zuzis píše:
No jelikož mi nikdo neporadil, tak jsem to udělala takhle. Po třetí várce soli se objevila první tuhá stolice, pak už se průjem dostavil. Tak jsem pořád pila čistou vodu. Pak následovala čtvrtá várka soli, stále jsem pila vodu. Ještě jsem radši dala pátou várku soli a vodu. Vypadli ze mne jen dva kamínky, jinak nic. Jen zbytek z jablek a z její šťávy, co jsem pila včera. Pak už jen čirá voda. Tak jsem to radši ještě zakončila dvěma klystýry s vodou a citronem. Stačilo to takhle? No moc z toho radosti nějak nemám. Jelikož je ten černý měsíc, myslela jsem, že se játra více vyčistí. Nevím co si mám o tom myslet. Naposledy jsem čistila játra před třemi měsíci, že by byla taková čistá? No nevím. Doufám, že se to ostatním povedlo lépe. Jen taková úvaha s klystýrama. Nepoškozujeme častýma klystýrama střeva? Já jen čím více čistím střeva, tím více mám problémy s vyprazdňováním. Teda apson se mi to zdá. Nemůže to třeba být tím, že klystýrama ulehčujeme práci střevám a oni pak zlenivějí? Prostě když dělám klystýr, tak mám problémy ze sebe vylít všechnu vodu. Po hodině pořád cítím jak šplouchá voda (urina) ve střevech. Odejde až z dalším klystýrem ráno. Abych zabránila roztažení střev, tak ten klystýr 1,4L dělám na dvakrát. Tohle téma ai patří do jiné diskuze, ale jsem chtěla, aby tam byla souvislost.
To jste udělala dobře a určitě to stačí. Víte, to je otázka, kterou těžko zodpovědět, ono záleží na množství nastřádané žluče, dokonalém prohřátí jater, lunární cyklu a mnoha dalších faktorech, proto doporučuji očisty opakovat, až do stavu kdy nic nevyjde opakovaně ani v tomto ideálním lunárním termínu. Tak ty klystýry zkušebně na pár dní vynechte a uvidíte jak se to bude chovat.