Dnes mám 4. deň urinovej hladovky, cítim sa samozrejme super.
ALE ...... STRAŠNE MA ŠTVE, ako mi napr. od rána trebalo už asi 5 krát na WC (nie močiť).... Dlhý "pšouk" a potom trochu hnedo-oranžovej "kašičky".... Kebyže pracujem mimo bytu (čo bude onedlho dúfam realitou, lebo zarábam totálne smiešne peniaze), napr. nejakú prácu kde sa človek hýbe, niečo prenesie a podobne (nemyslím stavbu), a niekedy mi treba aj čupnúť, tak............TO SA MÁM POSR*Ť ??? .... Pri čupení je to najväčšie riziko, že sa zvierač povolí, keď sa v ňom niečo nepevné nachádza....
TO ABY FAKT ČLOVEK, ktorý nie je podnikateľ čo má v práci málo pohybu (sedí napr. za PC a má prístup k WC kedykoľvek) to má tak zťažené ??? ...To aby si človek nepracujúci za PC v prípade že má záujem sa čistiť pôstmi efektívnejšími než je napr. 3 dňový urinový, čiže dlhšie trvajúcimi, bral vždy dovolenku a takto si rozkúskovať ročné dovolenky ? Alebo sa raz ročne nechať vypísať na 7 dní (to by bolo celkom reálne) a počas toho dať napr. aspoň 7 dňovú hladovku ?
Alebo človek chce 9-10 dňovú hladovku napríklad, prvé 3 dni v práci, potom sa vypíše (nikoho na to nenavádzam
), 11-ty deň príde do práce SCHUDNUTÝ (kolegovia ho nevideli chudnúť), a všetci "Jéééžiš, ty si bol riadne chorý, tak si pochudol....
"....a pritom nebol chorý, ale držal hladovku, aby sa v budúcnosti vyhol chorobám, a aby pomalšie starol
Ja tu vidím jedno zajímavé riešenie........POMALY SA UČIŤ SUCHEJ HLADOVKE...
To stačí (pri plne suchej) 1/3 času vodnej, či urinovo-vodnej hladovky na to, aby sa dosiahol rovnaký efekt, a k tomu sa ešte dosiahne EFEKT NAVYŠE, "stará voda" v organizme sa nahradí vodou vytvorenou samotným organizmom...
Lenže nevýhody plne suchej hladovky, ktorá je ale účinnejšia než "čistočne suchá" hladovka, pri ktorej sa dá aj kúpať (samozrejme, nič nepiť).... :
1. nemožnosť sa sprchovať
2. ideálne si ani ruky neumývať (takže fakt len počas voľna ju držať)
3. na bozkávanie (ústa + ústa) ZABUDNITE
4. zabudnite na erotiku (to nevadí, čo je to 7 dní...nič...)
5. zabudnite na to s niekym sa rozprávať meter od jeho tváre, lebo si nemôžete ani zuby umyť, a ani nepijete, takže pach z úst bude presnejšie ZÁPACH (u niekoho silnejší, u niekoho miernejší)
6. asi ťažko budete znášať, že do úst si vložíte maximálne tak stierku na čistenie jazyka (pozor na kontakt pokožy s vodou), takže nie len žiadne jedlo, ale ani pitie...
Výhody suchého pôstu :
1. Nebudete vkuse chodiť na WC "výfukovať"
2. stačí oveľa kratší čas na pôst, napr. 3dni suchého pôstu = 9 dní mokrého
3. Spomínaný "EFEKT NAVYŠE"
4. .... ?
Taký suchý pôst by sa pekne hodil, keď máte napr. 3 dni voľna, a nechcete počas neho sexovať, bozkávať sa, intenzívnejšie športovať, robiť si kúpeľ, a naopak, ste pripravený 3 dni byť o hlade a HLAVNE O SMäDE, lebo ten budete pociťovať viac (vraj sa smäd čiastočne vytratí, ale až neskôr)....
3 dni voľna, keď si neužijete NIČ, maximálne tak nejakú prechádzku, v tom lepšom prípade v prírode...a nejaké fyzicky menej náročné cvičenia (jóga, alebo slabšie posilňovanie), dychové cvičenia.... TAK NECH TO STOJÍ ZA TO !!!!
Otázka na vás, čo ste držali napr. 10 a viac dňový urinový pôst s klystýrmi, a chodili ste do práce ............AKO STE TO ZVLÁDLI, aké opatrenia ste podnikli aby ste sa v práci takmer nepos.... ? Ďakujem za odpoveď.