratovce (ale ja jen po smesnem 12 dennim pustu), vsemu jsem odolala. Najedla jsem se rano a v odpoledne jeste doma sparene zeleniny a na party jsem to prezila. Pila jsem jenom vodicku. Ja byt tebou, tak se tomu masu a take ostrym jidlum radeji vyhnu, to je trochu silne kafe hned po tydnu.
V kazdem pripade nam dej vedet co to s tebou udelalo, abysme vedeli, ze jeste dychas. \":D\"

PříspěvekNapsal: ned srp 03, 2014 8:14 am 

miram píše:
No nevim, me se to zda byt hodne riskantni. A to, co jinym nic neudelalo, muze tobe poradne uskodit. Rozmysli si to poradne. Je to prece jen 40tka! Ja jsem byla kdysi taky na party, kde se podavaly takove mnamy dobroty a pilo se skvele cervene vinko a vsechno mozne, ale protoze jsem byla taky zrovna jako ty ted v navratovce (ale ja jen po smesnem 12 dennim pustu), vsemu jsem odolala. Najedla jsem se rano a v odpoledne jeste doma sparene zeleniny a na party jsem to prezila. Pila jsem jenom vodicku. Ja byt tebou, tak se tomu masu a take ostrym jidlum radeji vyhnu, to je trochu silne kafe hned po tydnu.
V kazdem pripade nam dej vedet co to s tebou udelalo, abysme vedeli, ze jeste dychas. \":D\"

Já právě nechápu, proč by těl nemělo normálně jíst a trávit, když je zdravé a v podstatě trávicí trakt už je rozběhnutý. Týden je celkem dlouhá doba.
Když při nemoci člověk zvládá žrát bůček, kdy je tělo vysílené a nemocné, tak jaktože skvěle pročištěné tělo se musí šetřit a nezvládne obyčejnou zátěž. Je to docela paradoxní. \":)\"
Nejde přece o feferonky na střeva, to bych chápal. NEbo tvrdý alkohol. Ale maso je celkem běžná potravina... Nebo pivo...
Navíc jsem kdesi četl, že 20ka je stejná jako 40ka, takže polovina 20ky návratovkaje 10 dní, a jestli budu jíst 11tý nebo 8mý den normálně, to už ej celkem šumák...
ŽE bych přibral strach vážně nemám, váha mi moc problém nedělala a klidně se na svých 75 zas vrátím. \":)\"

Navíc také nechápu, jaký je rozdíl mezi 10kou až 40kou, protože trakt je zastavený od 10tého dne a pak už to běží na stejnou automatiku at je to 10 nebo 40... Takže čas na rozběhnutí by měl být stejný...

A ještě jedna věc... Když dříve lidé dělali půsty, tak storpocentně nepařili zeleninu, ale prostě normálně naběhli na normální stravu. Já vím že se tehdy nesolilo, ale prostě si dali po 40ti dnech chleba, což je docela těžká potravina a ta se má jíst až od 10tého dne a podobně co tu ostatní píšou, někteří říkaj od 20tého. A oni to jedli hned... A hlavně neměli všechny tyhle rady. Takže podle mě je to celkem přehnané.
Proto bych chtěl vědět jestli někdo má zkušenosti s rychlou návratovkou, nebo jen všichni máte zkušenosti s tou pomalou, protože jste to dělali radši pomalu a bezpečně... To že nikomu nebylo blbě s pomalou návratovkou neznamená, že to nejde rychleji. To je jako kdybych autem pokaždé jel jen dvacítkou a kvůli tomu tvrdil, že nemůže jet stovkou. Doufám že chápete kam mířím. \":)\"
A když vidím, co přežil BEZBOLESTNE ten pán z odkazu výše, který se třetí den nachlastal, žral furt sladké, a skoro nic mu nebylo, tak si myslím, že 7mi denní návratovka bude docela ok, jen by mě zajímalo jak to rozvrhnout no. Nebo kdyby mi někdo napsal svoji 20ti denní tak nějak postupně, kdy jedl maso, kdy sůl, kdy pálivé, a já si to vydělím třema. \":)\" \":)\" Je pravda, že tomu pánovi pak bylo sedmý den blbě, ale to měl z toho, že to fakt přeháněl i potom a místo postupného najíždění na stravu střídavě se přežíral a půstoval...

Citace:
Dr. Herbert Shelton vede již po celá desítiletí v USA soukromý institut pro zdravotní půsty a za tu dobu kontroloval více než 30 000 půstů, od několi-kadenních až po devadesátidenní, a to u osob každého věku. U normálních lidí počítá po třítýdenním půstu s jedním týdnem přechodné diety.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]