Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 5:43 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2015 7:03 pm 

Jaky je spravny odstup mezi ocistou jater a pustem? Tyden, dva?
Diky predem i zadem! \":D\"

PříspěvekNapsal: čtv led 29, 2015 10:52 pm 

5. den navratovky rano ph 5.5 po salate uhorka, cherry paradajky s cerstvou stavou z mrkvi uhoriek a celeru ph 6.9. Mnozstvo uriny veselo pribyva.
Zacina ma pobolievat v oblasti brucha zhruba 2cm vlavo hore od pupka, a boli to skoro cely den. Niesom si isty ktory organ to je, dufam ze som nedostal pruh. Obcas ma pobolieva aj pri srdci - neviem, ci to nieje od cukru alebo "prejedania sa". Vcera som bol v bazene v saune aj vo vlhkej saune. Asi to celkom prospelo. Dal som do seba uz aj ovocie papaja, lici a cernice. Popijam aj caj s medom. Ten caj bol skoro ako extaza. Dufam ze sa kvoli cukru nezastavi proces liecenia.
Ak by sa mi psoriaza uz nezlepsila tak sa pokusim chvilu zdravo stravovat a potom na druhe kolo suchej hladovky. Neviem, ci by som mal dat viacej dni, pokial telo znesie alebo staci zase 7 dni a potom uz navratovku bez cukrov aj ovocnych.

Naposledy upravil Peto dne pát led 30, 2015 1:04 am, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pát led 30, 2015 12:38 am 

miram píše:

čtěte u odbornice zde v této knížce, dozvíte se víc, mnohem víc

PříspěvekNapsal: pát led 30, 2015 6:41 am 

Jindra píše:

Diky Jindro, zkousela jsem to stahnout, ale nepodarilo se mi to, nevim proc? Vidim jak se modra lajna natahuje, ale okno je nakonec stejne prazdne. Takze si udelam odstup 14 dnu, tak jako posledne a je to vyresene.

PříspěvekNapsal: pát led 30, 2015 6:49 pm 

miram píše:
Diky Jindro, zkousela jsem to stahnout, ale nepodarilo se mi to, nevim proc? Vidim jak se modra lajna natahuje, ale okno je nakonec stejne prazdne. Takze si udelam odstup 14 dnu, tak jako posledne a je to vyresene.

Klikni stahnout a napis ten modry kod 4ciferny kde je omezene stahovani dole bez registracie. Alebo posli maila ti poslem ten pdf subor.

PříspěvekNapsal: pát led 30, 2015 8:37 pm 

@Peto díky,
@Miram vidím, že Peto už pomohl za mne, jistě už knihu máte ;-)

PříspěvekNapsal: sob led 31, 2015 12:08 am 

A co si vy dva s Jindrou tak ale myslite, ze jsem udelala? \":D\" To, co me tady pises Peto, to jsem samozrejme udelala a to hned nekolikrat, vzdyt jsem uz psala posledne, ze se to sice natahuje, (po opsani toho kodu vidim, jak se modra lajna natahuje), ale pak tam stejne nic neni. Kde nic, tu nic! \":D\"

PříspěvekNapsal: sob led 31, 2015 3:19 pm 

Jindra píše:
miram píše:

To, čo je správne a čo nesprávne, pri tom by som S ISTOTOU rozhodne netvrdil, že niekto konkrétny je odborník na slovo vzatý (ja už vôbec nie, samozrejme)...Proste načo si tu robiť z niekoho MODLU... ??? ... Keď je pani Partyková veľká odborníčka, no napriek tým mnohým rokom pôstovania vyzerá tak ako vyzerá (dobre na svoj vek, ale nijak EXTRA, ani telom, ani mladíckym vzhľadom) a myslí jej to tak ako myslí (spomalené vyjadrovanie s dlhými pauzami), tak teda ďakujem, takým odborníkom ako je ona by som nechcel byť...

Nickname písal niečo v tom zmysle, že zjav Mudr. Partykovej ho "netrápi", lebo nikde nemá Nickname dôkaz, že ona aj skutočne tie pôsty (a pravidelne) robí.... Podľa mňa ich robí, ak tvrdila že má za sebou 40-tku, tak by bolo PRÍLIŠ ÚBOHÉ, keby v tom klamala... Rovnako pár dní pred reláciou s Dušekom (začiatok decembra 2014) mala, podľa jej slov, ukončený 7 dňový suchý pôst, a vraj NEBOL JEJ PRVÝM...
Tak ja neviem, no... pani Partyková čistí urinoterapiou, klystýrmi, robí očisty pečene, pôsty.... ALE JA TAM STÁLE VIDÍM 70-TNIČKU, a žiadnu 50-tničku, takže.... ... Čo vy na to ? Niečo tu nejako NEHRAJE............ Žeby tá mizerná strava, ktorú tí propagátori pôstov odporúčajú ??? ... Vegánstvo, vitariánstvo, nízke množstvo tukov v strave (a to k tomu ešte aj tak zlé - rastlinné)...........to teda asi určite nebude to pravé na spomalenie starnutia (aspoň čo sa týka výzoru), viď Partyková, Filonov.... VEĎ MÁME OČI, NIE ??? TAK VIDÍME....
Viem, znova sa opakujem, ale NEDÁ MI TO..... Mám dojem, že pravdu chcem vidieť len ja, a moji oponenti si chcú nájsť neexistujúce dôvody na to, prečo tu čosi akosi nehraje, nakoľko pre každého S DOBRÝM ZRAKOM a otvoreným srdcom pravde to "silné omladenie a silné spomalenie starnutia" u tých menovaných propagátorov AKOSI NIET VIDNO....

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: sob led 31, 2015 3:49 pm 

Aký efekt má 1 deň suchého pôstu (ideálne "36 hodinový deň") vykonávaný na deň Ekadaši (11-ty deň po Splne, 11-ty deň po Nove) ?

Túto moju otázku som takto zvýraznil, pretože kto vie, či ten efekt bude fakt taký veľký, ako sa deklaruje....
Súhlasím s tým, že 1 deň suchého pôstu bude výrazne účinnejší, ako 1 deň mokréh pôstu. Názory sa líšia. Opatrnejší autori uvádzajú, že 1 deň suchého pôstu sa vyrovná 2 dňom mokrého pôstu. Menej opatrní (možno fantastovia) zas, že 1 deň suchého pôstu sa vyrovná 4 dňom mokrého pôstu. Môžme si to zpriemerovať (tým nič nepokazíme), a dohodnúť sa na tom, kto chce, že 1 deň suchého pôstu sa rovná 3 dňom mokrého pôstu.
Takže zatiaľ môžeme vychádzať z toho, že keď má niekto čas na 1 dňový pôst v určitý vymedzený deň ktorý nepripadá na deň Ekadaši a ani na Spln či Nov (proste keď má voľno), tak ak chce aby mal trojnásobný účinok, mal by si ten pôst dať SUCHÝ.
Ale - čo ak si niekto ten 36 hodinový suchý pôst dá behom dňa Ekadashi ??? ... Na internete a v knihách sa píše, že počas dní Ekadaši je pôst oveľa účinnejší. Slovu "oveľa" môžeme pridať triezvu hodnotu, takže dajme tomu "dva krát účinnejší", než počas iných dní (ku ktorým sa Spln a Nov asi nezarátavajú).
Z toho vyplýva, že dnes, v sobotu 31.januára/ledna v deň Ekadaši, je 36 hodinový pôst vykonaný "nasucho" 6 krát účinnejší, než 36 hodinový mokrý pôst vykonaný včera.
Alebo so mnou nesúhlasíte ? Nemusíte so mnou súhlasiť, totiž, JA TO VôBEC NETVRDíM, ŽE TO TAKTO S ISTOTOU JE... Ale...toto sa píše v knihách...
A len tak, pre zaujímavosť....ČO VLASTNE ZNAMENÁ "6 KRÁT ÚČINNEJŠÍ" ???..... Na to je podľa mňa veľmi ťažká odpoveď... Je 36 hodinový suchý pôst ekvivalentný trom za sebou nasledujúcim dňom mokrého pôstu ? ŤAŽKO...Možno tak dvom + k tomu "pomimo" efekt ďalšieho jedného dňa. Je 6 dní suchého pôstu ekvivalentom 18 dňom mokrého pôstu ? Keby to tak bolo, tak druhá acidobázická kríza nastane práve v ten 6. alebo v 7. deň suchého pôstu, lenže tá nastáva v prípade suchého pôstu až v 11. deň, takže tu by sa uplatnila teória, že 1 deň suchého pôstu = 2 dni mokrého pôstu.... Lenže potom prečo Malachov "trepe" o tom, že 1 deň suchého pôstu = 3 až 4 dni mokrého pôstu ? ...
Som presvedčený, že neexistuje ekvivalent priamej úmery medzi mokrým a suchým pôstom, a že nejaký efekt sa môže v prospech suchého pôstu strojnásobiť, a iný sa sotva zdvojnásobí...
Proste mi plno informácií príde pritiahnutých za vlasy... Asi tak, ako že Matuzalém žil nejakých 700 rokov, lebo jedol med a marhule/meruňky a podobné hlúposti....
Rozhodne ale bude pravda, že suchý pôst je efektívnejší než mokrý pôst, ktorý napr. nikdy neodstráni z tela "mŕtvu vodu"...

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: sob led 31, 2015 4:39 pm 

Ahoj Peto,

Diky moc za tu Partykovou! Uz me to poslal take pv33, mam Adobe Reader a ihned se to otevrelo samo, jen jsem na tu prilohu klikla, stejne jako kdyz otviram fotky a ostatni prilohy na emailu.

Ja mam uz 3 pusty za sebou, nejdelsi byl sice jen 12-denni, ale zkusenosti s tim tedy uz nejake mam. Navratovku mam nastudovanou si myslim ze dostatecne, (nikdy jsem zadny problem nemela, zacinam naparenou zeleninou), mivam jen problem po ukonceni pustu s vlci zravosti, toto nedokazu nikdy tak 14 dnu po skonceni navratovky ukocirovat a zeru jako kyselina! Jako smyslu zbavena, cim to je?

Me vlastne zajimalo jen to, za jak dlouhou dobu po jaterni ociste (po moji vcerejsi, v poradi 7.), muzu zacit s dalsim pustem ....jestli staci pockat pouhy tyden anebo 2 tydny?, nebo jak vlastne dlouhou dobu? No doufam, ze se to doctu tady v te knize od Partykove, jeste jednou ti moc dekuji.

PříspěvekNapsal: sob led 31, 2015 5:15 pm 

Kosican87 píše:
Aký efekt má 1 deň suchého pôstu (ideálne "36 hodinový deň") vykonávaný na deň Ekadaši (11-ty deň po Splne, 11-ty deň po Nove) ?

Túto moju otázku som takto zvýraznil, pretože kto vie, či ten efekt bude fakt taký veľký, ako sa deklaruje....
Súhlasím s tým, že 1 deň suchého pôstu bude výrazne účinnejší, ako 1 deň mokréh pôstu. Názory sa líšia. Opatrnejší autori uvádzajú, že 1 deň suchého pôstu sa vyrovná 2 dňom mokrého pôstu. Menej opatrní (možno fantastovia) zas, že 1 deň suchého pôstu sa vyrovná 4 dňom mokrého pôstu. Môžme si to zpriemerovať (tým nič nepokazíme), a dohodnúť sa na tom, kto chce, že 1 deň suchého pôstu sa rovná 3 dňom mokrého pôstu.
Takže zatiaľ môžeme vychádzať z toho, že keď má niekto čas na 1 dňový pôst v určitý vymedzený deň ktorý nepripadá na deň Ekadaši a ani na Spln či Nov (proste keď má voľno), tak ak chce aby mal trojnásobný účinok, mal by si ten pôst dať SUCHÝ.
Ale - čo ak si niekto ten 36 hodinový suchý pôst dá behom dňa Ekadashi ??? ... Na internete a v knihách sa píše, že počas dní Ekadaši je pôst oveľa účinnejší. Slovu "oveľa" môžeme pridať triezvu hodnotu, takže dajme tomu "dva krát účinnejší", než počas iných dní (ku ktorým sa Spln a Nov asi nezarátavajú).
Z toho vyplýva, že dnes, v sobotu 31.januára/ledna v deň Ekadaši, je 36 hodinový pôst vykonaný "nasucho" 6 krát účinnejší, než 36 hodinový mokrý pôst vykonaný včera.
Alebo so mnou nesúhlasíte ? Nemusíte so mnou súhlasiť, totiž, JA TO VôBEC NETVRDíM, ŽE TO TAKTO S ISTOTOU JE... Ale...toto sa píše v knihách...
A len tak, pre zaujímavosť....ČO VLASTNE ZNAMENÁ "6 KRÁT ÚČINNEJŠÍ" ???..... Na to je podľa mňa veľmi ťažká odpoveď... Je 36 hodinový suchý pôst ekvivalentný trom za sebou nasledujúcim dňom mokrého pôstu ? ŤAŽKO...Možno tak dvom + k tomu "pomimo" efekt ďalšieho jedného dňa. Je 6 dní suchého pôstu ekvivalentom 18 dňom mokrého pôstu ? Keby to tak bolo, tak druhá acidobázická kríza nastane práve v ten 6. alebo v 7. deň suchého pôstu, lenže tá nastáva v prípade suchého pôstu až v 11. deň, takže tu by sa uplatnila teória, že 1 deň suchého pôstu = 2 dni mokrého pôstu.... Lenže potom prečo Malachov "trepe" o tom, že 1 deň suchého pôstu = 3 až 4 dni mokrého pôstu ? ...
Som presvedčený, že neexistuje ekvivalent priamej úmery medzi mokrým a suchým pôstom, a že nejaký efekt sa môže v prospech suchého pôstu strojnásobiť, a iný sa sotva zdvojnásobí...
Proste mi plno informácií príde pritiahnutých za vlasy... Asi tak, ako že Matuzalém žil nejakých 700 rokov, lebo jedol med a marhule/meruňky a podobné hlúposti....
Rozhodne ale bude pravda, že suchý pôst je efektívnejší než mokrý pôst, ktorý napr. nikdy neodstráni z tela "mŕtvu vodu"...

Je to velmi zajimave, co pises Kosican87 a ja verim, ze to ma hodne do sebe, uz jsem o tom nekde cetla, nedavas to sem uz podruhe? A nebo ja nevim kde jsem to uz videla.
Jenze toto by me doma rozhodne neproslo. Muj manzel je vsezravec, ktery ocisty ani zadne pustovani neprovadi a pri kazdem mem pustovani tady vysiluje (pismenko S cti s hackem), coz me nekdy dobre brnka na nervy a tyto dny bych ho nejradeji poslala nekam k sipku, (ale jen tyto dny, jinak bych ho nevymenila za nic na svete!! \":D\" ). Jsu hrozne moc rada, ze nic nenamita proti ruznym ocistam, ktere tady provadim, uz si na to nejspis zvykl. \":D\"
Jinak prvnich 5 dnu pri mojem pustovani byva jeste jakz-takz v klidu, ale pak zacne blaznit a kazdy den me alespon 3x rekne, ze ma o me strach, ze umru a ze se mam uz pomalu zacit vracet zpatky. A to piju vodu. No nedokazu si absolutne predstavit co by to s nim ale tak udelalo, kdyby pak zjistil, ze jsem prestala prijimat i tu vodu. \":D\"
Vysvetluju a vysvetluju, no je to marne! \":mrgreen:\"

PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2015 2:41 am 

8. den navratovky po 7. dennom suchom poste.
Vaha sa mi drzi na 70kg pred postom 77kg na konci postu 67kg. Urina je svetlo zlta trosku zapacha ph okolo 7 a dokonca ani po vypiti stavy z cervenej repky mrkvi uhorky a celeru 2l celkom behom 2 dni nezcervenala. Repky tam bola asi 1/3. Dnes som skusil 0.5 litra takmer cistej cervnej repky s trochou mrkvi a papriky a urina je stale zlta bez silneho zafarbenia. Uvidim, ci sa zajtra malinko zafarbi. Takze nejake organy zrejme zlepsili svoju cinnost.
Zaludok zatial nezvlada plne porcie jedla a pri prejedani alebo rychlom jedeni mam bolest pri srdci. Celkovo sa citim dobre, lahko. Nalada je dobra, obcas bola aj euforia.
Moje ulety: predvcerom som si dal caj s 10 lyzickami medu a 3x35g raw tycinky - datle hrozienka orechy a 30g kesu orieskov. Neviem, ci som tym nenakrmil candidu. Odvetdy mam pocit, ze sa moja psoriaza prestala hojit. Alebo prvy 7-dnovy suchy post bol primalo. Dovtedy miesta na cervenych loziskach mierne zruzoveli, potom uz nic. Tiez ma napada miesto ovocnych a zeleninovych jedal mat ovocne dni a zeleninove dni aby to pripadne nekvasilo.
Takisto som vypil vodny kefir 3-denny bol prijemne kysly bublinkovy, ale mohol tam byt zvyskovy cukor.
3ti alebo 4ty den navratovky som trosku cvicil s 1kg cinkami tzv tienovy boxing a odvtedy mam na bruchu miernu bolest skoro presne na mieste kde som mal volakedy pruh = hernia. Operacia bola asi 5 rokov dozadu. Dufam ze som tymto cvicenim nedostal pruh zase. Pokial bolest neprestane pojdem na rentgen sa presvedcit ci sa skutocne jedna o pruh.
1. Da sa pruh odstranit alternativnou liecbou, teda bez operacie?
2. Mozem sa vrhnut na druhe suche postovanie s pruhom?
3. Kolko je vhodna prestavka medzi prvym a druhym suchym postom? Chcel by som dat 5 az 11 dni, pripadne si necham poradit vhodnou dobou trvania. Moze byt aj suchy a na konci klasicky post.
4. Pri psoriaze je lepsie v navratovke vynechat vsetok cukor? Teda aj prirodny - med, ovocie, ovocne stavy, sladka zelenina a jej stavy, xylitol stevia?

PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2015 5:19 am 

[quote="Peto":1dof6bzi]8. den navratovky po 7. dennom suchom poste.
Vaha sa mi drzi na 70kg pred postom 77kg na konci postu 67kg. Urina je svetlo zlta trosku zapacha ph okolo 7 a dokonca ani po vypiti stavy z cervenej repky mrkvi uhorky a celeru 2l celkom behom 2 dni nezcervenala. Repky tam bola asi 1/3. Dnes som skusil 0.5 litra takmer cistej cervnej repky s trochou mrkvi a papriky a urina je stale zlta bez silneho zafarbenia. Uvidim, ci sa zajtra malinko zafarbi. Takze nejake organy zrejme zlepsili svoju cinnost.
Zaludok zatial nezvlada plne porcie jedla a pri prejedani alebo rychlom jedeni mam bolest pri srdci. Celkovo sa citim dobre, lahko. Nalada je dobra, obcas bola aj euforia.
Moje ulety: predvcerom som si dal caj s 10 lyzickami medu a 3x35g raw tycinky - datle hrozienka orechy a 30g kesu orieskov. Neviem, ci som tym nenakrmil candidu. Odvetdy mam pocit, ze sa moja psoriaza prestala hojit. Alebo prvy 7-dnovy suchy post bol primalo. Dovtedy miesta na cervenych loziskach mierne zruzoveli, potom uz nic. Tiez ma napada miesto ovocnych a zeleninovych jedal mat ovocne dni a zeleninove dni aby to pripadne nekvasilo.
Takisto som vypil vodny kefir 3-denny bol prijemne kysly bublinkovy, ale mohol tam byt zvyskovy cukor.
3ti alebo 4ty den navratovky som trosku cvicil s 1kg cinkami tzv tienovy boxing a odvtedy mam na bruchu miernu bolest skoro presne na mieste kde som mal volakedy pruh = hernia. Operacia bola asi 5 rokov dozadu. Dufam ze som tymto cvicenim nedostal pruh zase. Pokial bolest neprestane pojdem na rentgen sa presvedcit ci sa skutocne jedna o pruh.
1. Da sa pruh odstranit alternativnou liecbou, teda bez operacie?
2. Mozem sa vrhnut na druhe suche postovanie s pruhom?
3. Kolko je vhodna prestavka medzi prvym a druhym suchym postom? Chcel by som dat 5 az 11 dni, pripadne si necham poradit vhodnou dobou trvania. Moze byt aj suchy a na konci klasicky post.
4. Pri psoriaze je lepsie v navratovke vynechat vsetok cukor? Teda aj prirodny - med, ovocie, ovocne stavy, sladka zelenina a jej stavy, xylitol stevia?[/quote:1dof6bzi]
Gratuluji! Taky bych to chtela nekdy vyzkouset ten suchy pust.

Tady jsem ti nasla co psal Jarda o kyle.

Již jsem tady na to několikrát odpovídal, ale je to v různých tématech. Základem je dále stav nezhoršovat vystouplým břichem, které je důsledkem roztaženého střeva. Není to řešení, ale jako pomoc v srůstu stěny, také není vhodné nějaké namáhání a je potřeba důkladně střevo čistit, aby břicho bylo pokud možno zcela ploché. Na to musí být zajištěna dokonalá spontánní defekace a minimální plynatost. Potom si tělo celkem může s daným problémem samo poradit. Vhodná je i podpora tkáně kýlním pásem, který pomůže k srůstu tkání v poškozeném místě. Vhodný je klidný pomalý pohyb bez velkého namáhání a tento speciální pás, který kýlu podrží, aby se střevo do protržené stěny stále nevsouvalo. Předcházet se jim dá pravidelným rozumným namáháním břicha pomocí cviků, kdy se tkáň neoslabí a vydrží i velikou zátěž.

Naposledy upravil miram dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
1

PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2015 12:48 pm 

Miram : Takže by ti priateľ nedovolil dať si napr. 2 dňovú suchú hladovku keby si chcela ?

Peto : Držal si 7 dňovú suchú, alebo polosuchú hladovku ? Suchá je taká, kde sa ani neumývaš (max. tak ruky, v prípade, že to inak nejde). A - akej si konštitúcie ? Si ako človek (mimo hladoviek) chudý, "stredný", "tučný" ?

Inak, samozrejme, od nikoho som sa odpovede na svoju otázku pár príspevkov dozadu nedočkal....Ale nič iné som ani nečakal \":D\"

Ja som si dal v sobotu na deň ekadaši 36 hodinovú suchú hladovku, ale po takej suchej hladovke sa mi vždy trochu zhorší pokožka... A to som k nej šetrný v bežné dni, používam neutrálny krém - a to len na tvár. Sprchujem sa bez sprchových gélov (jedine vlasy umývam šampónom)... Zhoršenie pokožky - nejaké niečo vysušené na lícnej kosti, trochu bordovej farby, o rozmere plochy šošovice, ale čisto povrchové, nič "vystupujúce"...Také niečo bežne nikdy nemávam. Veď som predetoxikovaný až-až.....stovky mlgania oleja, možno 200x derivačná kúpeľ, kúpele soľné 2 krát týždenne niekoľko rokov, možno 200 klystírov, možno 20-25 shankapraksalán, možno 150-200 očísť žalúdka, 12 očísť pečene, jogínske asány, dychové cvičenia, asi desať 36 hodinových urinových hladoviek, 5-6 86 hodinových urinových hladoviek, 2X 7 dňová urinová hladovka, 1x 2 dňová suchá hladovka (vykonaná počas 7 dňovej urinovej, takže 5 dní urinovej, 2 dni suchej v jednej hladovke), 2x 36 hodinová suchá hladovka, Mumio 120 tabliet (ešte ma 60 čaká)....
Zajtra je Spln, nemusím nikam ísť, dám si ďalšiu 36 hodinovú suchú hladovku... Čo si budeme hovoriť, suché hladovky sú mega nápor na psychiku ...Napr. kto z vás počas suchej hladovky žije spoločenským životom ?? Veď to je takmer nemožné.... Pach z úst, neumytá tvár a zbytok tela, neumyté ruky (už chcem vidieť niekoho, ako bude podávať ruku ľuďom pri stretku počas suchej hladovky, a potom si tie ruky niekoľko dní neumývať \":D\" \":D\" \":D\").... Mne počas suchej hoci aj 36 hodinovej hladovky trochu zčervenajú oči.... Nechcem vedieť, aké červené by som ich mal po 3 či viac dňoch suchej hladovky... \":)\"
Suchá hladovka je super v tom, že počas nej sa nerobia klystýry, derivačné kúpele, kúpele, nepije sa vkuse moč a nechodí sa vkuse na WC (nie len močiť) X krát denne... Ako ma len obťažovalo toto robievať počas 7 dňovej urinovej hladovky každý deň.... A to trvalo len 7 dní \":D\" ...
Keby som mal viac vody v organizme (som konštitúcia vietor, tak ťažko...aj keď robím všetko pre to, aby som bol mix všetkých troch princípov), tak by som sa rád dopracoval časom aj ku 7 dňovej suchej hladovke. Myslím ale, že to bude v mojom prípade nemožné, kvôli neschopnosti môjho organizmu zadržiavať dostatok vody.

PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2015 3:22 pm 

Peto píše:
8. den navratovky po 7. dennom suchom poste.
...
...

Filonov na kurzech sucheho pustu dava prestavku 7 dni, totez myslm dalsi organizatorka suchych pustu Anna Jakuba. Osobne si myslim ze tech 5-11 dni je OK.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]