Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 1:03 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2015 10:08 am 

fasting píše:
... Nejvíc zdokumentovaných případů vyléčených z rakoviny je buď pomocí hladovky, nebo ketogenní diety, takže proč obě metody nezkombinovat?

Muzes sem dat nejake odkazy na ty zdokumentovane pripady?

PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2015 12:18 pm 

[quote="pv33":qhrfr6br]Muzes sem dat nejake odkazy na ty zdokumentovane pripady?[/quote:qhrfr6br]
Založil jsem na tohle téma samostatné vlákno zde:

PříspěvekNapsal: pon úno 23, 2015 1:31 pm 

Súhlasím s fastingom.

pv33 : Pavel, si si istý, že Sat Marga v spomínanom videu v čase okolo 35:40 vravel, že po shankapraksalane pred pôstom nepije 2,5 hodiny, a potom pije do večera 1-3 litre vody ? Lebo ak je to tak, tak potom môžeme nájsť u Malachova ďalšie "bájky", že keď sa nenaješ medzi 30-60 minútami po shankapraksalane, tak to môže akoby "naleptať" výstelky čriev... \":shock:\" \":roll:\" ...
Ale pýtam sa preto, lebo v pondelok asi budem chcieť dať ďalší sucháč (tentoraz skôr dvojdňový, ale ktovie...), a deň predtým chcem tú shankapraksalanu urobiť, bez toho, aby som sa najedol. Takže sa len pýtam, či si dobre preložil to, čo hovoril Sat Marga, ďakujem za odpoveď \":-)\"

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: pon úno 23, 2015 9:18 pm 

Kosican87 píše:
Súhlasím s fastingom.

pv33 : Pavel, si si istý, že Sat Marga v spomínanom videu v čase okolo 35:40 vravel, že po shankapraksalane pred pôstom nepije 2,5 hodiny, a potom pije do večera 1-3 litre vody ? Lebo ak je to tak, tak potom môžeme nájsť u Malachova ďalšie "bájky", že keď sa nenaješ medzi 30-60 minútami po shankapraksalane, tak to môže akoby "naleptať" výstelky čriev... \":shock:\" \":roll:\" ...
Ale pýtam sa preto, lebo v pondelok asi budem chcieť dať ďalší sucháč (tentoraz skôr dvojdňový, ale ktovie...), a deň predtým chcem tú shankapraksalanu urobiť, bez toho, aby som sa najedol. Takže sa len pýtam, či si dobre preložil to, čo hovoril Sat Marga, ďakujem za odpoveď \":-)\"

Kosicane, je to tak, jak jsem ti to psal http://zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?p=72051#p72051 , ale asi jsi to spatne pochopil. Na zacatku jsem ti popsal na zaklade jeho dalsiho videa jak dela sanku a tam uvadi "po 40-60 minutach 2-3 lzice rozvarene ryze s ghi. ". V tom tvem videu uz nerozebira detaily sanky, takze ani cviky, kolik toho pije a ani tu ryzi s ghi. Sat marga v tom tvem videu rikal, ze udela sanku a pak nepije, ale to neznamena, ze neji tu ryzi, jen se o tom nebavi, protoze to je soucast sanky a tu popisuje jinde. Jo, taky jsem dost badal nad tim, ze by bylo lepsi jit do pustu uplne cisty, tedy i bez ryze s maslem. Kdyz delam sanku, tak tu ryzi s maslem jim tak po 45 minutach a pak opet jako druhe jidlo. Lysebeth nekde pise, ze se ma dat 2. ryze po 6 hodinach. A ja to v ramci moznosti dodrzuju. Ale pred pustem dam jen tu prvni ryzi. A verim, ze je ryze snadno stravitelna a moc z ni ve strevech nezbyde. Takze to nebudu menit ani po tech videich Sat Marga, jen budu mozna davat ryze min.

PříspěvekNapsal: čtv úno 26, 2015 4:29 pm 

pv33 : tak škoda, že to nie je tak ako som myslel.... \":-)\" ...

Peťo : Kde si ? Čo je s tebou ? ...

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: pát úno 27, 2015 8:20 pm 

Jen ze se tu nic nedeje, prestoze mozna jeste drzi pust Miram a navratovku po rekordnich 10-ti dnech sucheho Peta.

V sobotu 21.2. jsem jsem sel ven, myslel jsem, ze tak na pul hodinu. A pak jsem tam byl pres 4 hodiny a nemel jsem cepci a nebyl moc obleceny a bylo dost chladno... A co si myslim, ze bylo jeste dulezitejsi, posledni dobou jsem jedl co jsem kde potkal a dost, tedy podle sveho nazoru silne nezdrave. Vysledek byl, ze v sobotu vecer jsem mel horecku, bolelo me v krku a mel jsem silnou rymu, tedy asi v posledni dobe oblibena chripka \":D\" . Takove drobne upozorneni, ze neco delam blbe \":D\" . Mohl jsem to resit ruzne. Ja jsem stopul jakekoliv normalni jidlo, jen jsem do sebe cpal vsechno co povazuju za zdrave, cesnek, cili, zazvor, jablecny ocet... V nedeli uz bylo po horeckach, ale stale jsem byl silne nastydly. Rano jsem dal trochu ricinovyho oleje, abych se aspon trochu vycistil, fungoval lip nez jsem cekal \":D\" . Celou nedeli jsem az na vyse uvedene vyjimky drzel vodni pust. Z cele chripky nebo co to bylo zustaly v nedeli trochu problemy v krku a predevsim dost silna ryma. Od pondeli jsem nasadil plny pust suchy. Shodou okolnosti jsem jel na venkov k mame, kde jsem chodil na zahradu. Prestoze jsem byl nastydly, tak jsem tam chodil kazdy den pul hodiny bos, ze zacatku i ve snehu, nez roztal. A do pul tela. Je to pres 600 metru nad more, tak celkem zima. Dneska je to 5. den sucheho, zitra koncim. Ryma je pryc, ale par dni to trvalo, postupne se lepsila, ale definitivne pryc je az dneska. Celou dobu pustu sebemensi problem, mozna prvni dva dny trochu unava nebo ospalost. Zitra koncim, protoze musim zpatky do Prahy.

PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2015 2:17 am 

pv33 : PEKNE, Pavel. Je fajn, že si ochotný dovolenku (alebo marodku ?) stráviť tak, že si dáš 5 dní suchého pôstu, ako investíciu do budúceho (ALE AJ DO SÚČASNÉHO) zdravia, pričom tých 5 dní (zajtra 6) si prežil v prírode, oddýchol si pravdepodobne od väčšieho počtu ľudí z bežného života, zregeneroval, hoci škoda tých horúčok, resp. bolesti v krku a podobne, ktoré tento suchý pôst sprevádzali ako problém, ktorý sa vyskytol ešte pred začatím pôstu. V každom prípade ale asi keby si tú horúčku nemal, tak by si si suchý pôst teraz nedal, takže všetko zlé je na niečo dobré.
Ja si zajtra doobeda robím shankapraksalanu, dám po nej 3 kopcovité lyžičky varenej bielej ryže s maslom (ako to robil Sat Marga pred "sucháčom"), potom už len voda (2-3 litre do podvečera) a od toho momentu nasadím 2-3 dni suchého pôstu. Nie je to 6 dní suchého ako bolo teraz u teba, ale cítim potrebu zatiaľ takto sa neponáhľať, a robím to s vedomím, že to má detoxikačný (alebo obnovovací) účinok ako 6-9 dní mokrého pôstu na vode.
Ako dobre, že sa tu s Peťom neriadime Máchom, ktorý by nám chcel zatrhnúť sucháč len preto, že ešte nemáme za sebou 40-tku mokráča... \":D\" \":D\" \":D\" ...Ja by som si totiž 40-tku mokráča proste NIKDY nedal (proste by som nechcel), ale suchý ma baví, a postupne ho budem predlžovať. Najviac sa teším na tú "výmenu" starej mŕtvej vody za novú, "živú", syntetizovanú organizmom. Toto mokrý pôst nedokáže...

PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2015 3:20 am 

Zdravim. Je to tyzden co som ukoncil 10 dnovy post. Mal som okrem ineho pracovne povinnosti - prave som skoncil 4. den v praci. 4 dni v praci stacilo aby som mal dlane ruk neskutocne suche a citlive. Chlad, prach, spina a iba horuca voda na umyvanie. Bol som v pondelok 4. den navratovky u zubara na vypln, dal mi 4 injekcie na umrtvenie - normalne dava 1 alebo 2. Zub bol stale citlivy, tak mam prist o 3 tyzdne. Doteraz mam to akoby polo umrtvene a trochu bolestive. Dufam, ze to je len docasne. Neviem ci to ma priamy suvis s postom, alebo vobec. Podarilo sa mi aj tuknut auto, oskriabal som farbu na aute jednej pani, zajtra to idem riesit. Tiez mi to nepridalo - trochu nervozita, kvasinky sa asi tesili.
Momentalnecne. Ked som spadol n sa mi vaha drzi niekde na 68 - 69kg, pred postom 77kg, som relativne chudy, hoci tie kila mi nijako nechybaju. Hrudnik maly akurat brucho je pomerne velke. Ideal by bol opacne. Ked som spadol na konci postu na 59kg, vyzeral som ako Captain Amerika predtym, ako mu dali injekciu. Fotku som radsej nerobil, mozno nabuduce. Bola trochu blbost dat post 10 dni stacilo 9, mozno aj 7. Ten posledny den uz som tahal z posledneho
Mam pocit ze na psoriazu - candidu tento post nezabral takmer vobec, alebo som to zase pokaslal navratovkou.
Moj jedalnicek - vacssinou prevlada kefir, kefir s kakaom skoricou steviou a bananom plus nejake ine ovocie do toho a raz aj koncentrovany mini jam z obchodu bez cukru. Vcera som dal 3l kefiru. Dnes som mal peceny kolac: cesto - kefir, sladke zemiaky a banany zmiesane a pecene v rure - neviem, ci to je najlepsie na travenie ale chutilo to dobre, na vrch kefir kakao stevia a hruska. Obcas davam zeleninovy vyvar a kokosovy olej. Viacej mi teraz chuti ovocie, zeleninu nejem skoro vobec. Stiplave mi zatial nejde vobec, dal som na prst trosku kajanskeho pepra - velmi silne a stiplave je to pre mna teraz, cesnak, cibulu ci chren som pre istotu neskusal a to normalne mam rad velmi stiplave.
Preslapy - 4. den navratovky kompot a la Filonov zo suseneho ovocia hrozienka, figy, marhule - moc to bolo sladke skvrkalo mi v bruchu dal som to s krupami (millet groat - nie som si isty prekladom, doteraz som si myslel ze je to pohanka, ale nie je). Ale kompot zo zrelych sliviek bol v pohode. Pohanku som nasiel v polskom obchode - samozrejme hneda, nenaklicila musel som uvarit. Mierne horka chut. Teraz som kupil z tesca pohanku a je svetlo zlto zelena, snad tato sa bude dat jest po namacani aj bez varenia.
5. den navratovky som si dal raw med niekolko (dost) lyzic 80% cukru a citil som v hrdle akoby horky pocit, to iste ked som vypil 0.5 litra kupenej kombuchy z obchodu - 5% cukru. Hoci neviem, ci ten cukor nie je tam kvoli fermentacii, alebo dodatocne pridany. Tak neviem, ci to nebol sok pre telo tie davky cukru, a ci som tym nenakrmil candidu. Raw tycinky kesu datle v pohode. Domaci vodny kefir tiez problem nerobil, hoci uz bol kysly viac nez dost. Dnes rano som si dal 100g bravcovy bocik peceny chutil dobre samotny aj bez koreni a priloh. Automaticky 1kg vaha hore oproti vcerajsku. Okrem toho som mal z masa lososa a chobotnicku trosku himalajskej soli. Zatial jem take stredne velke davky. Stavy sa mi momentalne nechce robit. Ked som jedol malinko boli aj take polo euforicke stavy.
Plany su pokracovat v navratovke aspon tyzden. Dalej mozno kaskadovy suchy post 4x stupna - kvoli praci, kde mam 4dnove cykly. Alebo sa vrhnem na dzusy a cukry bez tukov a prip. nejake fungicidne potravy a doplnky. Dost som sklamany z tohto postu. Pochybujem ze este pocas "navratovky" dojde k nejakemu vyraznemu zlepseniu. Neviem ci by som lepsieho vysledku dosiahol po 40 dnovej klasickej hladovke. Najviac som dal iba 14 dni pred rokom. Niekomu na psoriazu vraj nepomohla aj 40-tka.

PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2015 10:51 am 

Peťo : 40 dňová mokrá hladovka je predsa len 4 krát dlhšie trvajúca hladovka ako 10 dňová suchá... Vieš čo by z teba zostalo ? Kosť a koža, doslova. A som presvedčený, že ju netreba nutne robiť, že ti plne postačia kaskádové suché štvorky (hoci päťky by boli ešte lepšie, ale myslím že to nie je nutné).
Neviem prečo návratovku riešiš "sacharidovým štýlom"... Lebo tak píše Filonov, Malachov ? ... Mne je už z ich blábolenia zle, detoxy super, ale všetko pochovajú stravou nevhodnou pre človeka. Veď z tých ich sacharidových blbostí naberieš akurát tak vodu a tuk, do svaloviny nič nepôjde z toho... Pozri na príspevok pár príspevkov dozadu, čo písal "Fasting", a zamysli sa nad tým \":)\" ...
A k tej psoriáze... Čo keď už "odumiera", a o pol roka či o dva mesiace po nej nebude ani stopy ? ... Je to celkom možné. Absolútne neverím, že by na ňu suché pôsty ktoré si skúsil, na ňu nemali pozitívny vplyv... Podľa mňa to ale "zas*rieš" tými hnusnými cukrami, medom... miesto toho, aby si si urobil vývary z mäsa a kostí, a v návratovke potom pridával po malých častiach mäso, vajíčka... a nebáť sa tuku - napr. kvalitné maslo. Vykašľať sa na SACHARIDY... Bojíš sa, že budeš kŕmiť candidu, tak neviem prečo nezačneš rozmýšľať, a neuvedomíš si, že ju NEBUDEŠ kŕmiť, keď budeš jesť to, čo ti tu vypisujem, lebo to nemá ŽIADNE sacharidy.... Sacharidy sú NAH*VNO, človek z nich má často kvasinku, cukrovku, priberá...........A ZO ŽIVOČÍŠNYCH TUKOV MÁ ČLOVEK AKÉ CHOROBY (keď k tomu nekonzumuje kopu sacharidov, ktoré nesú vinu) ??? ŽIADNE..............ŽIADNE........ANI NEPRIBERÁ....Len kkti z WHO oklamali celý svet, že nasýtené živočíšne tuky škodia, A PRITOM POMÁHAJÚ..... Ale ty miesto toho budeš jesť cukrové kompóty, med, pohánku..... proste hlúposti.......Podľa mňa TÝMTO robíš chybu v návratovke, nech si vraví Filonov čo chce, mňa to nezaujíma, bežné "rastlinné" odporúčania v návratovkách proste nikomu NEŽERIEM, je to proste BLUD, a za tým si plne stojím, naša príroda by ti NIČ Z TOHO neponúkla, a keď tak len to ovocie, a LEN v sezóne, a čo chceš vyjesť tých pár kg bobúl z celého veľkého lesa všetkým zvieratám ??? Sebectvo až-až by to bolo, proste je to blud, to nie je strava pre človeka, opice sú po sacharidoch (primárne ovocie a zelenina) silné, človek po nich SLABNE. Kedy to už prívrženci takej stravy pochopia ???

miram : Miram, ako dopadla hladovka ?

PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2015 8:40 pm 

pv33 píše:
Jen ze se tu nic nedeje, prestoze mozna jeste drzi pust Miram a navratovku po rekordnich 10-ti dnech sucheho Peta.

V sobotu 21.2. jsem jsem sel ven, myslel jsem, ze tak na pul hodinu. A pak jsem tam byl pres 4 hodiny a nemel jsem cepci a nebyl moc obleceny a bylo dost chladno... A co si myslim, ze bylo jeste dulezitejsi, posledni dobou jsem jedl co jsem kde potkal a dost, tedy podle sveho nazoru silne nezdrave. Vysledek byl, ze v sobotu vecer jsem mel horecku, bolelo me v krku a mel jsem silnou rymu, tedy asi v posledni dobe oblibena chripka \":D\" . Takove drobne upozorneni, ze neco delam blbe \":D\" . Mohl jsem to resit ruzne. Ja jsem stopul jakekoliv normalni jidlo, jen jsem do sebe cpal vsechno co povazuju za zdrave, cesnek, cili, zazvor, jablecny ocet... V nedeli uz bylo po horeckach, ale stale jsem byl silne nastydly. Rano jsem dal trochu ricinovyho oleje, abych se aspon trochu vycistil, fungoval lip nez jsem cekal \":D\" . Celou nedeli jsem az na vyse uvedene vyjimky drzel vodni pust. Z cele chripky nebo co to bylo zustaly v nedeli trochu problemy v krku a predevsim dost silna ryma. Od pondeli jsem nasadil plny pust suchy. Shodou okolnosti jsem jel na venkov k mame, kde jsem chodil na zahradu. Prestoze jsem byl nastydly, tak jsem tam chodil kazdy den pul hodiny bos, ze zacatku i ve snehu, nez roztal. A do pul tela. Je to pres 600 metru nad more, tak celkem zima. Dneska je to 5. den sucheho, zitra koncim. Ryma je pryc, ale par dni to trvalo, postupne se lepsila, ale definitivne pryc je az dneska. Celou dobu pustu sebemensi problem, mozna prvni dva dny trochu unava nebo ospalost. Zitra koncim, protoze musim zpatky do Prahy.

Ahoj Pavle,
Ano stale jeste drzim pust. Dneska je to 20. den. Vcera jsem pekla carrot cake, jdeme dneska na party a musim tam neco vzit. Toto je jediny cake, ktery jsem si troufla udelat bez ochutnavani, protoze ho delam velmi casto a mam ho uz jak se rika v malicku, jedu presne podle sveho upraveneho receptu. Je trochu vylepseny nez ten zakladni recept a amici ho miluji. Miluji taky ceske sunkove chlebicky s vlasakem, ale to bych bez ochutnavani neriskla. Delavam je kazdym rokem na vanocni velikou party - 500ks, nikdy ani jeden nezbyl.
Jinak se tesim na pristi tyden, manzel leti do Baltimoru sluzebne a ja muzu ve svem puste pokracovat, bylo by to velika skoda to ted ukoncit, protoze zatim nevidim zadne zmeny, akorat ze me to slusne vycistilo plice, nemam tam uz ani jediny hlenik, kdyz se pokousim zakaslat, nic me tam nehrka, driv jsem pri zakaslani citila uvnitr hleny, je to pryc. Ale s hemangiomem to absolutne ani nehnulo a to byl vlastne duvod, proc jsem se rozhodla drzet tento pust. Jinak me uz par dnu krvaci dasna a mam je cervena, poboliva me v zadech, tak delam urinove klystyry a pak je to lepsi. Dneska se me udelala afta nebo co to je, az kdesi u korene jazyka. Shodila jsem za celou tu dobu pouze 9,5 kg (je to nejak malo, to jsem shodila kdysi pri mem uplne prvnim pustu, byl 12 denni, ale tehdy jsem byla vic oplacanejsi), takze mam tedka 49,5 kg. Tedka ty posledni 4 dny mam vahu skoro stejnou, jdou dolu jen nejake gramy denne. Nevim jestli to tak je dobre a nebo spatne, ale me to vyhovuje, ja uz nechci hubnout, to by vsechny kolem me desilo. Voda uz me nechutna a snim kazdy den o kysanem zeli a taky o zeleninove pizze (rajcatka, barevna paprika, cerv. cibule, kozi syr ...s crustou z kvetaku ...mnam! Taky uz je me smutno po obycejne vajecne omeletce, plnene orestovanou zeleninou a s houbama, nebo se spenatem, anebo s brokolici a s parmezanem. Hlad kupodivu nemam, ale tak si stale predstavuju dobra jidelka, od kysaneho zeliho az po dobre ugrilovany mekkoucky Ribeye steak.
Promin, ze jsem ti dosud neodpovedela na tvuj mail, zitra si na to snad uz konecne udelam cas.
Mej krasny vikend! M.

PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2015 11:08 pm 

Kosican87 píše:
Peťo : 40 dňová mokrá hladovka je predsa len 4 krát dlhšie trvajúca hladovka ako 10 dňová suchá... Vieš čo by z teba zostalo ? Kosť a koža, doslova. A som presvedčený, že ju netreba nutne robiť, že ti plne postačia kaskádové suché štvorky (hoci päťky by boli ešte lepšie, ale myslím že to nie je nutné).

Tak po 7 dnovej klasickej hladovke som mal 67kg, po 14 dnovej 66kg. Hoci to bolo davnejsie co som ich robil.
Po 10 dnoch suchej hladovky som mal iba 59kg, takze rozdiel tam asi bude a myslim ze 40 dni by sa dalo dat. Urcite mam zasoby tuku na minimalne 20 dni klasickej hladovky.
Co sa tyka sacharidov mozes a nemusis mat pravdu, dam si poradit aj od niekoho ineho.

PříspěvekNapsal: ned bře 01, 2015 12:26 am 

Peto píše:
Tak po 7 dnovej klasickej hladovke som mal 67kg, po 14 dnovej 66kg. Hoci to bolo davnejsie co som ich robil.
Po 10 dnoch suchej hladovky som mal iba 59kg, takze rozdiel tam asi bude a myslim ze 40 dni by sa dalo dat. Urcite mam zasoby tuku na minimalne 20 dni klasickej hladovky.
Co sa tyka sacharidov mozes a nemusis mat pravdu, dam si poradit aj od niekoho ineho.

Vieš Peťo, keď si mal pri svojej výške (meriaš 180, či tak nejak, že ?) pred hladovkami, resp. pred suchými hladovkami bežne okolo 70-72kg (či sa mýlim ?), a bol tam viditeľný tuk ako si tvrdil, tak....chlape, nič v zlom, ale ty nemáš takmer žiadnu svalovinu, a len "vďaka" tomu tuku vážiš koľko vážiš. Tak ja sa pýtam - PREČO MÁŠ TEN VIDITEĽNÝ TUK, keď konštitúciou si podľa všetkého skôr vietor ? No žeby z tých nevhodných sacharidov ??? \":wink:\" Keby si zmenil stravu na takú akú mám ja (vysokotukovo-strednebielkovinno-nízkosacharidová), založenú na živočíšnych potravinách (rastlinné len ako doplnok k tomu), tak ti ide hneď dole tuk, a narastú ti svaly (robíš v sklade, takže nie si úplne bez používania svalov), lebo tam budú kvalitné bielkoviny a tuky, ktoré nepotrebujú na vstrebanie využívať bielkoviny, ako je to u sacharidov, takže ti bielkoviny zo stavy pôjdu všetké pekne do svalov...
Lenže ty asi chceš jojo efekt, a znova pribrať tuk, ktorý na tebe, mužovi takmer úplne bez svalov, bude vyzerať smiešne. Ty potrebuješ mať telesného tuku menej než bežne mávaš, a mať viac svalov. Recept som ti už dal...
A keď si myslíš, že pri bežnej telesnej hmotnosti dajme tomu 72kg a slabo rozvinutej svalovine nebudeš mať po 40 dňovej hladovke menej než 59kg, tak si podľa mňa NA OMYLE \":-)\"
A nezabúdaj, že hladovka na vode (či urino-vodná hladovka) ti nevymieňa ťažkú/mŕtvu vodu za novú.
No ale skúš čo chceš, len to zober tak, že na 40-tku mokrú treba aspoň podľa môjho názoru citeľne VIAC trpezlivosti, než na 10-tku suchú.... 10 dní ubehne 4 krát rýchlejšie ako 40 dní, aj keď suchá je drsnejšia než mokrá.
Ale rob tak, ako ti "duša" hovorí, je to na tebe samozrejme.

Len čo si ja myslím ti poradím : Urob jeden kaskádový mesiac suchej hladovky úrovne "4" (ako si spomínal), a potom si dávaj pravidelne mesačne 2 dni suchej hladovky, ideálne v dni ekadaši. A ČAKAJ.... A uvidíš, že 40-tku mokrú nebudeš potrebovať. Ale ako píšem, keď chceš, tak si ju daj...

PříspěvekNapsal: ned bře 01, 2015 11:18 am 

Kosican87 píše:
Vieš Peťo, keď si mal pri svojej výške (meriaš 180, či tak nejak, že ?) pred hladovkami, resp. pred suchými hladovkami bežne okolo 70-72kg (či sa mýlim ?), a bol tam viditeľný tuk ako si tvrdil, tak....chlape, nič v zlom, ale ty nemáš takmer žiadnu svalovinu, a len "vďaka" tomu tuku vážiš koľko vážiš. Tak ja sa pýtam - PREČO MÁŠ TEN VIDITEĽNÝ TUK, keď konštitúciou si podľa všetkého skôr vietor ? No žeby z tých nevhodných sacharidov ??? \":wink:\" Keby si zmenil stravu na takú akú mám ja (vysokotukovo-strednebielkovinno-nízkosacharidová), založenú na živočíšnych potravinách (rastlinné len ako doplnok k tomu), tak ti ide hneď dole tuk, a narastú ti svaly (robíš v sklade, takže nie si úplne bez používania svalov), lebo tam budú kvalitné bielkoviny a tuky, ktoré nepotrebujú na vstrebanie využívať bielkoviny, ako je to u sacharidov, takže ti bielkoviny zo stavy pôjdu všetké pekne do svalov...
Lenže ty asi chceš jojo efekt, a znova pribrať tuk, ktorý na tebe, mužovi takmer úplne bez svalov, bude vyzerať smiešne. Ty potrebuješ mať telesného tuku menej než bežne mávaš, a mať viac svalov. Recept som ti už dal...
A keď si myslíš, že pri bežnej telesnej hmotnosti dajme tomu 72kg a slabo rozvinutej svalovine nebudeš mať po 40 dňovej hladovke menej než 59kg, tak si podľa mňa NA OMYLE \":-)\"
A nezabúdaj, že hladovka na vode (či urino-vodná hladovka) ti nevymieňa ťažkú/mŕtvu vodu za novú.
No ale skúš čo chceš, len to zober tak, že na 40-tku mokrú treba aspoň podľa môjho názoru citeľne VIAC trpezlivosti, než na 10-tku suchú.... 10 dní ubehne 4 krát rýchlejšie ako 40 dní, aj keď suchá je drsnejšia než mokrá.
Ale rob tak, ako ti "duša" hovorí, je to na tebe samozrejme.

Len čo si ja myslím ti poradím : Urob jeden kaskádový mesiac suchej hladovky úrovne "4" (ako si spomínal), a potom si dávaj pravidelne mesačne 2 dni suchej hladovky, ideálne v dni ekadaši. A ČAKAJ.... A uvidíš, že 40-tku mokrú nebudeš potrebovať. Ale ako píšem, keď chceš, tak si ju daj...

Košičane, nahoď sem foto tvých svalů, klidně bez hlavy \":-)\" Chceme vidět jak ty tvoje rady fungují v reálu. Ale žádný fake, autentické aktuální foto, jestli postneš švarcenégra, poznáme to. Dík.

PříspěvekNapsal: ned bře 01, 2015 11:53 am 

Meruzalka : Ťažké je v tomto vyhovieť, som typ, ktorý sa vyslovene nerád fotí. Nehľadaj za tým nič iné. \":wink:\"

PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2015 12:51 am 

Kosican87 píše:
Meruzalka : Ťažké je v tomto vyhovieť, som typ, ktorý sa vyslovene nerád fotí. Nehľadaj za tým nič iné. \":wink:\"

Kosicane a kdo se rad foti? Tedy krome modelek a celebrit??? Tak se sakrysky jednou premoz a kdyz nam tady stale tvrdis jake mas svaly, tak je vyblejskni a hod to sem, nedelej s tim zadne drahoty. Kdybych ja mela svaly, tak se tady s tim urcite pochlubim, ale ja je nemam, takze se neni cim chlubit.
Dokaz to, jinak ti uz nebudeme verit ani slovo ...ja tedy aspon NE!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]