Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv lis 28, 2024 3:03 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1817 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 122  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát led 12, 2018 9:37 am 
Offline

Registrován: pon srp 14, 2017 8:13 pm
Příspěvky: 501
Xion píše:
Jindra, mysli sa fermentovane mliecne produkty, ako bryndza, ktora dodava cez 700mg vapnika na 100g. Zase tolko skody jej primerana konzumacia nenapacha, neboj. Ide teda jednoznacne tvrdit, ze podaktore mliecne vyrobky su fakt dobry zdroj vapnika, tak to bolo myslene. Samozrejme, niekedy to moze byt prave naskodu, ale nic sa na tom nemeni, ze je to vydatny zdroj vapnika.

Podľa mňa však Jindra je už tak "zablokovaný" aby uznal pozitívny vplyv niektorých mliečnych potravín pre zdravie človeka (nepasterizovaných, fermentovaných), že podľa mňa to NIKDY NEDOKÁŽE. Už je tak naprogramovaný, a preprogramovať sa mu asi ani nechce... \":D\"
To, že rôzne prírodné národy (aj švajčiari a iné európske kultúry, nie len masajovia z Afriky) na mliečnych potravinách vyslovene prosperovali, on určite neuzná, a napíše, že "nežili v strese, mali čerstvý vzduch a dostatok pohybu, preto mliečne potraviny vedeli dostatočne odbúrať, a tak im škodili minimálne"... BLABLABLA.... Alebo ma prekvapíš, Jindra ? ...
(PS : ja z mliečnych výrobkov konzumujem nepasterizované maslo každý deň a nepasterizovanú 100% ovčiu bryndzu 250g 1x týždenne, niekedy 2x týždenne)
A sírna patlanina s bryndzou bude omnoho lepšia než tá "klasická"... \":D\" \":D\" \":D\"

_________________
29.8. 2018 .......... Myslím, že by už aj stačilo.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2018 1:30 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 7:32 am
Příspěvky: 486
Bydliště: Nové Město na Moravě
Xion píše:
Jindra, mysli sa fermentovane mliecne produkty, ako bryndza, ktora dodava cez 700mg vapnika na 100g. Zase tolko skody jej primerana konzumacia nenapacha, neboj. Ide teda jednoznacne tvrdit, ze podaktore mliecne vyrobky su fakt dobry zdroj vapnika, tak to bolo myslene. Samozrejme, niekedy to moze byt prave naskodu, ale nic sa na tom nemeni, ze je to vydatny zdroj vapnika.

čauky Xion,
ahá, tak to je jiná. To aj já si občas dám - koupím syrové raw mléko, cca dva dny nechám kysnout a pak mňam. Kysaný jo, to je jinčí kafe \":-)\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2018 3:12 am 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1973
JednorazovyNICK píše:
A sírna patlanina s bryndzou bude omnoho lepšia než tá "klasická"... \":D\" \":D\" \":D\"

V bryndze je kuchyňská sůl a tomu sodíku v ní se protirakovinná dieta Gerson úzkostlivě vyhýbá a ani u diety Budwig mi není známo, že by se v ní solil tvaroh. Přesolení a disbalance draslíku k sodíku je jednou z příčin onemocnění.

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2018 8:18 am 
Offline

Registrován: pon srp 14, 2017 8:13 pm
Příspěvky: 501
Alopat píše:
V bryndze je kuchyňská sůl a tomu sodíku v ní se protirakovinná dieta Gerson úzkostlivě vyhýbá a ani u diety Budwig mi není známo, že by se v ní solil tvaroh. Přesolení a disbalance draslíku k sodíku je jednou z příčin onemocnění.

Bolo by úplne fuk, či je v bryndzi kuchynská alebo napr. morská či himalájska soľ, AK SA BAVÍME O SODÍKU.... Mimochodom, sodík zo soli je neprávom dehonestovaný.... Ide len o to prijímať v strave DOSTATOK draslíku a horčíku, sodík NEPREDSTAVUJE problém, ľudia môžu kľudne soliť jedlá, samozrejme nemyslím tým 4 a viac gramov sodíku... Mimochodom, kto nemá zanesené cievy, tomu sodík tlak nezvýši na nevhodné hodnoty, práve naopak, zvýši mu nižší tlak, ktorí nie je tak celkom ideálny, hlavne nie v lete. Hovorí sa "soľ nad zlato" (je mi jasné, že AJ ako konzervant, no NIE LEN ako konzervant)... myslíš, že tým je myslený chlorid draselný či chlorid horečnatý ? No už vidím, ako si tým ľudia solili jedlo, aby malo "lepšiu" chuť... \":D\"
Mimochodom, Dr. Budwig odoprúčal tvaroh z dôvodu, že je nízkotučný... Množstvo nasýtených tukov neprekračuje 1g v 100 či 150g tvarohu (teraz neviem presne)... ŽEBY PANI DOKTORKA BOLA Z TÝCH, ČO POVAŽOVALI NASÝTENÉ TUKY ZA PRÍČINU SRDCOVO-CIEVNYCH CHORôB ??? \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" URČITE ÁNO... No a ...NIE JE TO OBROVSKÝ FAIL ??? .... Neodpustiteľný fail....NAJVäČŠIA LOŽ V OBLASTI VÝŽIVY.... Prečo ju teda mám počúvať ??? LEPŠIE NEŽ TVAROH BUDE BRYNDZA...SAMOZREJME 100% OVČIA A NEPASTERIZOVANÁ, ktorá má plno laktobacilov, probiotík, predtrávené bielkoviny a tuky (lebo je fermentovaná)..... Už to pochop, že svet je plný mýtov, poloprávd, a právd je veľmi veľké...MINIMUM.
Sírna patlanina funguje, ALE VIAC FUNGUJE S BRYNDZOU. A ešte viac s bryndzou a fermentovaným rybým tukom, než s tvarohom a ľanovými semiačkami.... \":wink:\" \":wink:\" \":wink:\"
Nebola BUDWIG náhodou vegetariánka ? \":D\"

_________________
29.8. 2018 .......... Myslím, že by už aj stačilo.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2018 11:40 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 21, 2009 7:32 am
Příspěvky: 486
Bydliště: Nové Město na Moravě
@JednorazovyNICK, strašně překypuješ emocema. Aspoň teda na můj vkus. \":-(\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2018 12:54 pm 
Offline

Registrován: pon srp 14, 2017 8:13 pm
Příspěvky: 501
Jindra píše:
@JednorazovyNICK, strašně překypuješ emocema. Aspoň teda na můj vkus. \":-(\"

Ty si na môj vkus až príliš detský. Tak na mňa pôsobíš odjakživa. Na rozdiel od iných mužov, ktorí tu prispievajú (mimochodom, kde sa podel ctihodnýmuž ?)... A čo teraz ?
\":)\"

_________________
29.8. 2018 .......... Myslím, že by už aj stačilo.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2018 9:18 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 17, 2014 9:54 pm
Příspěvky: 246
JednorazovyNICK píše:
Sírna patlanina funguje, ALE VIAC FUNGUJE S BRYNDZOU. A ešte viac s bryndzou a fermentovaným rybým tukom, než s tvarohom a ľanovými semiačkami.... \":wink:\" \":wink:\" \":wink:\"

kolik potvrzenych vylecenych z rakoviny tvoji variantou mas na podporu sveho tvrzeni?

_________________
https://www.petr-langr.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2018 10:49 pm 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1973
pro JednorazovyNICK: Netuším co tě vede k tomu kopat do lidí, kteří na poli alternativní léčby raka něco znamenají, ale Dr. Budwig z hlediska tučnosti jistě použila takový tvaroh, aby se na něj dal ještě navázat lněný olej. \":wink:\"

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 2:18 pm 
Offline

Registrován: pon srp 14, 2017 8:13 pm
Příspěvky: 501
ash píše:
kolik potvrzenych vylecenych z rakoviny tvoji variantou mas na podporu sveho tvrzeni?

V čom je horšia bryndza od tvarohu ????? V čom tvaroh predčí bryndzu ???? .... \":roll:\"
Odpovede : V NIČOM.

_________________
29.8. 2018 .......... Myslím, že by už aj stačilo.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 2:21 pm 
Offline

Registrován: pon srp 14, 2017 8:13 pm
Příspěvky: 501
Alopat píše:
pro JednorazovyNICK: Netuším co tě vede k tomu kopat do lidí, kteří na poli alternativní léčby raka něco znamenají, ale Dr. Budwig z hlediska tučnosti jistě použila takový tvaroh, aby se na něj dal ještě navázat lněný olej. \":wink:\"

A čo z hľadiska liečby rakoviny znamenali ??? ... Kto sa lieči z rakoviny sírnou patlaninou ??? ... NIKTO Z TOHTO FÓRA KTO TU KEDY BOL, SA Z NEJ POMOCOU SÍRNEJ PATLANINY NEVYLIEČIL......... A dôkaz že niekto iný áno ??? ... LEN VO FORME VIERY.........Že tomu budeš veriť, keď sa o nejakom takom príbehu dočítaš..... Tiež v to môžeš veriť celé desiatky rokov, ako sa verilo tomu, že nasýtené tuky upchávajú cievy a spôsobujú všetky možné zdravotné problémy, hlavne srdečné... \":mrgreen:\"

_________________
29.8. 2018 .......... Myslím, že by už aj stačilo.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 2:57 pm 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 327
http://www.budwigcenter.com/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 3:29 pm 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
kov píše:
http://www.budwigcenter.com/

Tak v nabidce tam maji vsechno mozny, jen ne lecbu podle Budwigovy http://www.budwigcenter.com/natural-can ... l387nnkXTs. A ne, ze by to bylo zrovna levny, ale fungovat to samozrejme muze.

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 5:42 pm 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 327
Asi dost dobrý zdroj informací. Tvrdí, že studovala přímo u žáka Budwigové O tom s čím míchat olej mluví od 1:05.
https://www.youtube.com/watch?v=lfQeZ6zxBBk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 7:19 pm 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1973
JednorazovyNICK, jak to chutná, bryndza s fermentovaným olejem z tresčích jater, to jíš dohromady?

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2018 8:36 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 17, 2014 9:54 pm
Příspěvky: 246
JednorazovyNICK píše:
V čom je horšia bryndza od tvarohu ????? V čom tvaroh predčí bryndzu ???? .... \":roll:\"
Odpovede : V NIČOM.

nize pises:
JednorazovyNICK píše:
Sírna patlanina funguje, ALE VIAC FUNGUJE S BRYNDZOU. A ešte viac s bryndzou a fermentovaným rybým tukom, než s tvarohom a ľanovými semiačkami....

a ted pises ze je to stejne... \":roll:\"

pochop ze tve zavery mohou ublizit lidem kteri sem chodi pro radu a hledat informace a nemusi poznat ze jim muzes skodit svymi "pravdami" ktere jsi nejlepe sam vymyslel.. \":shock:\"

_________________
https://www.petr-langr.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1817 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 122  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz