Od osmi popíjím rozmraženou destilku. Čekal jsem, že to bude chutnat trochu líp
Ale jak vata to nechutná, takže snad nemusím pokračovat v půstu
Při první sklenici jsem si dal postupně 3 tobolky Linexu Forte. Nesehnal jsem rozpustné tablety.
Vydržel jsem od nedělního večera, tj. 4,5 dne. Počítá se to asi jako 4 dny. Průběh docela v pohodě. Včerejší den už byla velká chuť na vodu, v puse sucho. Horší mluvení a artikulace. Naštěstí mám dovolenou, tak to nemusím v práci řešit. Asi bych ten dnešek ještě vydržel, kdybych nemusel zítra vézt maminu do nemocnice na CT. Ale už by to bylo hodně na sílu. Chuť na vodu byla už obrovská.
Dolů šlo 8,5 kg od nedělního rána. Fyzicky se cítím dobře, úžasná byla sprcha a pak vana. Tu jsem si dal taky předtím, než jsem začal popíjet. Teď už vařím rybí vývar bez zeleniny. Kefír je nachystaný v lednici, na něho se těším taky moc.
Necítil jsem během půstu žádný orgány, jak tu bylo několikrát napsaný. Tak buď to na mě působí jinak nebo nemám zásadní problém. Možná nejsem tak vnímavý ke svému tělu. Sem tam jsem někde cítil šimrání, ale nic zásadního a vždy to brzy přestalo.
Před půstem jsem měl rýmu, která se trochu uklidnila, ale určitě nezmizela. Urina byla od třetího dne tmavě žlutá, do černa nešla vůbec.
Měl jsem docela menší potřebu spánku, jak jsem byl unavený, tak jsem chodil spát kolem sedmé hodiny a většinou po půlnoci jsem už byl vzhůru a nemohl dlouho zabrat. Každý den jsem chodil na půl hodinové procházky.
To jsou první zážitky. Uvidíme co návratovka. Dnes se zatím cítím báječně a mám hodně energie.