Peto píše:
Tak po 7 dnovej klasickej hladovke som mal 67kg, po 14 dnovej 66kg. Hoci to bolo davnejsie co som ich robil.
Po 10 dnoch suchej hladovky som mal iba 59kg, takze rozdiel tam asi bude a myslim ze 40 dni by sa dalo dat. Urcite mam zasoby tuku na minimalne 20 dni klasickej hladovky.
Co sa tyka sacharidov mozes a nemusis mat pravdu, dam si poradit aj od niekoho ineho.
Vieš Peťo, keď si mal pri svojej výške (meriaš 180, či tak nejak, že ?) pred hladovkami, resp. pred suchými hladovkami bežne okolo 70-72kg (či sa mýlim ?), a bol tam viditeľný tuk ako si tvrdil, tak....chlape, nič v zlom, ale ty nemáš takmer žiadnu svalovinu, a len "vďaka" tomu tuku vážiš koľko vážiš. Tak ja sa pýtam - PREČO MÁŠ TEN VIDITEĽNÝ TUK, keď konštitúciou si podľa všetkého skôr vietor ? No žeby z tých nevhodných sacharidov ???
Keby si zmenil stravu na takú akú mám ja (vysokotukovo-strednebielkovinno-nízkosacharidová), založenú na živočíšnych potravinách (rastlinné len ako doplnok k tomu), tak ti ide hneď dole tuk, a narastú ti svaly (robíš v sklade, takže nie si úplne bez používania svalov), lebo tam budú kvalitné bielkoviny a tuky, ktoré nepotrebujú na vstrebanie využívať bielkoviny, ako je to u sacharidov, takže ti bielkoviny zo stavy pôjdu všetké pekne do svalov...
Lenže ty asi chceš jojo efekt, a znova pribrať tuk, ktorý na tebe, mužovi takmer úplne bez svalov, bude vyzerať smiešne. Ty potrebuješ mať telesného tuku menej než bežne mávaš, a mať viac svalov. Recept som ti už dal...
A keď si myslíš, že pri bežnej telesnej hmotnosti dajme tomu 72kg a slabo rozvinutej svalovine nebudeš mať po 40 dňovej hladovke menej než 59kg, tak si podľa mňa NA OMYLE
A nezabúdaj, že hladovka na vode (či urino-vodná hladovka) ti nevymieňa ťažkú/mŕtvu vodu za novú.
No ale skúš čo chceš, len to zober tak, že na 40-tku mokrú treba aspoň podľa môjho názoru citeľne VIAC trpezlivosti, než na 10-tku suchú.... 10 dní ubehne 4 krát rýchlejšie ako 40 dní, aj keď suchá je drsnejšia než mokrá.
Ale rob tak, ako ti "duša" hovorí, je to na tebe samozrejme.
Len čo si ja myslím ti poradím : Urob jeden kaskádový mesiac suchej hladovky úrovne "4" (ako si spomínal), a potom si dávaj pravidelne mesačne 2 dni suchej hladovky, ideálne v dni ekadaši. A ČAKAJ.... A uvidíš, že 40-tku mokrú nebudeš potrebovať. Ale ako píšem, keď chceš, tak si ju daj...