vero píše:
Tak jsem se bavila s jednou léčitelkou a říkala, že suchým půstem si člověk akorát zničí ledviny. Sama bych to nezkoušela, ale ať si každý dělá podle sebe. Ani nevím, jestli zkusím vícedenní obyčejný půst, když mi buší to srdce. Vidím to tak max. na 3 dny.
Vero, co se tyka nekterych lecitelu, tak funguji podobne jako oficialni medicina. A podle mych nekolika zkusenosti, i lecitele, kteri fakt neco vylecili asi diky energii svych rukou, ze sebe delali experty i na zdravotni problemy, o kterych fakticky nemeli poneti. Vsechno mimo toho co delaji oni je na nic a muze to byt nebezpecny. Protoze stejne jako u oficialni mediciny jde o penize, i kdyz mnohem mensi. Tim nechci rict, ze nemuzou mit s tema pomluvama pravdu, jen ze bych jim neveril automaticky. Mluvila lecitelka o nejakem zdroji informace ze suchy pust nici ledviny, idealne o praktickych zkusenostech?
Ja jsem delal radu suchych pustu, nejdelsi 9 dni, a zatim jsou snad ledviny OK. Dr. Filonov v knize o suchem pustu v kapitolce o sirenych nepravdach/mytech o suchem pustu pise o moznosti poskozeni ledvin jako o mytu cislo 3. Pise, ze pri velkem mnozstvi nemoci ledvin ma suchy pust pozitivni efekt a dava vyborne vysledky. A Filonov, predpokladam ze na rozdil od te lecitelky, sam suche pusty dela a vede kurzy suchych pustu a sleduje jejich vysledky, jedna se minimalne o stovky lidi co pod jeho vedenim suche pusty delali.
Na buseni srdce pri vodnim pustu doporucoval jeden znamy klystyr.