Salix píše:
Tak jsem Jardo zkoušel Sankhapraksalanu. Všechno jsem si přečetl z několika zdrojů, ale i přesto jsem zanedbal nějaké věci a mé pocity bezprostředně po ukončení jsou trochu nejisté. Zaprvé jsem nachlazen, nevím zda to není problém. Zadruhé, než jsem se k pití vody dostal, bylo už poledne. Zatřetí jsem předtím dělal klystýr vodou, což ale myslím nevadí. Pak jsem pil vodu, která se mi zdála málo slaná (dal jsem do šesti litrů asi 25g), ale málo a navíc z malých dvoudecovek, pak už z půllitrů, mezitím každou jsem cvičil poměrně poctivě celou sestavu jogových cviků. Když jsem vypil asi 3,5 litru, nic se nedělo, tak jsem pil dál, pak vyšlo asi půl litru vody. Tak jsem se poděsil, že to ve mně zůstává a vstřebává, protože jsem začal i více močit, ale pil dál. No nakonec jsem vypil asi 7,5 litru, postupně se jakž takž vyprazdňoval, ale přišlo mi to málo, tak jsem dal ještě půllitrový slaný klystýr. Ani nevytekl celý a hotovo. jedl jsem rýži s máslem a kouskem podušené mrkve. Píšete o kousek dřív, že nabízíte pomoc po Skype, pakliže je to možné, možná bych toho příště pro klid duše využil.
Tak vhodné to nachlazení není, ale zásadní problém to také nepředstavuje. Ten pozdní start vidím jako větší problém, ale ten klystýr určitě nevadí. Tak nikdy jsem tu sůl nevážil, ale dávám celkem čtyři polévkové lžíce a nikdy s tím nemám problém. Voda se mi zdá slaná až zbytečně a je opravdu hnusná. Samozřejmě můžete mít roztažené a unavené střevo, které se pak chová jinak, ale to je právě cílem, jak zjistit, tak odstranit. Uvidíte jaké budou další pocity a to vedení je klidně možné pokud se na tom předem telefonicky domluvíme.