| Autor |
Zpráva |
|
Ÿura
|
Napsal: pon dub 10, 2023 9:28 am
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon dub 10, 2023 10:30 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Ÿura píše:
Já stále nedovedu pochopit proč nevyzkoušíte tu přesličku a řešíte kde co okolo, těch vedlejších účinků přesličky se zrovna moc najít nedá pokud vůbec nějaké jsou. Mnoho léčitelů a to velice významných ji doporučovalo na denní užívání po celý život a vy tomu nevěříte. Já chápu že je opruz denně si vařit čaj, ale pokud mě pomůže pak v tom nehledám problém. Zde máte co všechno spraví její aplikace a i to jaká doporučení k ní měla bylinářská elita https://www.bylinky21.eu/herbar/preslicka-ucinky
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Ÿura
|
Napsal: pon dub 10, 2023 12:10 pm
|
|
|
Tam jde o ten mozny efekt snizeni vitaminu B1 a taky to, ze i ta preslicka bude urcite odvodnovat. Coz si ja nemuzu dovolit jelikoz uz tak mam problem s udrzenim tekutin v tkanich.. Jinak ale jak pisete varit si kazdy den caj jen kvuli doplneni jednoho prvku. To je pro me dlouhodobe neudrzitelne... Objednal jsem tohle https://www.adamraw.cz/geosilica/ budu davkovat jednou tolik co DDD a mel bych poznat jestl jsem mel vyraznejsi problem s nedostatkem kremiku.. Pokud to co uvadi je pravda, tak je to zdaleka nejlepsi doplnek s kremikem co jsem zatim nasel..
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon dub 10, 2023 1:13 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Ÿura píše:
Tam jde o ten mozny efekt snizeni vitaminu B1 a taky to, ze i ta preslicka bude urcite odvodnovat. Coz si ja nemuzu dovolit jelikoz uz tak mam problem s udrzenim tekutin v tkanich.. Jinak ale jak pisete varit si kazdy den caj jen kvuli doplneni jednoho prvku. To je pro me dlouhodobe neudrzitelne... Objednal jsem tohle https://www.adamraw.cz/geosilica/ budu davkovat jednou tolik co DDD a mel bych poznat jestl jsem mel vyraznejsi problem s nedostatkem kremiku.. Pokud to co uvadi je pravda, tak je to zdaleka nejlepsi doplnek s kremikem co jsem zatim nasel..
Tak doplňovat B1 by měl skoro každý člověk žijící v moderním západním, myšleno od reality utrženém světě. Pak sem dejte vědět jak vám ten přípravek zafungoval to může být pro dost lidí přínosná informace. Jinak to odvodnění z přesličky není zase tak strašné myslím že tam zásadní komplikace nejsou.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Sikora
|
Napsal: stř úno 14, 2024 12:18 pm
|
|
|
Dobrý den,
co si o tom myslíte?
Při míchání bentonitu s vodou používejte POUZE dřevěné, keramické nebo skleněné potřeby. NIKDY nepoužívejte kovové nebo běžné plastové materiály. Jelikož bentonit působí jako „magnet“, natáhne do sebe kovové a plastové částice z těchto materiálů, kvůli čemuž bude bentonit následně neaktivní a zcela k ničemu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř úno 14, 2024 6:29 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Sikora píše:
Dobrý den,
co si o tom myslíte?
Při míchání bentonitu s vodou používejte POUZE dřevěné, keramické nebo skleněné potřeby. NIKDY nepoužívejte kovové nebo běžné plastové materiály. Jelikož bentonit působí jako „magnet“, natáhne do sebe kovové a plastové částice z těchto materiálů, kvůli čemuž bude bentonit následně neaktivní a zcela k ničemu.
Tak sorbční schopnosti bentonitu jsou nezpochybnitelně velice dobré, ale tak dobré aby v krátkém čase nějakého zamíchání do sebe něco zásadního nasál o tom si dovolím silně pochybovat. Tak rychle nerozpouští kovy ani kyseliny a louhy v plné koncentraci natož bentonit ve vodě. Pokud by za ten krátký čas vůbec něco nasál půjde o nějaké naprosto minoritní množství které nemá co a jak zásadně ovlivnit.
|
|
| Nahoru |
|
 |