Holt smůla, po tom, co jsi se tady snažil demagogicky zakazovat volská oka a některé druhy bílkovinných jídel a zároveň byly odhaleny jejich další šílené praktiky a zveřejněn výtah z článku výživové poradkyně Margit Slimákové o zkušenostech s makrobiotiky (pár jich dával dohromady také pan Jarda), to nebudeš mít s šířením jízlivých nerad a zdraví poškozujících breathariánských pohádek, makrobiotických zákazů a značných omezení tak snadné. Tím jak kolem sebe teď kopeš, nám jenom potvrzuješ, že jsi se poznal a článek je blízko pravdě.
http://www.margit.cz/makrobiotika-spasa-pohroma/Kecáš, ctihodnymuz, léta ses vzhlížel v makrobiotice a budeš nám tvrdit, že neexistuje autorita (guru Sagen Išizuka, žáci George Ohsawa, Mičio Kuši), tabulka (standardní makrobiotický talíř) a kodex, když se jedná o detailně propracovaný a úzkostně dodržovaný výživový směr (dieta) japonské sekty. Mimochodem i to jejich podezřívání bulvového celeru a salátové okurky z nadměrného obsahu sodíku a chloridů je oproti příjmu kuchyňskou solí směšné, navíc tahle zelenina má správný poměr draslíku k sodíku. Odmítání brambor při důrazu na draslík jinde také nedává smysl.
O tom jak je to s tvým nepravdivým "makrobiotika maso plně připouští", si každý může přečíst v holandské studii, která u dětí makrobiotiků zjistila nedostatečný příjem energie, bílkovin, vitamínů skupiny B, D a vápníku, což vede ke opožděnému růstu, ochablosti svalů a zpožděnému psychomotorickému vývoji. Navíc si protiřečíš, resp. ses usvědčil z manipulace vlastním vychvalováním výhody, kterou jsi při přechodu na makrobiotiku měl, když už jsi dopředu nejedl maso.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8172122Za protivníka tě nepovažuji, spíše za místního baviče, jehož zkušenosti jsou díky bohu nepřenositelné. A už si konečně změř tu žaludeční kyselinu, když nemáš nikdy hlad ani chuť a raději spaluješ své vlastní svaly, potažmo přicházíš o chrupavky a koleduješ si o zlomená žebra, krčky a zápěstí.