Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv lis 28, 2024 4:22 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob lis 29, 2014 8:55 pm 
Offline

Registrován: ned bře 25, 2012 9:57 pm
Příspěvky: 501
Bydliště: NMnV
pv33 píše:
Nevim jak na Slovensko, ale nemelo by to byt o moc horsi. i kdyz tam maji pobocku nebo co to je, pgchem.sk, mohlo by to vyjit levneji diky doprave.

Jaj, ja som nenapísal že si neobjednávam na Slovensko ale Poste Restante na poštu v ČR ktorú mám tot kúsok. Tento týždeň som bol v Květné 2x, mám to cca 18km.

_________________
Prosím ctených mudrlantov aby na moje komentáre nereagovali.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned lis 30, 2014 9:19 pm 
Offline

Registrován: stř lis 12, 2014 8:41 pm
Příspěvky: 4
Chci se zeptat, zda jediná možnost jak se "zbavit" nebo spíše uvést candidu do normálu je
držet protikvansinkovou dietu? Bohužel je pro mě téměř nereálné dodržet protikvasinkovou dietu v délce fáze 1. 2 měsíce, fáze 2. 4 měsíce, fáze 3. 12 měsíců, a to z důvodu neustálých společenských akcí, kde je nevhodné jídlo a bohužel i společenská nutnost jíst.
Očisty jako kávový klystýr, šanka mají výrazný protikvasinkový efekt, dále mnoho bylin a olejů mají také výrazný protikvanskový efekt jako citricidal, teetree oil, semena lichořeřišnice větší a další.
Je možno uvést candidu do normálu prováděním očist, braním protikvasinkových bylin a "držením" protikvasinkové diety s tím, že tam jednou za měsíc bude nějaký ten obložený chlebíček, dort nebo palačinky?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned lis 30, 2014 10:12 pm 
Offline

Registrován: ned lis 23, 2014 2:05 pm
Příspěvky: 207
Bydliště: Košice - Ťahanovce
DDani píše:
Chci se zeptat, zda jediná možnost jak se "zbavit" nebo spíše uvést candidu do normálu je
držet protikvansinkovou dietu? Bohužel je pro mě téměř nereálné dodržet protikvasinkovou dietu v délce fáze 1. 2 měsíce, fáze 2. 4 měsíce, fáze 3. 12 měsíců, a to z důvodu neustálých společenských akcí, kde je nevhodné jídlo a bohužel i společenská nutnost jíst.
Očisty jako kávový klystýr, šanka mají výrazný protikvasinkový efekt, dále mnoho bylin a olejů mají také výrazný protikvanskový efekt jako citricidal, teetree oil, semena lichořeřišnice větší a další.
Je možno uvést candidu do normálu prováděním očist, braním protikvasinkových bylin a "držením" protikvasinkové diety s tím, že tam jednou za měsíc bude nějaký ten obložený chlebíček, dort nebo palačinky?

TeaTree Oil je pre mužov krajne nevhodný, už len pri styku s pokožkou môže naburávať hormóny - je silne estrogénny.

_________________
Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2014 3:38 am 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
pv33 píše:
Zapomnela jsi na pivovarsky, Pivovarske kvasnice ...ANO!!!
A pro zajimavost, proc pomlouvas Pangamin? Tedy pokud ne kvuli cene.

Nezapomela jsem na pivovarske kvasnice, ja mela za to, ze pangamin jsou pivovarske kvasnice a proto jsem napsala Pangamin NE, protoze jsem si myslela, ze candide skodi.
Copak ja pomlouvam Pangamin? Proc bych ho mela jako pomlouvat? U nas navic neni vubec drahy, nevim jak v Cesku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2014 11:02 am 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
miram píše:
Nezapomela jsem na pivovarske kvasnice, ja mela za to, ze pangamin jsou pivovarske kvasnice a proto jsem napsala Pangamin NE, protoze jsem si myslela, ze candide skodi.
Copak ja pomlouvam Pangamin? Proc bych ho mela jako pomlouvat? U nas navic neni vubec drahy, nevim jak v Cesku.

Pises "Pangamin ...NE!", tedy ho nedoporucujes. A proc myslis, ze candide skodi? Asi jsi myslela, ze candidu podporuje? Pivovarske kvasnice jsou za prve deaktivovane, Takze uz nejsou zive. A neni to candida, ale Saccharomyces cerevisiae. A maji spoustu uzitecnych latek. Jinak ve srovnani s kvasnicema pangamin aspon u nas drahy je. Kilo kvasnic koupim za 85 Kc. A napriklad tady http://www.bioobchod.cz/pangamin-bifi-p ... t/d-77303/ koupim za 86,90 90 gramu pangaminu, takze je pangamin vic jak 10x drazsi. Pro tebe na Floride je to asi fuk, ale kdybych si ja daval denne vrchovatou lzici pangaminu jak to delam s kvasnicema, tak by to bylo dost drahy \":D\" .

Jinak pangamin se z pivovarskych kvasnic dela, ale nejsou tam jen ty kvasnice, napriklad:
BIFI PANGAMIN PLUS s inulinem je přírodní přípravek, obsahující 50 % kvasničné biomasy a 50 % zakysaného odtučněného mléčného polotovaru s obsahem užitečných mikroorganizmů, obohacený o nenasycené mastné kyseliny (linolovou a gama-linolenovou) ze semen pupalky dvouleté. Pupalkový olej v kombinaci se sušenými kvasnicemi a bakteriemi mléčného kvašení vhodně rozšiřuje složení přípravku, které má pozitivní účinek na organizmus.

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2014 11:49 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 06, 2014 5:20 pm
Příspěvky: 186
pv33 \":arrow:\"

http://www.pangamin.cz/pivovarske-kvasn ... sacek.html \":wink:\"

_________________
Hodně zdraví, štěstí a úspěchů s hledáním správné cesty ke zdraví ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2014 1:33 pm 
Offline

Registrován: ned lis 23, 2014 2:05 pm
Příspěvky: 207
Bydliště: Košice - Ťahanovce
Nickname píše:

rda

Jarda neodporúča pivo, vraj je plné kvasiniek, ktoré kŕmia kandidu..... Pangamín ju kŕmiť nebude ? Podľa mňa hej...či ? ...

_________________
Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2014 1:58 pm 
Offline

Registrován: čtv bře 29, 2012 3:11 pm
Příspěvky: 324
Pivovarské kvasnice Pangamin podle mých zkušeností velice poškozují přirozenou střevní mikroflóru a candida se po nich strašně přemnoží. Když jsem kdysi zkusil Pangamin pár dní brát, plíseň se mi rozbujela strašně. Mnoho lidí na netu popisuje dokonce, že pangamin byl u nich příčinou vzniku kandidózy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2014 3:14 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 06, 2014 5:20 pm
Příspěvky: 186
já to jedl v době 03/14 - 7/14 a co se týká stolice, tak záchod nemazala a byla jak ten celozrný rohlík, tak jak Jarda popisuje, jiné špatné pocity jsem nezaznamenal, ale v té době jsem taky snídal jablka se strouhaným kokosem a pil kokosové mléko, takže možná jsem ji zároveň držel na uzdě...předtím stolice mazací, plivací test KO \":arrow:\" candida!!!

teď to ještě nejím a vracet se k tomu zatím nechystám a odkaz jsem dal pv33 aby neplatil za překup \":idea:\" \":wink:\"

_________________
Hodně zdraví, štěstí a úspěchů s hledáním správné cesty ke zdraví ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob pro 06, 2014 3:59 pm 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
Nickname píše:
Dik, i kdyz ja kupuju pivovarsky, ktere jsou jeste o dost levnejsi: http://www.vyjedenamiska.cz/pivovarske-kvasnice
Kosican87 píše:
Jarda neodporúča pivo, vraj je plné kvasiniek, ktoré kŕmia kandidu..... Pangamín ju kŕmiť nebude ? Podľa mňa hej...či ? ...
Pivo se na candidu nedoporucuje i kvuli alkoholu a ty kvasinky tam asi jsou zivy, na rozdil od pivovarskych kvasnic.
Ates píše:
Pivovarské kvasnice Pangamin podle mých zkušeností velice poškozují přirozenou střevní mikroflóru a candida se po nich strašně přemnoží. Když jsem kdysi zkusil Pangamin pár dní brát, plíseň se mi rozbujela strašně. Mnoho lidí na netu popisuje dokonce, že pangamin byl u nich příčinou vzniku kandidózy.
Pangamin se muze od pivovarskych kvasnic dost lisit, nekde je obsah kvasnic jen 50%. V kazdem pripade jsou pro tebe tve osobni zkusenosti nejdulezitejsi. Na druhou stranu ja uz par let jim aspon nekolikrat v tydnu vrchovatou lzici pivovarskych kvasnic a zadne problemy nemam, a totez par mych znamych. Ale nemel jsem problemy ani pred tim.

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned pro 07, 2014 10:11 pm 
Offline

Registrován: ned bře 25, 2012 9:57 pm
Příspěvky: 501
Bydliště: NMnV
Nickname píše:

Takže mi došla táto z fichemy, píšu tu že je z Poľska a na obale je napísané že je z Nemecka. No a skúšal som ju zarobiť s javorovým sirupom a nefunguje to. Spení sa, miešal som to zohriate určite najmenej 6 minút, možno aj 7 a nespojilo sa to. Stále to bolo spenené, usadilo sa to až neskôr. Kde asi soudruzi z NDR dělají chybu? Javorový sirup mám zo "zdravej výživy", píše sa tam že je z Kanady.
Trochu nechápem prečo tá teplota nemá prekročiť 45 stupňov, však tam nejde o vitamíny či enzýmy ale o glukózu naviazanú na sódu.

_________________
Prosím ctených mudrlantov aby na moje komentáre nereagovali.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned pro 07, 2014 11:40 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 06, 2014 5:20 pm
Příspěvky: 186
Deane \":arrow:\"
takže jste to přehřál? nedodržel teplotu?

Já to ještě nemíchal, takže kdybych to míchal, tak jedu podle návodu! Sodu už máte OK, tak je potřeba dodržet teplotu a až potom se divit \":idea:\" \":wink:\"

Já bych ,,rakovinu,, řešil půstem \":!:\" \"8)\" je to o mnoho levnější a účinnější a nemusím nic kutit \":!:\" \":wink:\"

_________________
Hodně zdraví, štěstí a úspěchů s hledáním správné cesty ke zdraví ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon pro 08, 2014 7:51 am 
Offline

Registrován: ned bře 25, 2012 9:57 pm
Příspěvky: 501
Bydliště: NMnV
Ale ja to chcem jednoducho skúsiť preventívne. Rakovinu má žena najlepšieho kamaráta a preto všetci zháňame informácie.
Teplotu som sotva prekročil skúšal som nižšiu, teda to či je teplota cca 40 stupňov sa dá poznať ak si lyžičku priložím na peru. Má sa to speniť, to sa mi spenilo ale sóda sa stále usadí na dne. Preto som sa pýtal či by vadilo prekročenie tej teploty keď sa mi to nespojilo a možno aj z Fichemy je sóda na prd.
Rakovinu pôstom môže riešiť dôchodca. Ako by som mohol chodiť do práce a makať na nemeckých kapitalistov a pritom sa nenažrať? Ale u mňa to je hlavne prevencia, mamka aj babka mali rakovinu a mne žena nadáva že som hypochonder. Stravoval som sa dosť nezdravo a v poslednom čase sa vyhýbam niektorým jedlám. Na jar chcem už konečne začať s pestovaním vlastnej zeleniny, teda rajčiny a papriku pestujem v skleníku, nejaké habanero a drobné ovocie. No nejakých 15 árov pozemok mi ležal ľadom, tak som ho trochu vyčistil, zbavil starých chorých stromov a tak pomaly postupujem. Na jar chcem nasiať kopu mrkve, cviklu, krumple, nejaké strukoviny a podobne.

_________________
Prosím ctených mudrlantov aby na moje komentáre nereagovali.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon pro 08, 2014 4:48 pm 
Offline

Registrován: čtv led 26, 2012 12:58 pm
Příspěvky: 45
Bydliště: Polička
\":arrow:\" zajímá mě doplňování B-vitaminu pomocí kvasnic. Jak to tedy je, podporují pivovarské kvasnice patogení floru ve střevě nebo jsou prospěšné? ˇčím jiným doplnit b-vitaminy v hojném počtu. Já třeba jim b-komplex finančně nic moc. Jím kysané zelí tam určitě nějaká béčka taky budou. Někdy jsem v situaci kdy by se mě hodil čistě jenom prášek který bych mohl rychle spolknout z toho pohledu se mi piv. kvasnice líbí. Dlouhé roky jsem se potýkal s candidou a nevím jestli jsou teda pro mě vhodné. Jistě se musíme na piv kvasnice dívat jako na komplex více různých látek a hodnotit tento produkt z více směrů a pohledů prospěšnosti či neprospěšnosti. Co vy na to Jardo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon pro 08, 2014 5:33 pm 
Offline

Registrován: pon úno 10, 2014 7:37 pm
Příspěvky: 857
Deane píše:
Ale ja to chcem jednoducho skúsiť preventívne. Rakovinu má žena najlepšieho kamaráta a preto všetci zháňame informácie.
Teplotu som sotva prekročil skúšal som nižšiu, teda to či je teplota cca 40 stupňov sa dá poznať ak si lyžičku priložím na peru. Má sa to speniť, to sa mi spenilo ale sóda sa stále usadí na dne. Preto som sa pýtal či by vadilo prekročenie tej teploty keď sa mi to nespojilo a možno aj z Fichemy je sóda na prd.
Rakovinu pôstom môže riešiť dôchodca. Ako by som mohol chodiť do práce a makať na nemeckých kapitalistov a pritom sa nenažrať? Ale u mňa to je hlavne prevencia, mamka aj babka mali rakovinu a mne žena nadáva že som hypochonder. Stravoval som sa dosť nezdravo a v poslednom čase sa vyhýbam niektorým jedlám. Na jar chcem už konečne začať s pestovaním vlastnej zeleniny, teda rajčiny a papriku pestujem v skleníku, nejaké habanero a drobné ovocie. No nejakých 15 árov pozemok mi ležal ľadom, tak som ho trochu vyčistil, zbavil starých chorých stromov a tak pomaly postupujem. Na jar chcem nasiať kopu mrkve, cviklu, krumple, nejaké strukoviny a podobne.

Ahoj Deane,
Zkontroluj si, jestli mas 100% maple syrup. Musi to byt grade A nebo grade B, vidim, ze se u vas hodne nabizi grade C. Na ceskych strankach se sice pise, ze je v evrope nejoblibenejsi, ale ten uz k lecbe rakoviny bohuzel nevyhovuje, je dobry na palacinky a do ruznych kasi, ma velmi lahodnou chut a cena je nizsi.
A v cem to zahrivas? Melo by to byt ve sklenene (pyrex), nerezove a nebo v medene nadobe. Nikdy to nesmi prijit do hlinikove nadoby, ale to asi vis.
Pouzivas spravny pomer? 1 dil sody : 3 dily maple syrup?
Spravna teplota je 120 degrees Fahrenheit = 48.8 degrees Celsius, tak se ji drz. Michej to rychle, 5-10 minut.
Příloha:
Grade A Dark Amber.jpg
Grade A Dark Amber.jpg [ 197.34 KiB | Zobrazeno 9957 krát ]

Příloha:
Grade B Dark Amber.jpg
Grade B Dark Amber.jpg [ 60.66 KiB | Zobrazeno 9957 krát ]

Příloha:
Grade C.jpg
Grade C.jpg [ 49.98 KiB | Zobrazeno 9957 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz