[quote="Martin222":ele2b0xc]Dobrý den, rád bych poprosil o infomaci se kterou si nevím rady. Za poslední téměř tři roky jsem provedl 113 jaterních očist kdy ze mě dohromady vyšlo cca 10,7 kg tukových kuliček. Také jsem provedl asi celkem 10 očist, kdy ze mě nevylezlo vůbec nic, což ale přisuzuji tomu, že jsem neměl v játrech nashromážděnou téměř žádnou žluč. Očisty provádím v průměru cca 1-3 krát za 14dní, většinou se řídím podle "tlaku v břiše" , kdy tento tlak popisuji jako určitou formu "zabetonování", kdy jednoduše řečeno, mi trávení přestane fugovat a nastoupí- únava, tlak v břichu, pocení, podrážděnost, ztráta energie. Jakmile provedu očistu, tyto symtomy zmizí ale většinou jen na den, dva, tři. Potom se celý proces opakuje. Ze začátku jsem si myslel, že udělám 10-15 očist a budu čistý. Realita je však jiná. Tento proces zdá se být nekonečný. Někde je chyba, ale nevím kde. Kdybych měl popsat svoje stravovací návyky a svojí osobu (je mi 40 let/183cm) tak musím říct že:
Do doby před 4 mi lety jsem jedl vše, ale spíš dietní věci jako ovoce, zelenina,různá diet. masa a mléčné výrobky. Ale byl jsem teměř na pokraji zoufalství ze svého zdravotního stavu, kdy jsem se téměř nemohl hýbat díky problému se zažíváním, které jednoduše trávilo tak na 10%. Takže neustále vyvalené břicho, únava, ztáta energie atd. Doktoři mi vždy po sonu nebo gastroskopickém vyšetření sdělili, že jsem naprosto zdravý. V té době jsem byl zavodněný, bez svalové hmoty 90Kg. Před 4 lety jsem začal byt vegetarian, půl roku na to vegan.Před 3 lety jsem objevil tyto stráky a já začal s očistami. Postupem času nastala veliká úleva cca o 75% k lepšímu. Začal jsem hodně sportovat (běh 8km 2krát týdně a posilovna 3krát týdně). Shodil jsem pupek, zavodnění zmizelo, tuková vrstva se zmenšila a svaly narostly. Nyní mám cca 86kg. Budu vděčný za každou informaci, děkuji.[/quote:ele2b0xc]
Tak sám píšete, že se tímto postupem váš zdravotní stav zásadně zlepšil, což vzhledem k předchozímu zbytečnému léčení u MUDrců je skoro zázrak, ale patrně ještě tělo není zcela vyčištěno. Uvědomte si, že