martin55 píše:
Zdravím,
nechal jsem si udělat vlasovou analýzu prvků ze které moc nadšený nejsem. Z výsledků soudím, že díky překyselení organismu kyselinou močovou (nadměrná konzumace živočišných bílkovin, masa) se mi hromadí vápník, fosfor, hořčík ve tkáních, což na mě sedí (v poslední době zhoršená kvalita zubů). Omezím tedy maso a nasadím nějakou rozumnou detox dietu. Celkem se mi nelíbí deficit železa a skoro všech mikroelemntů. Deficit mikroelemtů (Ni, Mn,Cr,Mo,Co,Ag atd.) se řeší spíše potravinami nebo se dají suplementovat přímo ?
Co si prosím Vás o výsledcích myslíte ? Předem děkuji.
Pomocí krkacího testu jsem si zjistil nedostatek kyseliny chlorovodíkové, kterou již pár týdnů dodávám (ve vlasové analýze upozorňují, že jsem více náchylný na stres, což by taky odpovídalo). Také v testu zmiňují sníženou funkci štítné žlázy, což jsem potvrdil pomocí měření teploty pod jazykem a pomocí krevních testů (TSH apod.)
Toto není na odpovídání ve fóru, to bych se upsal, klidně mě zavolejte a vysvětlím co budu vědět. Každopádně základ tvoří srovnání poměrů Na, K, Ca a Mg a to máte rozházené, nyní postačí dodávat hořčík s B6 a sodík. Daleko lépe je to vidět v poměrech, ty asi máte na další straně a zde jste je neuvedl, tak se podívejte a dost věcí se vám vyjasní. Jinak mimo špatného zvládání stresu by asi tělo mělo být i náchylné k infekcím, což také není ideální. Každopádně tak zoufalé to není, viděl jsem již daleko horší.