kov píše:
Miriam- to mě mrzí. Vzpomínám jak jsi mi zde před pár měsíci radila při rakovině prsu mojí manželky. Mrkni taky sem. Tento chlapík bere alternativní metody trošku ,,po svém" a na vše hledá studie a důkazy. Nicméně má na svých stránkách dost zajímavých informací.
http://alternativnicesta.cz/Edit:Dělali ti teď biopsii?
Diky Kov!
Ano, bylo to vloni v srpnu, co jsem si blahove myslela, ze se me rakovina uz nikdy zpet nevrati. Byla jsem presvedcena o tom, ze ziju zdrave, delala jsem ruzne ocisty, drzela pusty, stres jsem odsunula uz davno na vedlejsi kolej, pracuju uz rok z domu, takze nikam nemusim dojizdet a nemuzu si to vynachvalit. Tu prvni rakovinu (v roce 2008) jsem prisuzovala tomu, ze tragicky zemrel nas 18 lety syn, to jsem nesla velmi tezce a myslim, si, ze toto se na me opravdu hodne podepsalo. Ale tedka to vypada spis na blbe sestaveny jidelnicek a nebo na rozhozene hormony, mozna ze je spatne oboji, nebo taky neco uplne jineho. Jsu objednana k doktorce, ta me musi napsat zadanku do laboratore, jenze se me nepodarilo udelat appointment driv jak na 16/5, takze stale vyckavam. Dotedka jsem zadneho doktora nepotrebovala, nemela jsem zadne potize a nemohla jsem tak narychlo nejakeho sehnat. Ne kazdy family doktor tady spolupracuje s nasi pojistovnou (tady je tech pojistoven pozehnane a lekari to maji porozdelovane), takze jsem musela nejdriv trochu zapatrat.
Biopsii me zatim nedelali, ale az to ta doktorka uvidi, urcite me tam bude chtit poslat. Nevim, jestli amici pouzivaji stejnou metodu jako cesti lekari, ale tehdy (v roce 2008) me tu jehlu (pekne tlustou jehlici) strelila doktorka tak, ze me to silene zabolelo, jakoby me zaziva urvala maso (vsak take ze ano). Myslim si, ze to misto minula, protoze to opakovala jeste jednou. Nevim, jestli to tak ma bolet, jestli to je normalni, ale ja z toho mam tedka docela obavy. Kdyz jsem ji to tenkrat rekla, ze to pekne boli, divila se tomu a tvrdila, ze to nemuze nikoho bolet, tak tedy nevim, protoze moje kamaradka me rekla, ze pritom bolesti omdlela. Ja nejsem zadny cita, ale co je moc, to je prilis. Tedka me to prso boli samo o sobe a nedovedu si ani predstavit, ze by me to tam nastrelili tim predpotopnim zarizenim, jako tehdy v te nemocnici (radeji ani nejmenuju, je to "vyhlasena" nemocnice na Morave).
Od vcerejska jsem si zase predelala cely svuj jidelnicek ...uz me toho moc nezbyva, protoze jsem vyskrtla veskere ovoce, uz dokonce i boruvky, zda se me, ze tim vykrmuju candidu, nechala jsem si jen papayu a ostruziny. Vyradila jsem take rajcata (mnam, tedka nam prave dozravaji na zahrade, taky papriky a jalapeno), dale lilek (protoze podporuji jiste ten muj zanet, "nightshades"). Vypustila jsem ted na chvili take vajicka, orechy, seminka, sirnou patlanici. Vaha se me drzi stale na 59kg, spravne mam mit 57kg (168cm), dve kila jsem ted setrepala, protoze jsem prestala delat tu mrkvovou stavu, ale ta zbyvajici dve kila se me drzi jako cert. Ani cervenou repu tedka nebudu odstavovat, ta je taky hodne sladka a candida si jiste lebedi. Takze tedka mam ty stavy uplne hrozne chuti, (kombinuju ruzne - rapikaty celer, brokolici, kvetak, cukety, okurky, zelene fazolove lusky, asparagus- ten tenky, zeleny, zazvor, spenat, syrove zeli, salat, prihazuju do toho ruzne bylinky, vznikaji z toho takove fujky, smich! To neni jako predtim to mnamy piticko z mrkvicky a z cervene repy.
A jak se dari tvoji manzelce? Je v poradku? Dej mi vedet.