Deane píše:
Ale ja to chcem jednoducho skúsiť preventívne. Rakovinu má žena najlepšieho kamaráta a preto všetci zháňame informácie.
Teplotu som sotva prekročil skúšal som nižšiu, teda to či je teplota cca 40 stupňov sa dá poznať ak si lyžičku priložím na peru. Má sa to speniť, to sa mi spenilo ale sóda sa stále usadí na dne. Preto som sa pýtal či by vadilo prekročenie tej teploty keď sa mi to nespojilo a možno aj z Fichemy je sóda na prd.
Rakovinu pôstom môže riešiť dôchodca. Ako by som mohol chodiť do práce a makať na nemeckých kapitalistov a pritom sa nenažrať? Ale u mňa to je hlavne prevencia, mamka aj babka mali rakovinu a mne žena nadáva že som hypochonder. Stravoval som sa dosť nezdravo a v poslednom čase sa vyhýbam niektorým jedlám. Na jar chcem už konečne začať s pestovaním vlastnej zeleniny, teda rajčiny a papriku pestujem v skleníku, nejaké habanero a drobné ovocie. No nejakých 15 árov pozemok mi ležal ľadom, tak som ho trochu vyčistil, zbavil starých chorých stromov a tak pomaly postupujem. Na jar chcem nasiať kopu mrkve, cviklu, krumple, nejaké strukoviny a podobne.
Ahoj Deane,
Zkontroluj si, jestli mas 100% maple syrup. Musi to byt grade A nebo grade B, vidim, ze se u vas hodne nabizi grade C. Na ceskych strankach se sice pise, ze je v evrope nejoblibenejsi, ale ten uz k lecbe rakoviny bohuzel nevyhovuje, je dobry na palacinky a do ruznych kasi, ma velmi lahodnou chut a cena je nizsi.
A v cem to zahrivas? Melo by to byt ve sklenene (pyrex), nerezove a nebo v medene nadobe. Nikdy to nesmi prijit do hlinikove nadoby, ale to asi vis.
Pouzivas spravny pomer? 1 dil sody : 3 dily maple syrup?
Spravna teplota je 120 degrees Fahrenheit = 48.8 degrees Celsius, tak se ji drz. Michej to rychle, 5-10 minut.
Příloha:
Grade A Dark Amber.jpg [ 197.34 KiB | Zobrazeno 9940 krát ]
Příloha:
Grade B Dark Amber.jpg [ 60.66 KiB | Zobrazeno 9940 krát ]
Příloha:
Grade C.jpg [ 49.98 KiB | Zobrazeno 9940 krát ]