pv33 píše:
Chapu jak jsi to myslel, ale predpokladam, ze i ta nestastna story co jsem popsal muze byt uzitecna. Aby si nekdo po tvych zkusenostech nemyslel, ze tam neni vubec zadne riziko. A navic se riziko muze zvysovat v pripade spatneho zdravotniho stavu, treba kdyz dela pust nekdo zdevastovany rakovinou a jeji "lecbou".
K danemu tematu jeste jedna story od jedne Slovenky. Jeji mama mela rakovinu, uz nevim ceho. Dcera ji presvedcovala, at da Breussovku, 42 dni se stavama z mrkve, cervene repy... a s cisticimi caji. Mama silne verila doktorum, ale kdyz ji po uplatneni vsech drastickych postupu sdelili, ze uz pro ni nemuzou nic udelat, tak souhlasila. Ale hned pak ze si da za odmenu kacicu nebo co to bylo. Problem je, ze jak jsem videl i v jinych pripadech, pusty dokazi potlacit priznaky rakoviny a rozjet ozdravny proces, ale ta rakovina tam stale je a kdyz zacne clovek zas nezdravou zivotospravu, tak opet vyleze a je to horsi. Takze v danem pripade mama vydrzela 42 dni, ale s vidinou te kacice, kterou ji priblbli pribuzni pak ihned prinesli. Nevim, jestli dala nejakou navratovku nebo ne, ale i kdyby ji dala a pak relativne opatrne presla zas na to blby jidlo, tak by to stejne dopadlo jak to dopadlo, tedy spatne. Pust hodne pomuze, ale kdyz je to hodne spatne, tak je stale nutne byt opatrny, dokonce i po dokonale navratovce.
V kazdem pripade jeste jednou dik, ze jsi se tu podelil o svuj experiment a predvedl, ze i 40citku lze dat vice mene z rozbehu a ze to neni takova hruza, jak si leckdo mysli.
Netušil som, že po šťavách sa má dodržovať nejaká návratovka k "bežnému jedálničku"....
A rovnako som netušil, že (ak si to myslel tak), že kačica je blbý jídlo....
... Blbá je kačica s knedlíkom
Mimochodom, tu je jeden dokoument o tom, ako liečiť rakovinu (hoci sa tam veľa o tom nepovie
), názov to má, RAKOVINA - KONIEC JEDNEJ CHOROBY ĽUDSTVA (slovenské titulky). Vraj rakovinu zahubí aminokyselina Lyzín (takže jesť želatínu hoci aj v prášku - rozrobiť vo vode najlepšie s trochou ananásovej šťavy + vitamín C
), ktorá sa postará o "natrávené kalogénové časti buniek, ktoré sa takto stávajú oslabené a prístupné rakovine, samotný vitmín C, a vraj zelený čaj (to s čajom mi znelo trochu smiešne, ale kto vie...).
V tom dokumente sa ale nehovorí nič o premnoženej candide, a plesniach, ktoré majú byť spúšťačom rakoviny, a nemysím, že ich odstráni samotná aminokyselina, C-čko, a zelený čaj...
Ale to už nie je o pôste.
Tak môj postreh z neádvneho pôstu : Dal som si 3,5 dňový urinový pôst, s návratovkou (100g naparenej mrvky, a o 5 hodín na to hovädzie s maslom a špenátom). Mám akoby viac energie odvtedy. Trochu. Ale - vylučujem odvtedy hlien z nosa - oveľa viac než predtým. Čistý, bez zafarbenia. Aj z nosa, aj z úst. Veľmi hustý, že keď ho chcem "fľusnúť", tak je strašne lepkavý, takže to niekedy nejde urobiť, musím si pomôcť vreckovou. Takže sa mi pekne vylučujú hlieny, takto sa mi ešte asi nikdy nevylučovali, a to mám za sebou XYZ néty so slanou vodou, a XY (minimálne 50) néti s urinou.... Takže mne, už celkom dosť prečistenému, takto pomohol 3,5 dňový urinový pôst. TAKTO VIDITEĽNE/CITEĽNE, určite aj inak, len som si to nemusel všimnúť
A čo sa týka návratovky, keď sa podarilo našťartovať Dezonerovi trávenie po pôste tak rýchlo, tak myslím, že by bolo celkom možné (pre niekoho, kto sa nelieči z rakoviny napr...) úplne bezpečne používať pomer 5:1 = 5 dní pôstu, 1 deň návratovky........... 10 dní postu, 2 dni návratovky............40 dní pôstu, 8 dní návratovky (PRE ISTOTU).
JE TO STO KRÁT POHODLNEJŚIE, A JE TO BEZPEČNÉ, KOPAAAA ĽUDÍ TO TAKTO RIEŠILO, ZABUDNITE, ŽE VäČŠINA SI DÁVA ROVNAKO DLHÚ NÁVRATOVKU AKO TRVAL PôST.
Taká "skrátená návratovka" (alebo skôr - nie zbytočne predĺžená) otvorí dvere kopu ľuďom do pôstov, kopu ľuďom, ktorí si napr. radi dajú 10 dňový pôst, LEBO POSTAČÍ 2 DŇOVÁ NÁVRATOVKA. Keby sa riadili len Malachovom, Partykovou, Máchom, atď, TAK BY SI 10 DŇOVÚ (väčšina ľudí) NIKDY NEDALI, LEBO ODMIETAJÚ 10 DNÍ JESŤ "OVOZEL" s inými nizkokalorickými doplnkami k tomu, resp. inými jedlami bez tuku a bielkovín (prakticky).
TAKŽE SLÁVA "SKRÁTENEJ" NÁVRATOVKE, NECH JU UŽÍVA KAŽDÝ, KTO NEBAŽÍ PO "PASTVIŠTI" NA TANIERI PO DLHÉÉÉÉ DNI za sebou. Proste každý, kto nie je fanda "redukčnej diéty", LEBO NIE KAŽDÝ JU POTREBUJE !!!!!