sparcoo píše:
Tak se musím trochu pochválit. Co jsem na antibiotikách tak jsem se nějak více rozjedl, hlavně teda maso. Díky zaječické kterou piju 2x denně (mezi snídani a obědem, obědem a večeří), chodím alespoň večer vždy na velkou. Stolice je velice kašovitá ale alespoň jde něco ven. Také denně odvádím hadičkou plyny a nemám pak křeče.
Otázky
1. Nevadí, že si denně zavádím 3x i vícekrát trubičku do rekta? Musím jinak plyny neodvedu.
2. Vždy při zavádění v jedné fázi musím překonat takové vroubky (vlnky) za nimi se drží plyn. Máte je tam také (při klystýru).
3. Nevíte proč je mi zle, když brzy po jídle ležím na levém boku? To nemohu vůbec dýchat.
4. Po jídle je mi většinou hrozná zima + husina a později se trochu potím. Nevíte proč?
5. Jak je to s masem? Jím ho 2x Denně, kolem 13h a kolem 18h a to cca 100-150g. Rád bych si ale klidně ještě dál jednu porci s trochou masa se zeleninou a tukem. Je to špatně takto to kouskovat a raději se 2x najíst více na sílu? Jsem rád, že chodím na tu velkou alespoň takto a nerad bych si to rozhodil. Ale stále jsem nepřibral, tak když je chuť mohl bych přidat.
1) Pokud ji namáznete nevidím problém.
2) To je normální střevo je tam zahnuté.
3) To netuším, patrně se zvedne intoxikace organizmu.
4) Ono jde o to jak vám maká trávení, dal bych hořké čaje na lepší vyloučení žluče a možná i HCl.