Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 10:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: pát pro 26, 2014 1:10 am 

omládnutí zatím ne, jelikož tuk napíná kůži a pohublá tvář typu koncentrák na omládnutí nevypadá \":lol:\"
spíše se cítím plný elánu a energie, jelikož mě můj únavový syndrom trošku brzdil a neměl jsem moc náladu do ničeho, ale teď jedu, však si možná postřehl vaření v jednom zdejším vláknu \":lol:\" teď mě baví spousta věcí co předtím ne \":mrgreen:\" ještě Ježíšek donesl odšťavňovač takže už jedu bomby, zalévám šťávama ten bramborový salát s krůtou, řízkama a rybama \":lol:\"

PříspěvekNapsal: pát pro 26, 2014 10:43 am 

Nickname : Kedy si začal s pôstami a koľko máš rokov ?

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: pát pro 26, 2014 11:34 pm 

citujem zo stránky : http://breatharian.eu/breath/polsko/wer ... j/117.html

SUCHÝ PŮST

"V souladu se zásadou "nejjednodušší řešení jsou ta nejlepší", suchý půst, během kterého se nepřijímá nic do úst, a to ani kapka vody, poskytuje nejhlubší čištění a léčení lidského těla. Účinnost suchého půstu je 2 až 3krát vyšší v porovnání s půstem o vodě. Dalo by se říct, že týden suchého půstu dává takové výsledky, jako dva až tři týdny půstu o vodě. Pro dosažení maximálního účinku je vhodné se dokonce (a to doslovně) nedotknout ani kapky vody (tj. ani se nemýt). Tělo by mělo zůstat bez tekutin po celou dobu půstu.

Půst bez vody může trvat od 1 do 14 dnů. To záleží na několika faktorech. Čím sušší a teplejší je vzduch, tím kratší dobu může člověk zůstat bez pití. Čím více je fyzické aktivity způsobující pocení, tím kratší dobu tělo vydrží bez vody. Jestliže podmínky (teplota, vlhkost vzduchu, fyzická aktivita osoby) jsou normální, běžný obyvatel oblasti mírného klimatu může půstovat na sucho 7 dnů.

Tělo se během suchého půstu mírně odvodňuje. Je možné dovolit si malou dehydrataci těla, ale je důležité po celou dobu suchého půstu pravidelně kontrolovat tělo. Pokud dehydratace těla překročí kritickou mez, pak tento proces již obvykle nelze vrátit zpět (tj. nelze obnovit správnou hydrataci těla) a pak tělo přestává fungovat (zemře). Obvykle první 4 dny bez pití (a jedení) nevyžadují žádnou zvláštní pozornost, ale později by měla být míra hydratace těla monitorována, například sledováním kůže.

Dalším důležitým faktorem, který určuje dobu, po kterou může tělo bezpečně půstovat bez vody, je množství látek, které je potřeba vyloučit z těla. Například; pokud člověk jedl hodně slaná jídla, což způsobilo velké nahromadění solí v těle, bylo by nemoudré začít suchý půst bez předchozího odstranění přebytečných solí. Lze z toho vyvodit závěr, že před suchým půstem je dobré udělat nejprve pár dnů půstu o čisté vodě.

Dobrý postup může být tento. Začněte s vodním půstem. Od osmého dne přestaňte přijímat vodu. Tímto způsobem zahájíte suchý půst, kdy se tělo již zbavilo přebytečných solí a dalších látek, které potřebují vodu, aby mohly být odstraněny.

Obvykle po dvou, třech dnech půstu se žízeň těla po vodě výrazně snižuje, takže odstavení vody po týdnu hladovění není žádný problém.
"

edit : S tým postupom pri viac dní trvajúcom pôste, kde chceme zaradiť aj dni suchého pôstu, je to celkom dobrý nápad... Ak naozaj niekoľko dní po vodnom či urinovo-vodnom pôste je prechod na suchý pôst podľa všetkého ľahší než nájazd na suchý pôst v prvý deň pôstu, tak si asi počkám so suchým pôstom na polnoc 31.12, keď si pripijem čistou vodou na Nový rok (so 14-15 dňovým pôstom začínam dnes večer po večeri). Ono sa asi fakt lepšie robí suchý pôst s prázdnymi črevami, čo by už v piaty deň hladovky po denných klystýroch mohlo byť viac-menej realitou. Je to aj logické, tá postupnosť (ktorá sa nemusí dodržať, ale môže, lebo je to tak ideálne dodržať ju, no nie nutné)...postupnosť, že najprv vynechať jedlo, a o pár dní na to aj vodu. V prípade, že robíme viacdňový (napr. 7 či viac) pôst, do ktorého chceme zakomponovať aj dni suchého pôstu. Alebo napr. 3-5 dňový pôst, v ktorom chceme mať napríklad 2 dni suchého pôstu, tak si dáme pred tým suchým 1-3 dni mokrého...
Dáva to logiku aj vám, však ? Môžete sa k tomu vyjadriť. Totiž asi Nickname písal, že na ruských stránkach venovaných pôstu píšu užívatelia to, ako kombinujú suchý pôst s morkým (pitie vody či uriny + vody), ale začínajú tým suchým na niekoľko dní, a potom prejdú na mokrý.... Mne príde ako lepší nápad začať mokrým, a tak po pár dňoch prejsť už dobre "zavlažený" a prečistený, s čistými črevami, viac-menej oddýchnutými obličkami, atď, na suchý pôst.
A podľa mňa úplne ideálny je pôst začínajúci s pitím uriny + vody, potom sa prejde na suchý, a ukončí sa aspoň jedným dňom urinovo-vodného. Potom návratovka...
A váš názor ?

edit2 : Tu sa píše, že suchý pôst je 2-3 krát účinnejší než pôst na vode, a Malachov (a zdá sa mi že aj Filonov) píše, že suchý pôst je 3-4 krát účinnejší než pôst na vode... tak si to môžeme zpriemerovať, a uvažovať tak, že suchý pôst môže byť napr. 3 krát účinnejší než pôst na vode, t.j., že napr. 3dni suchého pôstu = 9 dní mokrého.

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

Naposledy upravil Kosican87 dne stř pro 31, 2014 12:29 pm, celkově upraveno 8

PříspěvekNapsal: pát pro 26, 2014 11:59 pm 

Kosican87 píše:
pv33, Nickname...... Všimli ste si po vašich, predpokladám početnejších a nie tak celkom krátkych pôstoch nejaké omladnutie ? Myslím okom viditeľné, a nemysím tým schudnutie (keď ste náhodou boli pribratí predtým)... Proste stalo sa vám po hladovkách niečo také, že si pripadáte výzorovo mladší aspoň o dva roky z vášho pohľadu NA ROZDIEL OD MINULOSTI ? Vymiznutie nejakých vrások (neviem koľko máte rokov), alebo vám ľudia tipujú menej rokov ako vám tipovali napr. pred dvoma rokmi....a podobne ?

Ahoj, co se tyka meho vzhledu, tak se asi zadny zazrak po pustech nekonal. Mimo to, ze se to po pustu aspon vratilo do normalu \":)\" . Ale znam cloveka, ktery uz byl do sediva a uz ma zas vlasy hnede a hodne a misto na 65 vypada tak o 20 let mladsi. Jenomze ten nedela pusty jen narazove jako ja, kdyz si chci neco vyzkouset, ale prubezne uz radu let. Na ruskych strankach psala nejaka zenska, ze dala 7 dni sucheho a zas ji ztmavly vlasy. Mne to co mam sedive barvu nezmenilo ani po 9 dnech sucheho a ani po 7 suchy + 14 s vodou \":(\" .

PříspěvekNapsal: sob pro 27, 2014 12:47 am 

pv33 píše:
Mne to co mam sedive barvu nezmenilo ani po 9 dnech sucheho a ani po 7 suchy + 14 s vodou \":(\" .

Neviem akú máš stravu, ale šedivenie vraj má na svedomí buď znečistenie organizmu, alebo málo minerálov, vitamínov (asi hlavne v tukoch rozpustných)..... Neviem akú máš stravu. Ja len toľko. Inak, na znovunastolenie pôvodnej farby vlasov slúži aj derivačný kúpeľ.... Hoci ROZHODNE nemá taký vplyv na zdravie ako pôsty, ale kto vie, možno na farbu vlasov (proste na nejaký užší špecifický detox) má lepší vplyv... Možno. Ja viem len to, že keď som ho začal robiť (tri roky dozadu), tak mi po pár týždňoch trochu stavli vlasy (neboli šedivé, len trochu svetlejšie hnedé než ich mám teraz) a mihalnice (mal som svetlé končeky mihalníc, a stavli - v lete, keď slnko zvykne vlasy zosvetliť). Rovnako mám dojem, že po 1 dni suchej hladovky mi o málinko zase ztmavli vlasy, čiže sú ešte tmavšie. Vidím to aj na očiach - znova tmavšie mihalnice. Je to zvláštne, proste mi nejak tmavnú vlasy, a to som plnoletý už 9 rokov, takže to nemá nič s dospievaním....
No lupín na hlave a menšieho ekzému pod dolnou perou (horná časť brady) som sa doteraz nezbavil... Ale tak som len v začiatkoch pôstovania, a ešte ani na začiatku spokojného života (neviem čo je to spokojnosť \":D\" ), takže ešte to nie je stratené...... určite si to všetko (+ iné veci) poriešim...

PříspěvekNapsal: sob pro 27, 2014 12:09 pm 

Kosican87 píše:
Nickname : Kedy si začal s pôstami a koľko máš rokov ?

kdy jsem začal s půstem je jednoduše dohledatelné v tomto vláknu \":wink:\" bylo to na začátku mého 28 denního půstu \":mrgreen:\"
Začal jsem s tím proto, že některé očisty a hlavně ta jaterní neměla takové výsledky jak bych chtěl, jak jsem viděl na obrázcích jiných uživatelů. Určitě jsem se začal cítit lépe, když jsem na začátku roku objevil tento web, začal s očistami a změnou stravy, ale s odstupem času a utracených peněz za spoustu různých vitamínových doplňků jsem došel k závěru, že to je pomalý proces a složitější na vyladění a taky narazil na stránky o půstu. To bylo koncem srpna. O breathtariánství už jsem četl dříve, ale tam je určitý proces přechodu, takže jsem to nechal prozatím jako informaci.
Pročetl jsem stránky půst.cz, forum pust.cz (ne knihu,ale to co je pro učitele), Malachova a zdejší vlákno o půstu a šel jsem do toho.
No a kolik mi je, lehce nahnědlé uhlí \":lol:\" zhruba za měsíc 39 \":!:\" \"8)\"

PříspěvekNapsal: sob pro 27, 2014 12:26 pm 

Nickname píše:
No a kolik mi je, lehce nahnědlé uhlí \":lol:\" zhruba za měsíc 39 \":!:\" \"8)\"

No, tak to je parádička, Nickname, lebo si v podstate začal len pred pár mesiacmi s pôstom, a môžeš v ňom pokračovať hoci aj po zbytok života, a to omladnutie ešte len príde...som si tým istý \":)\" Veď čo si budeme hovoriť, bolo by SUPER napr. v pokročilejšom/pokročilom veku, či v "podzim života" vyzerať a cítiť sa na svoj vek vynikajúco, mať vynikajúcu kondíciu (skôr univerzálnu ako príliš špecifickú - smerovanú len jedným smeorm...), nebyť impotentným ani poloimpotentným...
Proste si predstav, že máš 50 (tým som nemyslel pokročilý vek \":D\"), a veľmi sa páčiš nejakej 30-tke...a páčiš sa jej preto, lebo máš iskru vďaka zdravému spôsobu života, pôstom, a tým pádom aj určitému duševnému/duchovnému vývoju, ktorý potrebuje na svoj "rozvoj" prečistené a pohybovo aktívne telo... A nie, nemusíš nutne využiť jej záujem o teba, ale niečo také ti dodá kopu energie "z univerza".... Proste vedieť, že máš 50 (budeš mať o 11 rokov) a si jeden z mááááááááááááááála tak prečistených, "nad vecou" (vďaka pôstom, ktoré "odľahčujú" aj psychike), to musí byť skvelý pocit, a asi to fakt nepríde len za pár mesiacov po pôste, hoci 28 dňovom. I KEĎ URČITE UŽ ROZDIEL MEDZI TEBOU SPRED ROKA A TEBOU Z DNEŠKA JE AJ POCITOVÝ, AJ VIDITEĽNÝ. Ja tým len chcem povedať, že z pôstov treba urobiť životný štýl - LEBO JE TO TAK SVELÉ, je to ZADARMO, a trénuje sa pri tom TELO AKO CELOK, a aj duša a duch... JE TO DAR, a možno sa o ňom drvivá väčšina ľudí (o ňom - do detailov, aby sa mali chuť ním zaoberať a osvojiť si ho) dozvedeli/dozvedia z druhého daru pre človeka - Z INTERNETU.
\":)\"

PříspěvekNapsal: sob pro 27, 2014 4:33 pm 

tak já vždy vypadal mladě, to máme v rodině, hlavně po matce, spolužák ze školy, v 8. třídě ZŠ byl u nás na návštěvě a jak pozdravil moji máti, tak přišel do pokoje a ptá se mně, ty máš ještě ségru \":?:\" \":lol:\" .... moji máti bylo 43 \":mrgreen:\"
ale to není pro mě až tak podstatné, důležitější je jak se člověk cítí a to já se pořad cítím tak na 20, jen ten únavový syndrom mě posledních 5 let trápí více a musel jsem kvůli tomu přestat hrát můj oblíbený hokej! předtím to tak nezlobilo a hrál jsem i s tím!
takže když Mudr.alové dojdou do fáze, že už ti nepomůžou a už se stáváš jen polykač tabletek, tak začneš konat a to je to co jsem začal!
Jeden poznatek z vánočního přejídání je ten a přisuzuji to cukroví, takže cukr a mouka je ten, že se mi zase zhoršuje dýchání a zahlenění je mnohem větší než po půstu a v návratovce a po ní těch pár dní do začátku svátků (nebylo žádné špatné dýchání ani hlenění po půstu) \":!:\"
Včera byl i klystýr a dnes ještě bude taky, už se to nedalo čichat!! \":lol:\"

PříspěvekNapsal: sob pro 27, 2014 10:36 pm 

Nickname píše:
Jeden poznatek z vánočního přejídání je ten a přisuzuji to cukroví, takže cukr a mouka je ten, že se mi zase zhoršuje dýchání a zahlenění je mnohem větší než po půstu a v návratovce a po ní těch pár dní do začátku svátků (nebylo žádné špatné dýchání ani hlenění po půstu) \":!:\"

Ja som nemal ani jeden koláč, ani jednu salónku/kolekciu počas sviatkov, ale dal somsi dnes 4 kocky (2 ráno, 2 večer) horkej 81% čokolády... Sú to veľké kocky, spolu majú okolo 12g cukru... Proste som neodolal, mal som veľkú chuť, vyprovokovala to u mňa skutočnosť, že o 20-tej hodine dnes mi začal 14-15 dňový pôst, tak som si chcel tento deň trochu chuťovo spestriť, a najlepšie mi to prišlo pri hrýzaní zamrznutej horkej čokolády (taká mi chutí najviac), keď si z kociek po stranách odkusujem hornými a dolnými jednotkami a dvojkami, a tak sa stále zmenšuje plocha kocky, proste čokoláda rovnomerne mizne... \":D\" .. Pôvodne som chcel dnes zjesť len 2 kocky, ale tie zostatové 2 čo ostali v mrzničke by pre mňa boli po pôste pokušením, tak som sa takto poistil, aby som ich nezjedol v návratovke... \":D\"
Veď čo, 12g cukru ma nezabije, hlavne ak sa mi niečo také stane fakt zriedka, a ešte po tom čine nasadím pôst, ktorý bol už do predu na tento večer naplánovaný... \"8)\"

PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2014 2:24 pm 

Nickname píše:

vzhledem ke včerejší situaci musím upřesnit a omluvit se zatím cukru a mouce, ikdyž zdravé určitě nejsou \":roll:\" \":twisted:\"
došlo k velkému zhoršení dýchacích potíží, což už jsem začal přemýšlet co je špatně \":!:\" Požití domácí šunky v předvečer včerejška s obsahem dusitanu \":arrow:\" http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek/E250 , poté požití červeného vína s oxidem siřičitým k obědu jsem taky bral v potaz \":arrow:\" http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek/E220 (víno k jídlu jsem několik dní zpět měl také na oslavě narozenim cca 1,5 a takový účinek nebyl), no a pak jsem si vůl uvědomil, že mám na rukou latexové rukavice s práškem uvnitř již cca 2-3 hodiny (nasazeny pro ochranu dalšího vysoušení rukou) tak jsem se podíval na krabici a internet a byl viník nejspíše nalezen \":idea:\" takže nasazen AS ve zvětšeném dávkování. Již během dne 2 x 4g, byla tam i Moringa 2x no a ve 20:30h jsem přitlačil na pilu a dal 6g AS, lehké zlepšení, ve 22:30h opět 6g AS, opět zlepšení a v 0:30h znova 6g AS a už jsem přestával sýpat, tak jsem šel spát, no a ti mladí hokejisti taky dohráli a prohráli!! No aspoň já už byl na tom lépe!! \":mrgreen:\" takže včera 26g AS a zatím ještě nepřišla osmoťačka, ráno pevná!
Takže tak no, i když s půstem nic společného \":oops:\"

PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2014 5:32 pm 

Nickname píše:
...takže nasazen AS ve zvětšeném dávkování. Již během dne 2 x 4g, byla tam i Moringa 2x no a ve 20:30h jsem přitlačil na pilu a dal 6g AS, lehké zlepšení, ve 22:30h opět 6g AS, opět zlepšení a v 0:30h znova 6g AS a už jsem přestával sýpat, tak jsem šel spát, no a ti mladí hokejisti taky dohráli a prohráli!! No aspoň já už byl na tom lépe!! \":mrgreen:\" takže včera 26g AS...

As je arzen. Ty uzivas arzen????

Edit: zkraceno, aby mel \":arrow:\" nickname radost \":wink:\" \":lol:\" \":mrgreen:\"

Naposledy upravil looudus dne pon pro 29, 2014 12:48 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2014 6:54 pm 

looudus píše:
As je arzen. Ty uzivas arzen????

Zeby si dal vcera 26g arzenu, aby se mu lepe dychalo? ...tak to asi tezko. \":lol:\"

PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2014 7:26 pm 

\":arrow:\" looudus
no jasné Arsen ve větších dávkách řeší veškeré zdravotní potíže, jelikož tě pošle pod zem a tam už nic nebolí, zem vytáhne vše z těla \":idea:\" \":lol:\" Je to Askorbát sodný a radši ještě přesněji....je to Vitamín C smíchaný s jedlou sodou \":!:\" \":wink:\"

\":arrow:\" looudus a miram
šlo by to určitě i bez těch citací ne? \":idea:\" pak je tady stránek a stránek \":!:\" Jiné fóra na to upozorňují a poté BANují, Jarda by měl přitvrdit \":!:\" \":idea:\" \":wink:\"

PříspěvekNapsal: stř pro 31, 2014 11:48 am 

Dnes mám 4. deň urinovej hladovky, cítim sa samozrejme super.
ALE ...... STRAŠNE MA ŠTVE, ako mi napr. od rána trebalo už asi 5 krát na WC (nie močiť).... Dlhý "pšouk" a potom trochu hnedo-oranžovej "kašičky".... Kebyže pracujem mimo bytu (čo bude onedlho dúfam realitou, lebo zarábam totálne smiešne peniaze), napr. nejakú prácu kde sa človek hýbe, niečo prenesie a podobne (nemyslím stavbu), a niekedy mi treba aj čupnúť, tak............TO SA MÁM POSR*Ť ??? .... Pri čupení je to najväčšie riziko, že sa zvierač povolí, keď sa v ňom niečo nepevné nachádza....
TO ABY FAKT ČLOVEK, ktorý nie je podnikateľ čo má v práci málo pohybu (sedí napr. za PC a má prístup k WC kedykoľvek) to má tak zťažené ??? ...To aby si človek nepracujúci za PC v prípade že má záujem sa čistiť pôstmi efektívnejšími než je napr. 3 dňový urinový, čiže dlhšie trvajúcimi, bral vždy dovolenku a takto si rozkúskovať ročné dovolenky ? Alebo sa raz ročne nechať vypísať na 7 dní (to by bolo celkom reálne) a počas toho dať napr. aspoň 7 dňovú hladovku ?
Alebo človek chce 9-10 dňovú hladovku napríklad, prvé 3 dni v práci, potom sa vypíše (nikoho na to nenavádzam \":D\" ), 11-ty deň príde do práce SCHUDNUTÝ (kolegovia ho nevideli chudnúť), a všetci "Jéééžiš, ty si bol riadne chorý, tak si pochudol.... \":?\" "....a pritom nebol chorý, ale držal hladovku, aby sa v budúcnosti vyhol chorobám, a aby pomalšie starol \":D\"

Ja tu vidím jedno zajímavé riešenie........POMALY SA UČIŤ SUCHEJ HLADOVKE...
To stačí (pri plne suchej) 1/3 času vodnej, či urinovo-vodnej hladovky na to, aby sa dosiahol rovnaký efekt, a k tomu sa ešte dosiahne EFEKT NAVYŠE, "stará voda" v organizme sa nahradí vodou vytvorenou samotným organizmom...
Lenže nevýhody plne suchej hladovky, ktorá je ale účinnejšia než "čistočne suchá" hladovka, pri ktorej sa dá aj kúpať (samozrejme, nič nepiť).... :
1. nemožnosť sa sprchovať
2. ideálne si ani ruky neumývať (takže fakt len počas voľna ju držať)
3. na bozkávanie (ústa + ústa) ZABUDNITE
4. zabudnite na erotiku (to nevadí, čo je to 7 dní...nič...)
5. zabudnite na to s niekym sa rozprávať meter od jeho tváre, lebo si nemôžete ani zuby umyť, a ani nepijete, takže pach z úst bude presnejšie ZÁPACH (u niekoho silnejší, u niekoho miernejší)
6. asi ťažko budete znášať, že do úst si vložíte maximálne tak stierku na čistenie jazyka (pozor na kontakt pokožy s vodou), takže nie len žiadne jedlo, ale ani pitie...

Výhody suchého pôstu :
1. Nebudete vkuse chodiť na WC "výfukovať"
2. stačí oveľa kratší čas na pôst, napr. 3dni suchého pôstu = 9 dní mokrého
3. Spomínaný "EFEKT NAVYŠE"
4. .... ?

Taký suchý pôst by sa pekne hodil, keď máte napr. 3 dni voľna, a nechcete počas neho sexovať, bozkávať sa, intenzívnejšie športovať, robiť si kúpeľ, a naopak, ste pripravený 3 dni byť o hlade a HLAVNE O SMäDE, lebo ten budete pociťovať viac (vraj sa smäd čiastočne vytratí, ale až neskôr)....
3 dni voľna, keď si neužijete NIČ, maximálne tak nejakú prechádzku, v tom lepšom prípade v prírode...a nejaké fyzicky menej náročné cvičenia (jóga, alebo slabšie posilňovanie), dychové cvičenia.... TAK NECH TO STOJÍ ZA TO !!!!

Otázka na vás, čo ste držali napr. 10 a viac dňový urinový pôst s klystýrmi, a chodili ste do práce ............AKO STE TO ZVLÁDLI, aké opatrenia ste podnikli aby ste sa v práci takmer nepos.... ? Ďakujem za odpoveď.

PříspěvekNapsal: čtv led 01, 2015 1:09 am 

Pisem z mobilu.... Moja mama pri pripitku ZAHNOJILA : "Vela zdravia, stastia, aby si mal dobru robotku, a....ABY SI UZ NEDRZAL HLADOVKY...."....... A ja ze "Co ?????.....tak to si riadne pokazila...."... A ona "Lebo to nie je normalne...."..... Nepripil som si s nou, urazila sa, zavrela dvere a stopro fuka nos a utiera si slzy....KED PRE NU NIE JE NIC NETRADICNE (z pohladu bezneho obycajneho cloveka) NORMALNE..ale NENORMALNE....
Super Silvester, co ? \":D\"..... TOTALNE MA SKLAMALA..... \":-(\"..... To je tak, ked syn je inteligentnejsi a dospelejsi uvazovanim, nez jeho mama....a tak je to cele roky.... Nic moc pocit....

NECH PREZIJEME VSETCI PRIAZNIVCI HLADOVIEK USPESNY ROK 2015, A HLUPAKOM (co to odsudzuju aj po X vysvetleniach) NEDOVOLME SA DO TOHO STARAT. \":-)\"

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]