Zdravím vespolek. Ač sem chodím již nějakou dobu na rozumy, teprve dnes jsem se registrovala a to taky proto, že dnešek se stal mým prvním dnem "Šanky". Začínala jsem až kolem 10 dopoledne, ale to i proto, že jsem dospávala únavu z předchozích dnů. Vypila jsem litr vody, tedy spíše jsem ho popíjela během probouzení (mám vždy dlouhou dobu, než nažhavím motory). Taky se povedlo zajít na záchod, jako každé ráno, k mému překvapení vyšlo jen několik bobků. Včera jsem nejedla nic velkého, tekutin jsem měla dost, tak nevím... Uvařila jsem heřmánek, připravila rýži, nechala v hrnci dojít, aby byla hodně měkká, připravila vše potřebné a to byl akorát čas začít se slanou vodou. První várka sice ne na ex., ale poměrně rychle a s úklony se zdálo, že prochází dál "do potrubí". Tak jsem v pití pokračovala, tedy žádná laskomina. Měla jsem v sobě 2/3 druhé dávky, ale nic moc se nedělo, ani velký tlak, ani šplochání, prostě nic. Naznala jsem, že vzhledem k "bobkům" bude dobře nahodit sifon klystýrem. Měla jsem ho připravený. Efekt v podstatě žádný krom toho, že se mi zároveň udělalo fakt šoufl a nevěděla jsem co dřív, jestli zvracet, nebo "vylívat" nálev. Zvracení mohutné, na třikrát vyletělo neskutečně vody a taky jsem se celá rozklepala a bylo mi fakt mizerně. Abych se netrápila zbytečně, dala jsem si pauzu u počítače, po asi půlhodině vyšel nějaký plyn a po dalších asi 10 minutách jsem se proběhla na záchod. A sifon naskočil, i když ne nějak rychloprůtokový. Nejdrříve šly tuhé kusy, pak čím dál zředěnější. Tak jsem pila dál slanou vodu, už na záchodě, protože kdykoli jsem se jala místnost opustit, vše se pohnulo a musela jsem hned usednout zpět. Dokonce jsem zjistila, že pro urychlení průtoku mi stačí se postavit a zase usednout, prostě gravitace pomáhala jak jen mohla. Slané vody jsem ale už moc nezvládla, když jsem se jí pak napila, už mě pokaždé mocně natahovalo, ven šla hlavně voda tu a tam s nějakými malými kousíčky, proto jsem si napustila jen vlažnou vodu, už ne slanou a pokračovala aspoň tak, protože protékala a nedělala mi na zvracení. Uzavřela jsem to celé asi litrem heřmánku, když už voda opravdu jen protékala. Co mě překvapilo, že ze mě šlo hodně zrníček máku, který jsem jedla asi před týdnem. Takže je jasné, že jsou v mém střevě "skladová místa", kde se schovával. Po asi půlhoďce, když už jsem ani nemusela na záchod, jsem dala první várku rýže, i když jsem teda vůbec necítila potřebu jíst, stále spíše s pocitem plného břicha (čeho?), ale jedla jsem, vědoma si nutnosti to udělat. Celý proces nakonec trval skoro 4 hodiny, tak příště to snad bude rychlejší. Začala mi být zima, cítím se celý den poněkud vycucnutě, zahřála mě až procházka se psem. Trochu pobolívá hlava a pálí mě oči. A mám trochu obavu jak mi bude zítra, protože jdu ráno do práce, kterou mám poměrně náročnou i fyzicky. Tak uvidíme. Jinak hodnotím spíše pozitivně a skoro se těším na příští Šanku již se zkušeností z té první.
|