DepresivniSlecna píše:
Pane Jardo, o té analýze bakterií v mikroflóře, co dělají v USA jsem taky četla. Ale sami přiznávají, že vhledem k množství bakteriálních kmenů (600 až 700 druhů) sami ještě nevědí o většině z nich, k čemu slouží. Prý mají zmapovanou funkci asi u 200 kmenů bakterií, u nich předpokládají, na jaké nemoci mají vliv, u ostatních prostě nic nevědí a je to stále předmětem výzkumu. Takže já jsem léčbu svých celoživotních depresí vyřešila jednoduše, našla jsem si dárkyni, která má výbornou psychiku, nikdy neměla psychické problémy, tak jsem si od ní nechala transplantovat její střevní bakterie a vyšlo to, moje deprese zmizely a už se nevrátily. Byla to sázka naslepo, ale to je zčásti i po té analýze v laboratoři. Jistotu, že se transplantace podaří nemá nikdo a nikdy, to bude určitě ještě mnoho let trvat, než bude dokonale zmapována lidská mikroflóra a funkce jednotlivých bakterií. Myslím, že to chce hlavně hledat dárce, který má perfektní zdraví a to je na 90 procent záruka, že TSM pomůže.
To vám gratuluji,ale osobně mám negativní stanovisko k transplantaci čehokoliv od kohokoliv,pokud nejde o život.
Jako malá jsem měla několikrát za sebou zápal plic,léčený samozřejmě antibiotiky.Jako batole jsem byla s moučnivkou hospitaliz. v nemocnici.Asi také léčba antib. Měla jsem stále bílý jazyk,výtoky a vzhledem k hubené postavě ,větší břicho.A to jsem dost sportovala.
Kolem 14 let jsem se začala zajímat o léčivé byliny.Chodila s košíkem v přírodě a sbírala bylinky.Vařila si různé čaje a jen tak namátkově ochutnávala různé rostlinky.Nebyl v tom žádný systém,stravovala jsem se pořád stejně a najednou asi za rok jsem měla jazyk bez povlaku,zmizely záněty a bříško krásně splasklo.
Lidé si kupují kdejaké drahé přípravky,které mohou být čímkoliv kontaminovány a neví,že jim u nohou rostou bylinky,které působí komplexněji,jemněji a mnohdy účinněji.Ale samozřejmě se o tom musí něco vědět a trochu se řídit intuicí.
Proti různým šmejdům ve střevě se také užívá terpentýn nakapaný na cukr.Jako děti jsme rádi cucaly smolu (smrk,borovice).Ta se dříve také používala vnitřně jako desinfekce tráv ústrojí.Nedávno jsem to zase zkusila a zachvíli se v břiše ozvalo známé škrundání co jsem měla při jezení pelyňku.