Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 8:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2014 9:24 am 

Dezonero, mňa by ešte zaujímalo, koľko si schudol za ten 40 dňový pôst..... \":)\" ... Koľko kg si mal n jeho začiatku, a koľko na konci....
Píšeš, že si chodíš po Hornbachu, atď.... "Neľakajú" sa ľudia tvojho výzoru (ber to s rezervou)... Určite si totiž nikdy nebol chudší než teraz.... \"8)\"

PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2014 2:32 pm 

Prakticky jsem ted na dolní hranici NORMALU z hlediska BMI. M2řím okolo 185 (nezajímá mě výška, neměřím se a přesnou jsem zapomněl. \":D\" )
Měl jsem 78, první dny jsem zhubl po dvou kilech, pak po jednom a pak každý den okolo 250-350 gramů. Takže z toho se dá krásně vidět, kolik tuku tělu stačí, že je to hrozně málo. Skončil jsem na 63, plus minus půl kila asi, což je prostě voda, co v sobě mám/nemám... Svaly jsem neshodil, ale nikdy jsem nikdy moc extra svaly neměl (zdravotní problémy, porucha tvorby kolagenu či co). No ztratil jsem na břišek ale mini pupek mi zůstal. Ke konci jsem ztrácel na stehnech. A na rukou tak nějak ze začátku, spolu s břichem... V tváři jsem viděl nějaké pohubnutí, že jsou vidět lícní kosti, ale mám delší vlasy, tak to splyne. Mě osobně nepřijde, že bych vypadal nějak hrozně, jen že mi vykukuje pánev, ale nahého mě nikdo nevidí, a oblečený vypadám normálně, takže to asi nikdo nepozná. Vypadám normálně, a jak jsem říkal, jsem sice na dolní hranici, ale stále v normálu, takže žádná podvýživa a nic, nevypadám jako z koncentráku, jen dneska už se to nenosí bejt hubenej, obezita je brána jako normální. Ale to neznamená, že by na mě měli dívat divně. To že je 90% populace tlustých neznamená, že se mnou je něco špatně, to s nimi je něco špatně. \</div

PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2014 5:58 pm 

7 denni pust (28.7. - 3.8.) Rozdil ve vaze byl 4,5 kg po ukonceni pustu, dneska to dela uz jenom 2,5 kg.

Moje navratovka po 7 dnech pustu:

1.den - rano - kousek naparene brokolice
vecer - 1 male naparene rajce, bez slupky

2.den - rano - naparena brokolice + zeli
vecer - napareny kvetak + kapusta

3. den - rano - naparena cervena a zelena paprika + cibule
vecer - naparena brokolice + mrkev

4.den - vaha me spadla o dalsi kilogram, takze tady jsem mela uz celkem o 5,5 kg mene nez pred zahajenim pustu. Tento den prisla prvni stolice.
Nutim se jist vickrat denne, citim se byt stale nejaka hodne moc slaba, ale mozna ze to bylo kvuli tomu problemu v ustni dutine, (sileny zanet, ktery se sam nakonec pri pustu vyvalil ven a behem navratovky se uplne sam zcela zahojil. (Předmět příspěvku: Otok a neprijemna bolest pod jazykem)

- rano - naparene rajce + listy kale, zeli
- v poledne - cibule, mrkev, kvetak, rapikaty celer - vse naparene (ten celer byl hnus! sama vlaknina, ktera se nedala rozkousat, natoz pozrit, vyhodila jsem ho nakonec, miluju ho pouze syrovy).
- odpoledne - prvni syrove jidlo - cervena repa s mrkvi
- vecere - zase syrova repa, mrkev, cibule a zeli

5. den - snidane - velika svestka (plum), bily hrozen (ze syroveho ovoce me poboliva bricho, ale za 2 hodinky to bylo zase dobry)
- obed - syrova okurka, cesnek, cervena repa, zakaple oliv. olejem
- vecere - hlavkovy salat, 1/2 rajcete, 2 redkvicky, paprika, okurka, oliv. olej
- v 9 vecer zacinam mit chute najednou na neco ...na cokoliv ...dala jsem si bile hroznove vino

6.den - na lacno magnesium a zinek, protoze me probudila rano silena krec, ktera me chytla do nohy
bolest svalu nad kotnikem pretrvava do dnesniho dne, (uz je 11.srpna!) Zadnou krec jsem ale od te doby uz nemela, asi me to ten sval poradne tehdy zkroutilo, tak me to proto boli tak dlouho? Nevim.
- snidane - velika svestka (plum), hroznove vino ....po snidani je me spatne (nejspis kvuli tem vitaminum), po pulhodine to odeslo
- obed - syrovy salat (repa, mrkev, okurky, zakys. zeli, zeli, cibule) + pickles z kvetaku, mrkve, kale listiho, repy)
- pro rodinu jsem k veceri zapekala kureci prsa, ktera byla nalozena v cesneku, pekla jsem je na zelenine a bramborach, zalite smetanou, pak zasypane jeste mozzarellou syrem a normalne jsem to nevydrzela. To provensalske koreni tak strasne moc vonelo kdyz se to peklo, tahlo se to celym barakem, to se proste nedalo vydrzet, dala jsem si malou porci ... vsechno se zdalo byt nejdriv v poradku, ale nakonec jsem behala od 10PM az do pulnoci, snad kazdych 10 minut na WC, kde ze me nesel zadny prujem, ale vzduch, ktery pomalu posouval malinkate kousky tuzsi stolice,. No zpestrilo me to velmi prijemne patecni vecer u telky \":mrgreen:\"

od 7. dne - uz jim zase radeji tak jako jsem jidavala pred pustem. Co jde, to snim syrove, co ne, to si naparim a je me fajn. Vcera jsem ale trochu zhresila, dala jsem si kousek rib-eye hoveziho steaku, ale k tomu jen naparene green beans, mnam! U nas doma se skoro kazdy den masuje a to je hruza to sem tam vydrzet, nejlepsi je utect v tuto chvili nekam pryc z domu ...smich!

Jinak hned 1. den pustu jsem si udelala vyplach zaludku a taky kavovy klystyr. Spletla jsem se v davkovani a byl poradne silny.

3. den pustu jsem si klystyr zopakovala, ale uz jen urinovy ...vysla ze me zviratka \":mrgreen:\"

Okamzite jsem kontaktovala pani Ing. Blahovou, ktera me odpovedela toto: ...připadá mi to jako jasní hlísti, ascaridy nebo i toxocary, každopádně červi s kulatým průměrem těla jsou likvidováni albendazolem nebo mebendazolem. To co je nahoře by mohlo být něco plochého, tasemnice, na to by byl praziquantel. \":roll:\"

Nu coz ...muj manzel je zasadne proti tomu, abych se lecila takovyma jedama, takze si chci pust v nejblizsi dobe zopakovat a pak si chci opet zacat cistit (jatra, klouby, odparazitovat se jeste jednou jako poprve, v kvetnu - podle Huldy Clark (fresh green black walnut wormwood complex), a vubec vsechny mozne ocisty manzelovi nevadi, na to si uz zvykl) tak je budu delat az do zblbnuti. Necim jsem cast tech parazitu uz prece zlikvidovala, (nevim sice presne cim) tak to musi jit i bez albendazolu a mebendazolu.

Poradte mi prosim vas nekdo z vas, ze zkusenejsich ...KDY MUZU OPET ZACAT S DALSIM 7 DENNIM PUSTEM??? Navratovku jsem ukoncila v patek 8. srpna.
Dekuji! M.

Přílohy:
paraziti.jpg
paraziti.jpg [ 29.24 KiB | Zobrazeno 8181 krát ]

PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2014 6:08 pm 

Ten 3. den pustu ze me vyslo krome tech parazitu jeste i tohleto (po urinovem klystyru) ...bud je to candida a nebo nejake hleny?

Přílohy:
hleny a nebo candida.jpg
hleny a nebo candida.jpg [ 21.02 KiB | Zobrazeno 8181 krát ]

PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2014 6:22 pm 

Jo a jeste neco ...po celou dobu pustu jsem pila vodu z kohoutku (Florida), prefiltrovanou jen timto malym filtrem Brita. Filtr casto menim.

Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
2lszy509

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 12:15 am 

Vodu pijte jakoukoliv, to je uz minimum. \":)\"
A to druhé jsou hleny, vypadá to stejně jako to, co šlo ze mě, jen ze mě to šlo horem, z plic. Což je normální. Hleny se ukládají potom v plicích (nevím jak tam docestujou, ale dočetl jsem se to), a fakt to vypadá stejně... Ještě to můžete rozpitvat, zda to má nějakou soustavu a je to organismus, nebo je to čistě organická jednoduchá hmota, takže hlen...

A já osobně doufám, že jestli jsem nějaké takovéhle potvory měl, tak jsem je snad svým 40tidnovým hladověním zlikvidoval. Taky co by jedly. \":D\"

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 1:00 am 

Dezonero píše:
Vodu pijte jakoukoliv, to je uz minimum. \":)\"
A to druhé jsou hleny, vypadá to stejně jako to, co šlo ze mě, jen ze mě to šlo horem, z plic. Což je normální. Hleny se ukládají potom v plicích (nevím jak tam docestujou, ale dočetl jsem se to), a fakt to vypadá stejně... Ještě to můžete rozpitvat, zda to má nějakou soustavu a je to organismus, nebo je to čistě organická jednoduchá hmota, takže hlen...

A já osobně doufám, že jestli jsem nějaké takovéhle potvory měl, tak jsem je snad svým 40tidnovým hladověním zlikvidoval. Taky co by jedly. \":D\"

Dezonero za jak dlouhou dobu muzu zase drzet tento kratky 7 denni pust? Diky!

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 1:06 am 

Co jsem tak zjistoval, tak mezi posty by se "oficiálně" mělo držet období dvakrát delší než byl post samotný. Čím kratší post, tím by to šlo adekvátně zkrátit.
A jelikož je 7ka celkem málo, a 14ka se drží asi celkem běžně, tak podle mě klidně hned můžete. \":)\"
Ale klystýr si můžete dát i mimo post, četl jsem o lidech co si ho dávají pravidelně třeba jednou měsíčně. Já bych to teda nikdy nedělal, nebo rozhodně se k tomu ted nechystám. Nějak se mi to příčí. \":)\"
JEn doufám, že ta zvířátka v sobě nemám. Tak nějak doufám, že by se pustila při dlouhém postu sama. Teoreticky by měla, ale prakticky nevím no.

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 1:28 am 

Diky za odpoved!

Mozna, ze jsem ta zviratka zahubila uz v cervnu tady timto ...fresh green black walnut wormwood complex??? Vybrala jsem tehdy dvoje baleni, to bylo v dobe od 27. kvetna do 7. cervna. Mozna, ze jsem je mela ve streve uz delsi dobu chciple. Posledni dobou me nesly delat poradne ani klystyry, jako bych mela ucpane potrubi, vzdycky jsem to tam nalila a ono to hned teklo zpatky, tak kdovi proc to tak bylo? Jsem z toho tak trochu jelen, ale muj cil je vyvrazdit je vsechny a proto si tedka dam (asi tak za tyden) dalsi 7 denni pust, pak ocistu jater, potom dalsi odparazitovani a sanku. Uz jsem si koupila dalsi baleni fresh green black walnut wormwood complex, ja jim zavtacim!

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 1:43 am 

Já si bral asi tři týdny před půstem MMS (EDIT - myšleno vzal jsem si ho jednou, v době tři týdny přeed půstem) a i občas jindy mám sračku samotnou, tak si myslím, že to ty střeva protáhne taky. Nevím jak moc tam drží nebo tak, ale když ve mě při půstu protíkala voda a střeva byla jen prázdná, tak si myslím, že by se tam neudržela, kdybych nějaká měl. Sice to není litr vody, ale přece jen prostě tak 200 ml mnou třeba profrčelo skrz celý trakt během 10ti minut jak potrubím a už to jelo ven. Ke konci půstu i celkem čistě. Proto sem se divil, že jsem měl 34tý den trochu tuhé stolice, že ani nechápu kde to tam drželo celou dobu... Kdoví, tělo je záludnost sama. \":)\"

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 5:07 am 

Tak to jsem taky zirala na to co jsi psal o te stolici ...az 34. den, no to je uplna rarita, smich!

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 8:10 am 

Před víc jak deseti lety jsem držela 35 denní půst. Každý večer jsem dělala klystýr s trochou jablečného octa nebo soli. Klystýr měl význam celou dobu, pořád se něco vyplachovalo. Během půstu jsem normálně fungovala, jen jsem pořád pila vodu, měla jsem suché sliznice a cítila jsem se slabší. Návratovku jsem nijak neřešila, jsem vegetariánka a s návratem problém nebyl. Dnes bych ke klystýru použila urinu, tenkrát jsem k ní ještě nedospěla.

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 9:23 am 

topolovka píše:
Před víc jak deseti lety jsem držela 35 denní půst. Každý večer jsem dělala klystýr s trochou jablečného octa nebo soli. Klystýr měl význam celou dobu, pořád se něco vyplachovalo. Během půstu jsem normálně fungovala, jen jsem pořád pila vodu, měla jsem suché sliznice a cítila jsem se slabší. Návratovku jsem nijak neřešila, jsem vegetariánka a s návratem problém nebyl. Dnes bych ke klystýru použila urinu, tenkrát jsem k ní ještě nedospěla.

Pomohl ti ten pust na neco? Nejake zlepseni?

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 10:47 am 

topolovka píše:
Před víc jak deseti lety jsem držela 35 denní půst. .......Návratovku jsem nijak neřešila, jsem vegetariánka a s návratem problém nebyl

Vegetariánka môže byť aj chlieb so syrom. A keď nebol problém s tým, nebol by ani s mäsom, tukom a zeleninou \":wink:\" Teda aspoň druhý deň, pre istotu. (NERIAĎTE SA TÝM ČITATELIA, NEVIEM TO ZARUČIŤ)

PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2014 11:10 am 

Asi nejvíc mi pomohl půst v poznávání sebe sama. Vlastně mi pomohl v tom, že se u mě nějaká nemoc neprojevila. Je to už dost dlouho, ale cítila jsem se po půstu lépe, měla jsem víc energie. Základní problém, že mám nedostatek HCL a potřebuju doplnit prvky jsem objevila až mnohem později.
Půstem se spoustou tekutin jsem léčila u dětí všechny nemoci s teplotou, stačily většinou 2-3 dny. Tam jsem ale pomalý návrat dodržovala.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]