Tak jsem si ještě vzpomněl, že jsem snědl asi půl balíčku malých Bohemians chipsů. Říkal jsem si, že si dám jen pár na chut, když jsem je kupoval, ale když mi bylo fajn, snědl jsem je s rodinou. Asi 40g tedy. Ty minimálně solené...
Pak ještě ty tři talířky polívky večer jak jsem psal...
No a ráno mi bylo trochu těžko od střev. Nakonec mi došlo, že to je stolice, že bych měl jít na záchod. Ono je vtipné, kolik věcí člověk zapomene za 40 dní. Jako pocity hladu, které vymizí třetí den půstu, jako pocit potřeby plných střev (pouze tlak na konečník co se týče přebytečné vody občas nastane a možný průjem, pokud mu to dovolíte), a pak taky mívám ještě když připravuju jídlo problémy s tím, že zapomínám, že už můžu jíst.
Třeba dnes jsem kontroloval to domácí žervé, a měl jsem prst od toho a hledal jsem kam to utřít, protože jsem zapomněl, že už to můžu OLÍZNOUT:.
Naopak na začátku půstu jsem někdy nevědomky na automat olíznul třeba prst, stalo se mi to třikrát. Jednou koření, jednou kečup a pak už nevím co...
No tak zpátky věci. Předem se omlouvám za detailnější popis.
Na záchodě jsem měl normal tuhou stolici, a říkal jsem si, že je jí celkem dost. Nakonec jsem neměl možnost si to prohlédnout, takže ani nevím, jestlli tam byly ony ty popisované černé kusy staré stravy nebo ne. Pak to přešlo na řídkou. No zkrátka pak sem se posral (ale nebyl to úplný vodnatý průjem).
Asi 10 minut po várkách. I když jsem neměl nic pálivého, pálilo to ve střevech jak to šlo, a pak i ven (žlučník začal pracovat). Pak mi bylo chvíli těžko, jak to po vyprázdněných střevech po sračce bývá, a po čase krásně lehko, a šel jsem dál spát. Nakonec jsem přece jen musel vstát, přišli dělníci zase. Ale je mi líp než včera.
Posnídal jsem kysanou smetanu.
A k té sračce. No s tím co jsem včera splácal dohromady (ne že by toho bylo moc, ale moc druhů), by to tak dopadlo asi i jindy. A hlavně, když jsem si dal někdy kdykoliv křidýlka z KFC, ty pikantní, tak to bylo potom pětkrát horší než tohle.
Jo a kontroloval jsem si kotníky a váhu, a neotekl jsem ani nepřibral. Takže to že jsem měl včera 4 lžičky podravky a všechno možné jídlo (někdo tu psal, že nemám jíst ani šunku kvůli soli co v ní je - což proti tomu glutamátu v polívce je prd) se fakt ani neprojevilo...
Takže bych to uzavřel tak, že to vypadá, že první den se může jíst cokoliv, ale fakt nepřehánět kombinace jídel. Prostě kontrolovat si chutě. A vypadá to tak, že ta strava vám neublíží o nic víc, než jiný den.
ALE CHCI DODAT, ŽE JSEM MĚL ASPON TEN PRVNÍ START SACHARIDOVÝ, ŽE JSEM MĚL 7 RAJČAT A 600 ML DŽUSU O PŮLNOCI A "běžně" stravovat jsem se začal až po asi 12ti hodinách a taky tak nějak "postupně". od džusů a mléčných výrobků, po ty "nezdravé" a "těžké".... A taky jsem nezkoušel maso, kromě trocha šunky v toustech.
EDIT: Nowocayn: Ještě k tomu tuku... No tak tuku jsem měl včera celkem taky dost, 20% tuku ve smetaně té zakysané. A pak 1,5l vývaru, který když byl studený, tak tam byla vidět vrstva tuku tak půl centimetru v té plastové misce z boku. To byla dost poctivá polívka. Tuk byl určitě i v té zmrzlině, v těch sýrech (na pizze, tousty). A všechno živočišné tuky.
Já bych z toho masa asi strach neměl, ale tak nějak na něj nemám chuť.
Je ale zvláštní, že dnes už tak velkou chuť na nic moc nemám, ale je ještě brzo.