Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát lis 22, 2024 7:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 515 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Rakovina prsu
PříspěvekNapsal: sob kvě 07, 2016 11:09 am 
Administrátor
Administrátor

miram píše:
Jeste jsem se chtela zeptat na to, jestli by to nemohl byt v tom prsu tady tento veliky fibrom. Ja jsem totiz cetla, ze pokud jsou uzliny zanicene, tak v prsu tim padem nemuze byt rakovinovy nador. To ovsem napsala nejaka ceska lekarka. Neulozila jsem si to a tedka to honem nemuzu najit,

http://www.healthcentral.com/sexual-hea ... 731-5.html
Tady jak pisou o tom fibromu, velikosti vajicka, to by uplne sedelo, jen tady nesedi to, ze me uz davno neni 30 let.
Fibroadenomas
Another common breast lump is the creepy-sounding but harmless fibroadenoma. This benign tumor occurs when an overgrowth of connective tissue collects in the breast. Because fibroadenomas can become quite large, occasionally the size of an egg, some doctors like to biopsy them to rule out cancer.

Tak možné to je, ale na to nedovedu odpovědět, to bych musel mít dvouletý jasnovidecký kurz a ten jsem zatím neabsolvoval.

PříspěvekNapsal: sob kvě 07, 2016 11:12 am 
Administrátor
Administrátor

Jindra píše:
jednoznačně moje řeč \":-)\"
jeinež - prodávaj se ještě rtuťové?
obávám se, že leda pod pultem, ne?

Vzhledem k tomu že ve špitálech je stále mají, tak se asi vyrábějí a pokud vím tak v USA, nebo Rusku se koupit dají, to je stejná unijní ptákovina jako žárovky, ty se sice také vyrábět nesmějí, ale normálně si je koupíte, tedy alespoň já ano.

PříspěvekNapsal: sob kvě 07, 2016 11:17 am 
Administrátor
Administrátor

miram píše:
Zdravim!
Rtutovy teplomer jsem konecne objevila! hura! (v nejakem obchode s operacnimi pomuckami), stoji neuveritelnych $24,00 ale co se da delat. Poslou ho do 2-3 tydnu, pekne dlouha doba, ale asi jsou velmi zaneprazdneni.
Test se slinami dopadl opet pozitivne, coz me stve, candida je nekde schovana. Delam klystyry a nic nevychazi.

Test se skvrnou na zapesti (jod) dopadl opet vyborne, skvrnu jsem videla celych 15 hodin.

Take jsem si vyzkousela konecne tu potravinovou kalkulacku (cronometer). Jenze tam neni mozne vlozit merunkova jadra, ktera denne pojidam (40ks) a ani nevim jak tam mam vepsat, ze jsu denne na slunku, takze me to ukazalo samozrejme deficit vitaminu D - je ve zlutem poli ...pouhych 16%.
Targets (ve fialovem krouzku) - 98%,
Fiber - 291%, Iron - 322%, Calcium - 110%, vit A - 1165 % (prestala jsem pouzivat mrkev), vit C - 517%, B12 - 215% ...tyto polozky byly vsechny v zelenem krouzku.
Folate 384% - v cervenem!
v cervenem to ukazalo take energii - 167%
lipidy v cervenem - saturated - 47100g, trans-fats - 0,924g

Pondeli
4,00 am - 5,0 pH (natahla jsem si budika, abych videla jak to vypada k ranu)
9,40 am - 8,0
4,00 pm - 7,00 (tady to kleslo, dala jsem si predtim 1 plnou lzicku C)
8,00 pm - 8,00 (tady to zase lezlo zpet nahoru asi po sirne patlanine, kterou jsem jedla v 6 vecer a nebo po cerstve stave, tu jsem pila kolem 5. odpoledne)
11,00 pm - 8,00

Utery
1,00 am - 6,0 pH ...v noci jsem nemohla spat (uz druhou noc me bolelo ukrutne v zadech, nemuzu se otocit ani na jeden bok, protoze me ty otekle uzliny hrozne moc boli) Kdyz jsem vylezla z postele, zada v ten moment prestala bolet.
6,30 am - 5,0
9,15 am - 7,4
11,30 am - 7,4
ted je u nas teprve poledne ...budu to dal sledovat

Klidně zavolejte a vysvětlím jak si tam lze v záložce FOODS vytvářet svoje položky, ta kalkulačka je hodně chytře udělaná a nabízí netušené možnosti využití. Také si můžete nastavit svoje limity u jednotlivých položek a zapnout spoustu položek které nyní nevidíte.

PříspěvekNapsal: sob kvě 07, 2016 8:43 pm 

kov píše:
Miriam- to mě mrzí. Vzpomínám jak jsi mi zde před pár měsíci radila při rakovině prsu mojí manželky. Mrkni taky sem. Tento chlapík bere alternativní metody trošku ,,po svém" a na vše hledá studie a důkazy. Nicméně má na svých stránkách dost zajímavých informací.
http://alternativnicesta.cz/
Edit:Dělali ti teď biopsii?

Diky Kov!
Ano, bylo to vloni v srpnu, co jsem si blahove myslela, ze se me rakovina uz nikdy zpet nevrati. Byla jsem presvedcena o tom, ze ziju zdrave, delala jsem ruzne ocisty, drzela pusty, stres jsem odsunula uz davno na vedlejsi kolej, pracuju uz rok z domu, takze nikam nemusim dojizdet a nemuzu si to vynachvalit. Tu prvni rakovinu (v roce 2008) jsem prisuzovala tomu, ze tragicky zemrel nas 18 lety syn, to jsem nesla velmi tezce a myslim, si, ze toto se na me opravdu hodne podepsalo. Ale tedka to vypada spis na blbe sestaveny jidelnicek a nebo na rozhozene hormony, mozna ze je spatne oboji, nebo taky neco uplne jineho. Jsu objednana k doktorce, ta me musi napsat zadanku do laboratore, jenze se me nepodarilo udelat appointment driv jak na 16/5, takze stale vyckavam. Dotedka jsem zadneho doktora nepotrebovala, nemela jsem zadne potize a nemohla jsem tak narychlo nejakeho sehnat. Ne kazdy family doktor tady spolupracuje s nasi pojistovnou (tady je tech pojistoven pozehnane a lekari to maji porozdelovane), takze jsem musela nejdriv trochu zapatrat.
Biopsii me zatim nedelali, ale az to ta doktorka uvidi, urcite me tam bude chtit poslat. Nevim, jestli amici pouzivaji stejnou metodu jako cesti lekari, ale tehdy (v roce 2008) me tu jehlu (pekne tlustou jehlici) strelila doktorka tak, ze me to silene zabolelo, jakoby me zaziva urvala maso (vsak take ze ano). Myslim si, ze to misto minula, protoze to opakovala jeste jednou. Nevim, jestli to tak ma bolet, jestli to je normalni, ale ja z toho mam tedka docela obavy. Kdyz jsem ji to tenkrat rekla, ze to pekne boli, divila se tomu a tvrdila, ze to nemuze nikoho bolet, tak tedy nevim, protoze moje kamaradka me rekla, ze pritom bolesti omdlela. Ja nejsem zadny cita, ale co je moc, to je prilis. Tedka me to prso boli samo o sobe a nedovedu si ani predstavit, ze by me to tam nastrelili tim predpotopnim zarizenim, jako tehdy v te nemocnici (radeji ani nejmenuju, je to "vyhlasena" nemocnice na Morave).
Od vcerejska jsem si zase predelala cely svuj jidelnicek ...uz me toho moc nezbyva, protoze jsem vyskrtla veskere ovoce, uz dokonce i boruvky, zda se me, ze tim vykrmuju candidu, nechala jsem si jen papayu a ostruziny. Vyradila jsem take rajcata (mnam, tedka nam prave dozravaji na zahrade, taky papriky a jalapeno), dale lilek (protoze podporuji jiste ten muj zanet, "nightshades"). Vypustila jsem ted na chvili take vajicka, orechy, seminka, sirnou patlanici. Vaha se me drzi stale na 59kg, spravne mam mit 57kg (168cm), dve kila jsem ted setrepala, protoze jsem prestala delat tu mrkvovou stavu, ale ta zbyvajici dve kila se me drzi jako cert. Ani cervenou repu tedka nebudu odstavovat, ta je taky hodne sladka a candida si jiste lebedi. Takze tedka mam ty stavy uplne hrozne chuti, (kombinuju ruzne - rapikaty celer, brokolici, kvetak, cukety, okurky, zelene fazolove lusky, asparagus- ten tenky, zeleny, zazvor, spenat, syrove zeli, salat, prihazuju do toho ruzne bylinky, vznikaji z toho takove fujky, smich! To neni jako predtim to mnamy piticko z mrkvicky a z cervene repy.
A jak se dari tvoji manzelce? Je v poradku? Dej mi vedet.

PříspěvekNapsal: sob kvě 07, 2016 8:59 pm 

Jarda píše:
Vždy je potřeba znát laboratorní výsledky, dodávat cokoliv na slepo sice může zafungovat, ale je otázkou zda se trefíte. Vysoký estradiol, snižují velice efektivně žampióny, ale musíte jíst denně cca 50-100 g, nebo se dodává přímo progesteron pomocí přípravků, což je v USA volně prodejné. Kolagen se dá brát v obrovských dávkách až 150 g denně, pokud jej tělo respektive střeva tolerují a jediná nevýhoda je možnost že se tím člověk někdy přemethyluje a naskočí mu úzkosti. Pak je nutné to na pár dní vynechat a najet znovu s nižší dávkou, tu je potřeba takto postupně vychytat. Jádra a semena obecně mají mnoho PUFA jak 3 tak 6 omega mastných kyselin a oboje nepředstavuje žádný ideál pokud jsou špatně poměry. Kurkuma ve vodě nemá skoro žádné účinky, ta se musí dodávat s tukem a ideálně i pepřem, aby se zvýšila vstřebatelnost a ještě lépe je ji upravit podle ajurvédy, tedy zpracovat na pánvičce i tepelně. Jinak pokud se dodává čistý kurkumin s piperinem, tak se dá jít až na 12 g denně.

Ty zampiony (podusene a pak rozmixovane s cerstvou rozmarinkou) jsem zkousela jist asi tak 2 mesice, ale tedka co jsem zjistila, ze mam tu candidu, jsem s tim prestala. Muzou se jist zampiony pri lecbe candidy nebo ne?
Jim pomerne dost seminek a hlavne mandli, takze mate pravdu. A o te varene kurkume jsem zatim neslysela. Uz jsem si nasla navod, jen tam neni uvedeno, kolik te pasty muzu jist denne. Co vy nazyvate tim cistym kurkuminem? ...tuto tepelne upravenou kurkumu? ...takze 12g denne? Diky moc pane Jardo!

PříspěvekNapsal: ned kvě 08, 2016 10:21 am 
Administrátor
Administrátor

miram píše:
Ty zampiony (podusene a pak rozmixovane s cerstvou rozmarinkou) jsem zkousela jist asi tak 2 mesice, ale tedka co jsem zjistila, ze mam tu candidu, jsem s tim prestala. Muzou se jist zampiony pri lecbe candidy nebo ne?
Jim pomerne dost seminek a hlavne mandli, takze mate pravdu. A o te varene kurkume jsem zatim neslysela. Uz jsem si nasla navod, jen tam neni uvedeno, kolik te pasty muzu jist denne. Co vy nazyvate tim cistym kurkuminem? ...tuto tepelne upravenou kurkumu? ...takze 12g denne? Diky moc pane Jardo!

Houby kandidu nekrmí, tedy v jejich pojídání nevidím problém. Kurkumin je čistý 95%ní extrakt z kurkumy a s piperinem který jeho účinky násobí se můžete dostat až na 2000%ní účinnost běžně požité kurkumy. Taktéž využitelnost látek z běžné kurkumy násobí přidání pepře a tepelná úprava v tuku http://csn.cancer.org/node/219876 . Protizánětlivý efekt se takto dá extrémním způsobem zvednout a o nic jiného zde nejde. Nějaké info ze http://www.drugs.com/npp/turmeric.html, http://examine.com/supplements/Curcumin/.

PříspěvekNapsal: ned kvě 08, 2016 3:53 pm 

Jarda píše:
Houby kandidu nekrmí, tedy v jejich pojídání nevidím problém. Kurkumin je čistý 95%ní extrakt z kurkumy a s piperinem který jeho účinky násobí se můžete dostat až na 2000%ní účinnost běžně požité kurkumy. Taktéž využitelnost látek z běžné kurkumy násobí přidání pepře a tepelná úprava v tuku http://csn.cancer.org/node/219876 . Protizánětlivý efekt se takto dá extrémním způsobem zvednout a o nic jiného zde nejde. Nějaké info ze http://www.drugs.com/npp/turmeric.html, http://examine.com/supplements/Curcumin/.

Tak to jste me velmi potesil s tema zampionama, hned si je jdu koupit.
Pastu z kurkuminu uz mam v lednicce, priprava byla velmi jednoducha. Diky moc za info! Mejte krasny zbytek nedele!

PříspěvekNapsal: ned kvě 08, 2016 4:17 pm 

Čistým kurkuminem se rozumí http://www.pro-zdravi-az.cz/107-kurkumin- nebo o éterické oleje zpětně obohacený BCM-95®, který se vstřebává ještě lépe a dokonce soupeří s antidepresivy.

https://www.vitalchoice.com/shop/pc/art ... sp?id=2057
http://www.lifeextension.com/magazine/2 ... in/page-01

https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/

Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."

PříspěvekNapsal: pon kvě 09, 2016 10:12 am 

miram píše:
A jak se dari tvoji manzelce? Je v poradku? Dej mi vedet.

Minulý týden jsme byli na čtvrtletní kontrole sonem. Jeden typ nádoru(co ,,jen roste") se od počátku nezvětšoval. Teď říkala doktorka, že se asi o 2mm zvětšil. To, podle mého, může být to obalování-calcifikování. Je těsně pod kůží a na pohmat je tvrdý jak kámen. Tak snad kalcifikuje. Taky ten nárust může být nepřesností sona.
Druhý typ nádoru, co rád metastázuje: Při minulé kontrole se nádor o půl cm zmenšil a při téhle se rozpadl na tři menší. Tak snad dostává od imunitního systému na frak a ustupuje. Není to samozřejmě nic jistého, ale zdá se že je to na dobré cestě.
Manželka se cítí dobře, líp než když to nevěděla. Doma jí byla dlouhá chvíle a chtěla mezi lidi, tak šla od 1.3. do práce.
(Nádory si našla asi v půlce července 2015.)

PříspěvekNapsal: pon kvě 09, 2016 2:24 pm 

kov píše:
Minulý týden jsme byli na čtvrtletní kontrole sonem. Jeden typ nádoru(co ,,jen roste") se od počátku nezvětšoval. Teď říkala doktorka, že se asi o 2mm zvětšil. To, podle mého, může být to obalování-calcifikování. Je těsně pod kůží a na pohmat je tvrdý jak kámen. Tak snad kalcifikuje. Taky ten nárust může být nepřesností sona.
Druhý typ nádoru, co rád metastázuje: Při minulé kontrole se nádor o půl cm zmenšil a při téhle se rozpadl na tři menší. Tak snad dostává od imunitního systému na frak a ustupuje. Není to samozřejmě nic jistého, ale zdá se že je to na dobré cestě.
Manželka se cítí dobře, líp než když to nevěděla. Doma jí byla dlouhá chvíle a chtěla mezi lidi, tak šla od 1.3. do práce.
(Nádory si našla asi v půlce července 2015.)

Tak at se drzi! Hlavne se nezapomenout a nesnist v praci nejakou volovinu. Tam ciha hodne nastrah.

PříspěvekNapsal: pon kvě 09, 2016 2:27 pm 

Pane Jardo a fungovaly by ty zampiony take pokud by se konzumovaly v syrovem stavu? Diky za odpoved!

PříspěvekNapsal: úte kvě 10, 2016 9:50 am 

Miram- V práci chodí do vegetariánské restaurace a nosí si krabičky se zeleninou z domu. Žampiony i hlívu doma jíme syrové. Samotné to není nic moc, ale přikusovat k něčemu je to mňamka.

PříspěvekNapsal: úte kvě 10, 2016 12:11 pm 

Ahoj Miram, minulý rok jsem psala, že mám rakovinu prsu a ty jsi mi také odpovídala, byla jsi trochu můj "vzor" - i když vím, že každý je jiný. Na operaci jsem nakonec šla, ale až v prosinci, předtím jsem ještě vyzkoušela MMS na radu jednoho alternativního lékaře. Bulka se o centimentr zmenšila, ale to jsem zjistila až po operaci. Odebrali mi 2 uzliny a v jedné byla metastáza, doporučovali mi všechny uzliny odebrat, ale to jsem odmítla - přece jen si myslím, že jsou docela potřebné... \":)\" Chemo jsem taky odmítla, ale v červnu bych měla jít na ozařování - kvůli té metastáze. Cítím se výborně - až na to, že jsem bez jednoho prsa, ale při mé velikosti to zas není takový rozdíl \":)\" Myslím, že mi pomohlo hlavně to, že jsem zvolnila tempo - měla jsem 2 zaměstnání a teď si dělám jen to, co chci. Moc ti přeju, ať jsi zdravá, děláš pro to hodně, tak se to určitě podaří. A s tou biopsií je to divné - mně ji dělali v Brně na Viniční, brali mi 10 vzorků a nebolelo to vůbec.

PříspěvekNapsal: úte kvě 10, 2016 10:42 pm 

kov píše:
Miram- V práci chodí do vegetariánské restaurace a nosí si krabičky se zeleninou z domu. Žampiony i hlívu doma jíme syrové. Samotné to není nic moc, ale přikusovat k něčemu je to mňamka.

Diky, ja je mam syrove moc rada ...klidne i samotne.

PříspěvekNapsal: stř kvě 11, 2016 3:08 am 

Lotka píše:
Ahoj Miram, minulý rok jsem psala, že mám rakovinu prsu a ty jsi mi také odpovídala, byla jsi trochu můj "vzor" - i když vím, že každý je jiný. Na operaci jsem nakonec šla, ale až v prosinci, předtím jsem ještě vyzkoušela MMS na radu jednoho alternativního lékaře. Bulka se o centimentr zmenšila, ale to jsem zjistila až po operaci. Odebrali mi 2 uzliny a v jedné byla metastáza, doporučovali mi všechny uzliny odebrat, ale to jsem odmítla - přece jen si myslím, že jsou docela potřebné... \":)\" Chemo jsem taky odmítla, ale v červnu bych měla jít na ozařování - kvůli té metastáze. Cítím se výborně - až na to, že jsem bez jednoho prsa, ale při mé velikosti to zas není takový rozdíl \":)\" Myslím, že mi pomohlo hlavně to, že jsem zvolnila tempo - měla jsem 2 zaměstnání a teď si dělám jen to, co chci. Moc ti přeju, ať jsi zdravá, děláš pro to hodně, tak se to určitě podaří. A s tou biopsií je to divné - mně ji dělali v Brně na Viniční, brali mi 10 vzorků a nebolelo to vůbec.

Ahoj Lotka, to je moc dobre, ze ses ozvala, diky! Ja na tebe myslim pokazde, kdyz jdu na tyto stranky a uz jsem si rikala, ze ti napisu sz. Citis se vyborne, tak to je super, to moc rada slysim, jen tak dale. Take ti preji abys byla zdrava!!! Chemo jsi odmitla, to jsi udelala moc dobre, do toho bych nesla ani ja. Mluvila jsem v Brne ve spitale s jednou starsi pani, ktere blbe pichla sestra chemo a ono ji to teklo kam nemelo, rozezralo ji to ruku, byla kvuli tomu 8x na operaci a soudila se s nemocnici, takze tam mela s sebou veskerou dokumentaci, fotky byly vazne hrozne! Ruka byla nepouzitelna, mela uplne ponicenou tkan. Vypadalo to presne jako po popalenine 4. stupne, chudak pani, ta si vytrpela ocistec na zemi, kvuli neci blbosti.
Pamatujes si prosim te jeste, kolik jsi brala toho MMS? Mas to nekde poznacene? Taky bych to mela vyzkouset, kdyz rikas, ze se ti ta bulka zmensila o centimetr. Ale musim si ho nejdriv odnekud objednat, ono se me to stare vylilo v supliku pred tydnem a to drevo se zacalo nadouvat jako krecek, tedka se odtamtud stale droli takove jemnucke, uplne vycistene, svetle drevo. Suplik jde ale stale dobre zavirat, ono se to vydulo dovnitr jen v jedinem rohu.
Ja jsem snedla v 6 hodin ty zampiony, rozmixovala jsem si je se 2 lzicemi cerstve rozmariny a za 30 minut me v tom prsu zacalo pichat, jakoby to byla nejaka reakce na to jidlo, uz jsem si toho vsimla, kdyz jsem pila v caji rozmichanou tu pastu z turmeriku. Nevim, jestli to nebyla jen nahoda, nebo se me to zhorsuje a nebo treba ...no dej pane Boze! ...zlepsuje? Brala bych to posledni. Je v tom ten zanet, takze je to opuchle a ja ted nedokazu odhadnout, jestli je to vajicko uvnitr vetsi, nebo ne, pripada me to, jako by to uz nebylo tak moc tvrde, ale mozna ze je to jen klam, protoze je tam ten zanet?
Tobe odebrali 10 vzorku na tu biopsii a nic te nebolelo a me to tam nastrelili pouze 2x a myslela jsem, ze jim tam prorazim strop, jak jsem pokazde nadskocila z toho lehatka. Oni na me pouzili nejake velmi stare zarizeni, to neni mozne. Uz kdyz jsem to jen videla, tak jsem si rikala, proboha co to je? To vypadalo jako z nejakeho archivu, to prede mnou pouzival jiste Josef Mengele (za Hitlera), smich! Doufam, ze me Amici prekvapi nejakou spickovou technikou a ze me to nebude vubec bolet.
Lotka prosim te pohledej pro me rozpis toho MMS a porad me jeste nejaky dalsi figl. Jedla jsi i ta merunkova jadra? Pila jsi Essiac Tea? Mela jsi pri tom candidu jako mam tedka ja, nebo ne? Jake stavy sis chystala ...a stale jeste chystas? Kolik ti naplanovali tech ozarek, 25x? DIKY za to, ze me brzy odpovis!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 515 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]