[quote="sparcoo":1ezt57kf]Chtěl jsem se zeptat jak z vás vychází zelenina?
Já stále nemám tvarovanou stolici ale co mi vadí, že ze mne jde lečo, prostě neztravena zelenina.
Také by mne zajímalo z čeho mám svědění těla. Myslel jsem, že to dělá vysloveně jen kvasinka ale není to tím.
A žvýkání kadidla je v pořádku, nevadí že vždy polknu tu rozpadlou gumu? Žvýkám stále, hodně to uklidňuje.[/quote:1ezt57kf]
Ahoj. Možná již cca 3 roky řeším podobné věci.Také jsem zkoušel kde co ale důležité je srovnat střeva, ne je neustále dopovat nestandardními, a vysoce účinnými preparáty. Velmi doporučuji: naprosto vypustit lepek (cold turkey); jet na vývarech, k tomu si vař pohanku s rýží (oboje ale nesmí mít nápis"může obsahovat stopy lepku"). Kup si velmi kvalitní trávicí enzymy, ideálně aby obsahovaly malé množství enzymů v tobolce; to proto, že ty větší tobolky mohou být "moc" pro začátek.
Raní snídaně by měla být proteinová, ideálně vajíčka a já kupuji téměř 100% hovězí párečky bez eček. Před ní, 3/4 hodiny, se zavodni kvalitní vodou. Po snídani, s odstupem, drink, kde mám: maca (bio kvalita), rýžový natural protein (sunvarior), aktivovaný kolagen od Jardy, glicin od Jardy, glutamin (vše v ověřené kvalitě a já testoval množství každého z preparátů dlouho, někde jsem na 1/4 lžičky, jinde bez omezení; jde o to aby stolice zůstávala pevná, zařadit další preparát trvá týden testů), drinkem zapíjím "nakopávače". Já je hledal dlouho. Například u mě zabírá oxy oxc (důležitý doplněk), boswelila seratta (s cordycepsem), kurkumin s piperinem (já jsem vytestoval, že velmi účinkují produkty od naturgreen.cz, Jardo nezlobte se za odkaz na stránky; řada dalších neúčinkuje; cordyceps je tam jen do počtu, 99% sehnatelného cordycepsu je k ničemu, je vypěstovaný v laboratoři, já shodou okolností dokáži dovézt vysokohorský cordyceps přímo z Hymalaje, který testovali čeští homeopati a natitrovali velmi silný přípravek), dále kvalitní laktobacily (samostatná kapitola, je nejprve podstatné brát ty, které nepodporují tvorbu histaminu) nebo colostrum (zase - testovat, kvalitní zvedá náladu, nekvalitní asi nic), já ještě přidávám wobenzym a někdy glutathion, který je velmi drahý+ ty trávicí enzymy. Ty jsou velmi důležité, pokud netrávíš tuk.
Přes den vývary (do nich dávám také zeleninu= brokolici nebo růžičkovou kapustu a
Naposledy upravil Yejb dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 4900 |
1515875783 |