martina72 : potieranie sa urinou (starou 3 a viac dní, alebo odparenou minimáln e na 1/2, ideálne na 1/4 pôvodného objemu) je doporučované pri urinovej hladovke. Len ja som to nerobil, keď som ju mal (7 dňovú). Robím to teraz - budem asi mesiac doma pracovať za PC, tak si to môžem jednoduchšie dovoliť robiť, ale len celú hlavu riešim - vlasovú pokožku (neviem sa zbaviť lupín už roky prírodne, hoci v lete ich mám menej ako v zime), pleť na tvári, oči, ústnu dutinu, nosné dutiny ...... Tie veci (okrem pokožky hlavy - tam sú problém lupiny) mám v dobrom stave, ale tou urinou si to všetko ešte vylepší..... Už to robím pár dní, používam na to starú urinu, alebo odparenú tak na 1/3 až 1/4. Mohlo by byť zaujímavé prísť k tebe na návštevu, možno raz.
Miram : Ahoj Miram, ani som nevedel, že máš rakovinu....Máš rakovinu...čoho ?
Ten chlapík čo mal 35 dňový pôst....Vypadol mi jeho nick (nechce sa mi hľadať, nemám tak veľa času), ale nemyslíš náhodou toho, čo jeho prvý príspevok bol typu "Ahojte, mám 30. deň pôstu, poradíte ako začať návratovku ? O 5 dní končím pôst..."... Ten chlapík do toho šiel z duchovného hľadiska, a návratovku mal divokú, a nič sa mu nestalo. Myslíš jeho, či nie ?
Čo sa týka toho hemangiómu (pozrel som do googlu čo to vlastne je...), jednu veci si určite neskúšala, a ja ti to odporúčam...... Skús mať denne 30 minút (aj 2x30 minút, ak ti to čas dovolí) v ústach starý moč (3-5 dňový, odležaný v nejakej fľaštičke, ale nesmie byť zavretá, len "privretá", izbová teplota, ideálne v tme)...Aby v nej bol ponorený ten hemangióm. Podľa mňa ti to do pár týždňov ten moč odstráni...
Čo sa mňa a pôstov (radšej mám slovo hladovka, ale čo už...) týka, teraz som už dlhšie pôst nemal, jediné do čoho sa znova pustím bude 1x36 hodinový, alebo 2x36 hodinový suchý pôst mesačne. Žijem veľmi zdravo (až na psychiku - ale dúfam, že to už zmením aktívne...), kým nemám nájdenú žiadnu diagnózu, tak si pôst nechcem ordinovať, totiž ma dosť ubíja psychicky..... Dni sa mi zdajú akoby trvali 2x tak dlho, ako keď nemám pôst... A to chudnutie, určitá strata síl (ale zas na druhej strane sa vtedy cítim viac duchovne...)... Nie je na to čas, moja duša protestuje teraz proti pôstu, a to som včera vážne rozmýšľal o 21 dňovom urinovom s tým, že by som vybral peniaze z banky, a tak na 6 týždňov si zaplatil nejakú chatu v prírode, kde je aj vaňa (kúpele počas pôstu), ale......ŠIEL BY SOM TAM SÁM, zbláznil by som sa....... 21 dní by trval pôst, a 14-21 dní by som tam ešte pobudol (mamka by mi tam doniesla moje jedlo, nebolo by to ďaleko), aby som nabral naspäť stratené kilá... Zobral by som si tam TRX (závesný systém na cvičenie celého tela). Ešte včera kým som nešiel do lesa som bol už takmer pevne rozhodnutý, no pri návrate domov z lesa (bol som naboso) ma to prešlo... Teraz potrebujem niečo iné, a nie dlhodobejší pôst... Potrebujem si nájsť cestu k ľúbeniu, a prekonať svoj strach tak, aby som nemal ŽIADEN strach (s výnimkou pudu sebazáchovy), lebo presne po tom moja duša prahne, viem to na 100%, a nedá sa cúvnuť... Včera som dokonca od smútku skoro stratil vedomie, a tak som pochopil, že buď AKTÍVNE naskočím na cestu STAŤ SA NEBOJÁCNYM, alebo môžem rátať s tým že sa do pár rokov zbláznim už navždy, alebo sa zabijem. Vyberám si to stať sa NEBOJÁCNYM, len je to VEĽMI ťažké, musí sa mi to podariť....