kov píše:
-Myslím, že když je člověk ochotný dát tisíce do ošetření psa či kočky, tak by mohl pár stovek obětovat i za vyšetření svoje. Jen najít nějakého veterináře, který bude ochotný se na tom podílet.
-Co se týče těch přístrojů. Byl bych i ochotný přijmout teorii o tom, že nějaký živočich reaguje na určitou frekvenci. Připadá mi, že je to možné,ale s tím, že bude dost veliká pravděpodobnost nepřesnosti výsledku. Pokud to má určit ale množství breberuší v jednotlivých orgánech,tomu už odmítám věřit a tím to znehodnocuje i celou teorii diagnostiky. A to nemluvím o strašných milionech druhů breberuší,hmyzu a celkově živých organismů.
-Co se likvidace v těle týče: Viděl jsem na youtubku videa,kde nějací paraziti či prvoci pod vlivem nějakých frekvencí chcípali. Chcípali tím způsobem, že jim začal kmitat vnitřní obsah a nakonec praskli a vytekli ven o obalu. Nevěřím tomu, že jsou ty frekvence bezpečné pro lidské buňky. To je podobné jako když se dá něco do mikrovlnky. Taky se začne vařit vnitřní obsah a taky se roztahováním tlačí směrem ven.
Vím, že to jsou jen moje teorie, a nikomu je nevnucuji. Píšu sem jen svůj názor. O tom je snad tato diskuse. Podle mého ale mají ty mé teorie větší logiku než ty teorie o přístrojích. A dokud nebudou nějaké rozumné důkazy, tak to teorie zůstanou. Je pak na každém člověku,zda je přijme za své,začne do sebe lít nějaké chemikálie či se nechá něčím ozařovat či bude dál pátrat.
Nase kocka je nastesti zdrava, (musim to zaklepat na prkno). Takze jsme zaplatili jen $200, to kdyz jsme ji adoptovali a to byly veskere vydaje, vykastrovana uz byla. Krome zradla a medicinky na odparazitovani (bez receptu, volne k dostani v obchode). Zradlo je nastesti levne, ale k veterinari bych se s ni moc asi necpala. A za adopci pejska se plati $650 a vsechny sumicky jsou samozrejme take vyssi. Nas soused mel problemy s fenkou, po porodu dostala teploty a tak si ji tam nechali, cistili ji, pichali a ja nevim co ji chudince jeste vsechno delali, nechali si ji tam na veterine 5 dnu a on zaplatil $1,800.
Toto jsou ceny kocici, tady dole. A cloveci? Povinne platime (Obama care), vlastne priplacime mesicne s manzelem $400, prestoze nam plati jeho firma pojisteni dalsich $500. Nebyli jsme ani jeden u lekare uz snad 6 let, ale platit musime, je to povinne pro vsechny pracujici. Odvykli jsme si chodit jak k family doktorovi, tak k zubari a me to tenkrat ani hned nenapadlo, ze bych s tema potvorama, ktere ze me vysly mela zajit nekam do laboratore. Navic manzelovi kdyz jsem to ukazala, tak se malem obratil v kozi roh a musela jsem to chtacky-nechtacky odnest do popelnice. Az me tady rekl jeden clen, ze bych mohla alespon foto poslat Ing. Blahove, tak jsem ji to poslala. Odpovedela me okamzite, coz jsem se velmi divila. Je to velmi ochotna pani.
Odhadla to takto: ....Připadá mi to jako jasní hlísti, ascaridy nebo i toxocary, každopádně červi s kulatým průměrem těla jsou likvidováni albendazolem nebo mebendazolem. To co je nahoře by mohlo být něco plochého, tasemnice, na to by byl praziquantel. Posílám návod na univerzálku, měla byste si jí projít, šestitýdenní kúra, pokud dokážete u vás sehnat léky.
Jedna tableta praziquantelu z návodu má 600 mg a 1 tableta albendazolu 200 mg. Do zadne lecby se me teda vubec nechtelo, kdyz jsem si predstavila ty pataky, bylo me spatne uz predem. Tak jsem cekala netrpelive na to, co me rekne pan Jarda, az na me konecne prijde rada ...a reknu vam, ze to cekani bylo nekonecne!
Kdyz to foto videl pan Jarda, rekl, ze mu to pripada spis na plisen a kvasinky, takze jsem se zadnym praziquantelem skutecne ani zadnou kuru nezacala, ale vybrala jsem radeji jeste dalsi davku Fresh Green Black Walnut Wormwood Complex a bylo zalicene. Nepripadam si, ze bych v sobe mela nejake potvory a myslim si, ze mel pan Jarda pravdu, ze to byla rozlezla kvasinka a plisen. Od te doby delam pravidelne klystyry, sem tam kavovy, po kavovem pekne vychazely vselijake cucky a hleny, pak to slablo a ted je to fajn, nic uz nenachazim a to uz pekne dlouhou dobu. Ale myslim si, ze kdyby ze me zase neco nekdy vyslo, tak ze s tim zase nikam nepoletim. Vyfotim to a dam to sem pro vystrahu vsem, kteri se krmi vselijakyma sladouckyma volovinama a moukou, aby videli co se v nich pomalu ale jiste roztahuje.
Neni nad to, kdyz clovek nema zadne potize ...tuk, tuk, tuk! ...klepu na drevo! Slysite to?
Adoption (cat) $200
Spaying/neutering $200
Flea preventative $200
Routine veterinary exam $400
Professional teeth cleaning $500
Medication(s) $500
Emergency veterinary care $2,000+