Miram : Takže by ti priateľ nedovolil dať si napr. 2 dňovú suchú hladovku keby si chcela ?
Peto : Držal si 7 dňovú suchú, alebo polosuchú hladovku ? Suchá je taká, kde sa ani neumývaš (max. tak ruky, v prípade, že to inak nejde). A - akej si konštitúcie ? Si ako človek (mimo hladoviek) chudý, "stredný", "tučný" ?
Inak, samozrejme, od nikoho som sa odpovede na svoju otázku pár príspevkov dozadu nedočkal....Ale nič iné som ani nečakal
Ja som si dal v sobotu na deň ekadaši 36 hodinovú suchú hladovku, ale po takej suchej hladovke sa mi vždy trochu zhorší pokožka... A to som k nej šetrný v bežné dni, používam neutrálny krém - a to len na tvár. Sprchujem sa bez sprchových gélov (jedine vlasy umývam šampónom)... Zhoršenie pokožky - nejaké niečo vysušené na lícnej kosti, trochu bordovej farby, o rozmere plochy šošovice, ale čisto povrchové, nič "vystupujúce"...Také niečo bežne nikdy nemávam. Veď som predetoxikovaný až-až.....stovky mlgania oleja, možno 200x derivačná kúpeľ, kúpele soľné 2 krát týždenne niekoľko rokov, možno 200 klystírov, možno 20-25 shankapraksalán, možno 150-200 očísť žalúdka, 12 očísť pečene, jogínske asány, dychové cvičenia, asi desať 36 hodinových urinových hladoviek, 5-6 86 hodinových urinových hladoviek, 2X 7 dňová urinová hladovka, 1x 2 dňová suchá hladovka (vykonaná počas 7 dňovej urinovej, takže 5 dní urinovej, 2 dni suchej v jednej hladovke), 2x 36 hodinová suchá hladovka, Mumio 120 tabliet (ešte ma 60 čaká)....
Zajtra je Spln, nemusím nikam ísť, dám si ďalšiu 36 hodinovú suchú hladovku... Čo si budeme hovoriť, suché hladovky sú mega nápor na psychiku ...Napr. kto z vás počas suchej hladovky žije spoločenským životom ?? Veď to je takmer nemožné.... Pach z úst, neumytá tvár a zbytok tela, neumyté ruky (už chcem vidieť niekoho, ako bude podávať ruku ľuďom pri stretku počas suchej hladovky, a potom si tie ruky niekoľko dní neumývať
).... Mne počas suchej hoci aj 36 hodinovej hladovky trochu zčervenajú oči.... Nechcem vedieť, aké červené by som ich mal po 3 či viac dňoch suchej hladovky...
Suchá hladovka je super v tom, že počas nej sa nerobia klystýry, derivačné kúpele, kúpele, nepije sa vkuse moč a nechodí sa vkuse na WC (nie len močiť) X krát denne... Ako ma len obťažovalo toto robievať počas 7 dňovej urinovej hladovky každý deň.... A to trvalo len 7 dní
...
Keby som mal viac vody v organizme (som konštitúcia vietor, tak ťažko...aj keď robím všetko pre to, aby som bol mix všetkých troch princípov), tak by som sa rád dopracoval časom aj ku 7 dňovej suchej hladovke. Myslím ale, že to bude v mojom prípade nemožné,
kvôli neschopnosti môjho organizmu zadržiavať dostatok vody.