Z vlastní zkušenosti mohu říci, že problém akné a potravin je do značné míry klam, jde o to že v těle máte nějakou chybu, ať parazity nebo jiný problém, který je primární v souvislosti s akné, a tento problémy podporuje právě konzumace čokolády, sladkého a všeho nezdravého, jakmile ale problém odstraníte, tak najednou už vám potraviny problémy nedělají, alespoň tohle teď pozoruji já, omezil jsem cukr, sladké, zařadil to nejzdravější co jsem byl schopen... problémy značně ustoupily ale pořád to tam bylo a v případě kdy jsem snědl něco nezdravého to opět propuklo.. Musíte prostě začít intenzivní boj v širokém rozsahu a hledat, hledat hledat, pozorovat se, vnímat, dedukovat, zkoušet, a toto dělat do té doby dokud nepochopíte co vám problémy způsobuje, připravte se na to že to může trvat i 20 let... mě to trvalo 10 let a to ještě zdaleka nejsem u konce, ale zlepšení a to dlouhodobé už mám potvrzeno, zkrátka už to nejde pomalu skopce, ale naopak.. počítám že tak do dalších 10ti let bych měl být zcela fit.. no ovšem co za tu dobu chytnu nového
no ale jsem trpělivý
mám čas
sílu ještě taky horší to bude potýkat se těmi problémy po 50ti letech pokud se toho teda dožiju.. to už bude horší, teď jsem mladý s poměrně výkonnou imunitou a dostatkem sil. Nadruhou stranu jsem pochopil trpký fakt dnešní doby, a to ten že v tomto světě zas až tak netoužím potom existovat. Mám nějaké svědomí a důstojnost která je den co den atakována chováním lidí, děním ve světě a celkovou nelidskostí všude okolo.. Boužel jsem do toho zvěrstva byl od narození vnucován, takže bych musel se naprosto oddělit od společnosti a jediné co dělat a nezapojovat se dotoho systému znamená žít s indiany nebo v lese sám.. hned bych dotoho šel kdybych nebyl závislý na teple, elektřině a moderním způsobu života. Zkrátka, abych za každou cenu musel žít, to prostě ne, v tomto svinstvu se divím že ještě žiji, kdybych měl dlouhodobě trpět bez naděje, nic by mě tady nedrželo a vydal bych se smrti naproti.. Ale jednou jsem řekl že chci znát pravdu ať je jakákoli a na tom trvám, raději nebude žít než žít v růžových bludech... svět je strašně zkažené místo plné utrpení.. a to jen kvůli lidské hlouposti.