Ti kteří jsou vážně nebo smrtelně nemocní musí dodržovat to co tu je doporučováno.Já však píši těm, kteří chtějí změnit svůj jídelníček nebo bojují s kvasinkou.Chtěla bych vám říci ať se nevzdáváte ikdyž se vám vždy nedaří vše tak jak by mělo.Z vlastní zkušenosti vím, že když nejde o život, tak se těžko zvyká na tyto změny ale chci vás povzbudit v boji se starými stravovacími návyky.Hlavně buďte v psychické pohodě (k tomu vám pomůže hořčík) a nepropadejte smutku když se vám nedaří vše dodržovat.Psychická pohoda je na prvním místě a na druhém je čistit tělo.Sama jsem často hřešila a jedla zakázané jídlo ale vždy jsem si řekla že příště to bude lepší a nestresovala jsem se.Proti velké chuti na sladké mi pomáhalo MMS2 (ničilo kvasinky).Postupně se můj jídelníček zlepšoval a teď když neodolám a poruším to,tak mi pak není nejlépe a ráda se zas vrátím k zelenině.I čistící techniky nedopadly vždy nejlépe ale časem se člověk zdokonalí.Když pak zakusí jaké to je, když je mu dobře,je plný síly a energie, tak již nechce jinak a ty úlety jsou pak jen občas.Stačí jen vydržet a nevzdávat se a netrápit se, když se nedaří. A Vám pane Zajíčku chci poděkovat za tyto stránky, za čas a trpělivost se kterou se věnujete všem kteří Vás potřebují.I kdyby jste zachránil jen jediného člověka (já věřím že jich je hodně)před smrtí, tak to všechno mělo smysl.