Po dlhom čase som sa znovu vrátila k očistám, predovšetkým k očiste pečene a k Šankprakšalane. V čase, keď som očisty robila, bola som bez zdravotných problémov a cítila som sa dobre. Myslím, že keby som ich robila priebežne počas tých rokov, kedy som s nimi prestala, mohlo mi zdravie slúžiť dobre doteraz. V tejto súvislosti chcem pripomenúť skúsenosť spred piatich rokov mojej netere,
viewtopic.php?p=53526#p53526, ktorej chceli vyoperovať žlčník, mala bolesti, žlté očné bielka, tmavý moč a nejaké kamene v žlčníku. Lekárka ju nekompromisne tlačila na operáciu s tým, že jej bude odstránený celý žlčník. Neter ju ale odmietala a rozhodla sa pre očistu pečene, o ktorej som jej z vlastnej skúsenosti vravela. Predtým absolvovala sono žlčníka, ktoré kamene potvrdilo. Následne urobila očistu pečene, už po prvej sa jej zdravotný stav zlepšil, ale pokračovala a urobila ďalších pár očíst. Po nejakom čase absolvovala kontrolné sono žlčníka a kamene už prítomné neboli. Schudla vtedy pár kíl, čo jej len prospelo, teší sa z ďalšieho dieťaťa a dobrému zdraviu do dnešného dňa, hoci je to odvtedy cca 5 rokov. V priebehu tohto času ešte párkrát očisty robila. Týmto príspevkom som chcela pripomenúť prospešnosť očíst pečene z vlastnej skúsenosti aj zo skúsenosti mojej netere. Agresívne odstraňovanie telesných orgánov lekármi je nezvratné a žiaľ, dôsledky vopred nik nedomyslí.