ivana p. píše:
inzenyr píše:
Ja Vam zitra zmerim Angelem, kolik potrebuji mrkve na litr stavy, odhaduji neco pres kilo, tak asi 1,3 kg. S OMEGY tak 15% az 20% stavy vyhodite do odpadu, protoze to lepe nejde odstavit, z mixeru ne. Pokud mate mrkev za 2 centy, tak je Vam to asi jedno. U nas stoji kilo mrkve v LIDLu 15,- Kc, ale to ted k jaru zlevnili, tak pred mesicem stalo kilo mrkve skoro 20,- Kc. V Kauflandu to bude podobne.
V Praze jsem na takovou slevovou akci jeste nenarazil ani v trznici, ale zase nechodim do obchodu tak casto, nemam duvod tam neco kupovat.
Inzenyr
Ste milý, ale nemusíte. Omega určite nie je taká efektívna ako Angel. Mne sa skôr jedna o kvalitu šťavy, vitamíny a enzýmy. Mrkvu tiez kupujem v Lidli, Kaufland nemám poruke.
Co se tyka Kauflandu v Praze, tak aspon na Vypichu maji tak kolem pul devate vecer dost vyrazne slevy na zeleninu. Casto jsem nakoupil salaty zlevnene treba z 18,- na 3,-, ... a obcas i dalsi zbozi, nekdy i ty mrkve.
Co se tyka enzymu, nekde jsem cetl porovnani mezi kvalitnim mixerem a dobrym odstavnovacem a vysledek byl, ze u mixeru je enzymu o neco vic, porovnavali 4 druhy enzymu.
A jeste, kdybych si mel vybirat mezi Omegou a mixerem G21, vitezi jasne G21. Tedy tento vyber jsem absolvoval, Omegu jsem nechal dceri a koupil jsem si G21. Tam nic nevyhazuju a mam plnohodnotny jidlo vcetne vlakniny. A rozmixuje to vsechno co tam narvu, maximalni rychlosti, vcetne napriklad lnenych seminek a mandli. Jedine mam trochu blby pocit, ze jestli ma pravdu Walker, tak pesticidy zustavaji v te vlaknine, kterou ja snim
. Ale zas to pohodli a 100% pouziti vsech surovin
. Jo, neresim zadne nemoci, jen jidlo.