Miram : Nehnevaj sa, Miram, ale tvoje vyjadrovanie
spôsobuje veľký chaos.... a určite nie som jediný, kto je o tom presvedčený.
Najprv píšeš že sa nechceš zasviniť niečim iným ako je ovocie a zelenina, a potom sem napíšeš, že jedávaš aj kvlaitné vajíčka, ryby a stejky, a to ich jedávaš určité "s tým", že sa jedná o zdravé veci....
Tak potom načo tie drísty o zasvinení ???? Myslíš, že to čo ťa nezasviňuje v tvoje bežné dni mimo hladoviek a mimo návratoviek, ťa zasviňuje v návratovke ??? ...
VEĽKÝ OMYL.Vidíš, napríklad doteraz som nevedel čo zvykneš konzumovať, keĎ tu stále postuješ fotky ovocia a zeleniny, prípadne nejakého zeleninového koláča.... Koho je chyba že vznikli tieto nedorozumenia medzi nami ohľadom toho čo konzumuješ ? TVOJA.
Fakt neviem k čomu ti akože má prispieť 45 dňová návratovka po 30 dňovom pôste.......... ...NAVYŠE EŠTE ZELENINOVO-OVOCNÁ..... Aha, nechceš sa "zasviniť"...... Ale uvažuješ logicky, alebo len automaticky počúvaš Malachova, Partykovú.... ??? ... Ako sa môžeš zasviniť kvalitným mäsom a vajíčkami ??? Ktoré sama konzumuješ ? ... Lebo to povedal Malachov a Partyková (jeho "opisovačka") ?? ... Malachov si protirečí v každej knihe v nejakých veciach........ V jednej hovorí, že máme jesť len ovocie, zeleninu, orechy, naklíčené obilie, piť šťavy a bylinkové čaje, v druhej hovorí niečo úplne iné, že môžeme kľudne jesť aj akékoľvek mäso, jesť maslo, atď..... V jednej že nemáme soliť, v druhej, že môžeme.
Ty si tiež niekoľko týždňov (alebo už aj mesiacov) dozadu v nejakom príspevku písala, že mäso nie je zdravá potravina, že je pre človeka nevhodná, a že keď už tak len surové (a ty tu teraz postuješ varené vajíčka, pečené ryby...).... Už si na to zabudla ??? Z toho som ja ČERPAL ohľadom tvojej stravy, navyše keď si tu ani nikdy nepísala nič o tom, ako si pochutnáš na mäse, atď...
Mimochodom, dať tu fotky týchto živočíšnych - to je akože dôkaz toho, že to konzumuješ ??? Kľudne to môže byť jedlo, ktoré si navarila deťom, manželovi, návšteve.... Môže, nemusí. Možno je to to, čo konzumuješ ty. Ale kvôli tvojej nezrozumiteľnej (nemyslím tým skladbu vety, ale zamlčiavanie faktov) komunikácii som sa nemal ako dovtípiť, že to konzumuješ, a to sa mi NEDIV........
Stále ale platí, že keď si dáš 1 alebo 2 živočíšne jedlá (a ešte v malom množstve) týždenne, tak to je zbytočne veľmi málo. Toho dobrého si predsa treba dávať čo najviac (teda jesť také veci čo najčastejšie), nie byť "skromným" v tom, to je CHORÉ..... A to len preto, že nejaký idiot napísal, že je dobre byť vegetariánom alebo vegánom, a na vykrytie deficitu niečoho postačí si dať 1 porciu ryby týždenne, alebo 1x mäso týždenne. Chúďatá prírodné národy (Masajovia, krováci, eskimáci, atď), tešiaci sa super zdraviu (u moderných eskimákov to neplatí, prešli na sacharidy, hlavne obilné...) konzumujúce samé živočíšne potraviny...
A tie fotky si si mohla odpustiť, lebo to absolútne nie je žiaden dôkaz, a neviem komu akože má prospieť, keď počas hladovky bude čítať tento topic, a uvidí tam tie mäská, vajíčka, a dostane hlad....
vuester : Nie si Merzualkyn brat ??? ... Tiež tu prídeš prispieť jednou vetou, a aj to úplne bez vzťahu k tomu, čo sa tu preberá na stránke (zdravý životný štýl a všetko okolo toho s tým spojené) ??? ... "Super"...