[quote="dajana":1hesi4w8]Dobrý den, potvrzuji zkušenosti ostatních uživatelů s urinoklystýry, jsou opravdu mnohem účinnější, jenže u mě bohužel až moc
. Včera ráno jsem si aplikovala urinoklystýr se lžičkou sody potřetí (předtím týden voda, týden koloid - bez potíží, 2 dny MMS s reakcí) a odpoledne mi začala podobná herxka jako po praziquantelu - teplota, zimnice, hrozně zle a velmi silná bolest kyčlí a oblasti kolem hrudní kosti (to u przq nebylo), která pak přešla až do ramen a zad, sotva jsem se hýbala a chvílema se mi i špatně dýchalo. Zle mi bylo celou noc, nemohla jsem bolestí vydržet, natož spát, tak jsem si o půlnoci vzala Paralen, ten mi na ty kyčle trochu pomáhá. Přetrvává to i dnes (38,5), kyčle bolí o sto šest, jsem naprosto nepoužitelná, jen ta bolest na hrudi ustala a pocitově je mi o fous lépe než včera večer, ale nejhorší to bývá cca od šesté večer, takže to nechci přechválit. Dnes ráno jsem se přinutila ke klystýru s převařenou vodou (byl 21. v kuse), abych ze sebe aspoň něco vypláchla. Tak teď nevím, mám-li s klystýry dál pokračovat, když už je dělám tak dlouho a nemůžu teď použít urinu ani MMS + zda a kolik laktobacilů, když užívám kefír z houby.
A ještě prosím o radu, zda je vhodné zítra večer provést jaterku - plánovala jsem to tak, minulá mi velmi pomohla (a konečně jsem po ní začala lépe spát, což ovšem po urinových klystýrech skončilo
), ale v tomto stavu nevím...
Moc děkuji a omlouvám se za obsáhlost, ale jsem už z toho opravdu nešťastná
[/quote:1hesi4w8]
Není to běžná reakce, ale je možná, čili na tom asi nic nevymyslíte. Klystýry klidně dělejte dál, ty problém nepředstavují, dají se dělat poměrně dlouho a často. Pokud pijete minimálně 0,5 litru kefíru denně, tak laktobacily jinou formou dodávat asi nemusíte. Vyčištěná střeva patrně máte, čili pokud se na to budete cítit, tak není důvod ty