krasnagadgetka píše:
Jardo, prosím Vás, uvádíte, že jíte:
Snídaně:
jablko, banán, pomeranč, kiwi, případně jiné sezónní ovoce. Přidáme trochu borůvek, malin, nebo jiných lesních plodů, přimícháme pár dobře omytých rozinek, či jiného sušeného ovoce, Přimícháme 1 – 2 polévkové lžíce čerstvě mletého máku nebo sezamu, 1 polévkovou lžíci strouhaného kokosu, 1 ks paraořechu, 10 ks mandlí, nebo lískových oříšků, nebo půlek vlašských ořechů. Ne všechno, pouze jednu z možností.
Nezdá se mi to ohledně dělené stravy a někde jste psal, že není dobré míchat různé druhy ořechů. Vy nedodržujete dělenou stravu? Mák, sezam, kokos a ořechy - není to těžce stravitelné?
Moc děkuji.
Myslíte, že mi také budou stačit pouze 3 jídla denně + 2 odštavněné štávy, když mám adrenální únavu?
Moc děkuji.
Ještě se chci zeptat ,když budu jíst zeleninu např. s masem, někde jsem četla, že se má sníst nejdříve zelenina a až potom maso, že zelenina se rychleji tráví a maso déle, proto se to má jíst takto. Když se to prý sní najednou, tak se ta zelenina budu trávit stejně dlouho jako maso?
Pokud ani nedokážete přečíst co jsem napsal tak to máte opravdu neřešitelný problém, přečtěte si to ještě několikrát, možná to pochopíte jak jsem to myslel.
Na adrenální únavu se má jíst hodně a každé 2-3 hodiny tedy to určitě stačit nebude. Šťávy navíc ochlazují, což tento problém ještě zhoršuje.
Zelenina s masem se tráví velice dobře tak i tak, tedy záleží na vás co vám více vyhovuje.