| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: pon zář 17, 2012 8:41 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
MarcelaJ píše:
Ahoj půstaři,
tak jsem se sem konečně zase vrátila. Zatím nevím, zda půst na ty moje broblémy zabral, ale určitě k něčemu byl.
Bulka v prsu mi po půstu zůstala, ale to jsem snad vyřešila MMS obklady- kde se na místě udělaly puchýřky, vyteklo plno hnisu-sice jsem si dost vytrpěla, jak to pálilo a bolelo, ale nyní jsem už nic nenahmatala, ale jisté to bude až po kontrole.
Nyní dělám ale obklady z MMS i na játrech a pod levým žebrem, kde jsem si bohužel nahmatala dost velkou(i viditelnou) bouli. Tak snad na to ty obklady zaberou. Musím se kvůli tomu přeobjednat i u doktorky, protože kdyby mi to nahmatala ona, tak by to byl zase kolotoč vyšetření a stresů.I tak mám strach, aby to nebyl zase nějaký nádor, ale zatím nechci panikařit.
Očista nejspíš stále probíhá, protože se to všechno dere přes kůži-plno pupínků na obličeji i dekoltu. Už delší dobu taky pokašlávám, což nyní řeším MMSkem vnitřně, ale v neděli skončím, protože budu dělat 3-denní očistu krevní lymfy. Uvidím, kolik zhubnu, protože další týden se chystám na 7denní půst- ale to podle váhy.
Teď mě ale trápí, že jsem zatím nedostala menstruaci a budu to muset nějak řešit.
Tak mi držte palce, ať s tím pořádně zatočím.
Jak vidno tak zanesená jste byla pořádně, ale nebojte se pravidelným čištěním se dá odstranit prakticky všechno, hlavně si člověk musí věřit a stále na sobě pracovat. Pokud vám ten bordel leze ven pokožkou, to je ideální a ještě bych to podpořil pomocí montmorilonitu. V podobě obkladů to funguje fantasticky, něco jako vysavač. Prostě si kupte Kočkolit, je to podestýlka pod kočky, udělejte si z něho šlichtu, takové hustší bahno, dejte na co největší povrch těla a nechte pod igelitem působit klidně hodinu, nebo i déle. Pak vyhodit, nikdy znovu nepoužívat, vždy dát obklad čerstvý a pokud se neeklujete vlastní uriny, tak neředit vodou, ale urinou, to funguje ještě lépe.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
MarcelaJ
|
Napsal: pon zář 17, 2012 9:28 pm
|
|
|
Díky za radu. Kočkolit použiju. To bahno, co si z toho udělám-můžu potřít i ta místa po obkladech MMS. Nyní už hnisají jen malinko. Ale bohužel boule je tam pořád.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
MarcelaJ
|
Napsal: pon zář 24, 2012 12:03 pm
|
|
|
Ahoj,
včera jsem ukončila 7denní půst a dnes začínám návratovku.Při půstu jsem neměla žádné problémy. Dokonce jsem dělala 2x denně domácí saunu. Hydrocolon pouze obden-5.den a dnes ze mě vyšla tmavá voda a 3.den něco dlouhého bílého-fotku ale nemám.Dala jsem si mrkvovou šťávu+osmozu.Nyní čekám na hlad. Bulka pod levým žebrem stále je. Jardo, můžu ten kočkolit mazat i na ta postižená místa po MMS obkladech?
Jinak v neděli dělám asi 15. jaterku, tak uvidím, co ze mě vyleze.
Mám ale nízké ph, tak to budu muset pořešit-ve středu začnu s melounem.
Dále jsem si pořešila geopatogenní zony, protože v jedné z nich jsem spávala. Byla jsem také vyšetřena na Salvii, kde byla paní velice překvapena, že jsem tak očištěna od parazitů-našla mi 4, ale pěkné potvory.Prý už dlouho nikoho takového neměla. Takže půst určitě k něčemu byl. Doporučila mi praziquantel a albendazol, jinak se toho prý nezbavím. Našla mi nějaké cysty a říkala, že u mě to vypadá na virové onemocnění.Také se mi dívala na tu bouli a prý to vypadá na slezinu. Mám ještě 10dní, než půjdu na kontrolu, takže nic moc.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv říj 04, 2012 8:50 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
MarcelaJ píše:
Ahoj,
včera jsem ukončila 7denní půst a dnes začínám návratovku.Při půstu jsem neměla žádné problémy. Dokonce jsem dělala 2x denně domácí saunu. Hydrocolon pouze obden-5.den a dnes ze mě vyšla tmavá voda a 3.den něco dlouhého bílého-fotku ale nemám.Dala jsem si mrkvovou šťávu+osmozu.Nyní čekám na hlad. Bulka pod levým žebrem stále je. Jardo, můžu ten kočkolit mazat i na ta postižená místa po MMS obkladech?
Jinak v neděli dělám asi 15. jaterku, tak uvidím, co ze mě vyleze.
Mám ale nízké ph, tak to budu muset pořešit-ve středu začnu s melounem.
Dále jsem si pořešila geopatogenní zony, protože v jedné z nich jsem spávala. Byla jsem také vyšetřena na Salvii, kde byla paní velice překvapena, že jsem tak očištěna od parazitů-našla mi 4, ale pěkné potvory.Prý už dlouho nikoho takového neměla. Takže půst určitě k něčemu byl. Doporučila mi praziquantel a albendazol, jinak se toho prý nezbavím. Našla mi nějaké cysty a říkala, že u mě to vypadá na virové onemocnění.Také se mi dívala na tu bouli a prý to vypadá na slezinu. Mám ještě 10dní, než půjdu na kontrolu, takže nic moc.
Ono je to vždy o tom zda se trefíte přímo do cílové skupiny parazitů a pak většinou zaznamenáte okamžitý ústup problému. Pokud jde o Kočkolit, není problém ho používat na cokoliv, on odsává ten bordel z daného místa, nicméně při otevřené ráně je asi vhodnější používat materiál s vyšším podílem montmorilonitu a ten se pak dá užívat i orálně, což vlastně luxuje střeva a odvádí z nich nepořádek. Pokud chcete není problém vám ho poslat v ceně zhruba jako bílý jíl, nějaké množství zde mám a jede o docela slušnou kvalitu, kterou sám občas u klientů používám.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
HARMON3K
|
Napsal: pát říj 12, 2012 6:54 am
|
|
|
muflon píše:
...dle rad Jógina ohledně půstaření u Vát (půst dost zvyšuje Vátu..., což u ajurvédského dóšického typu Váta je nutno kompenzovat...)
- nejspíš po normální regulérní návratovce, bude u lidí typu Váta (po najetí na normální stravu) dobré zařazovat důsledněji nebo prostě více
potravin vhodných ke snižování Váty :
viz vlákno Ajurvéda:
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Dave
|
Napsal: pát říj 12, 2012 8:17 pm
|
|
|
10.11.,ne?October je rijen a november listopad.V listopadu to je 10.Proste tri dny pred novem nebo uplnkem se to tez da pocitat.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
HARMON3K
|
Napsal: sob říj 13, 2012 8:45 am
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ravima
|
Napsal: čtv říj 25, 2012 4:25 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pát říj 26, 2012 7:46 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
ravima píše:
Ta videa jsou výborný nápad.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
HARMON3K
|
Napsal: sob říj 27, 2012 3:46 pm
|
|
|
U 36hod pustu je vhodné pití vincentky nebo by to mohlo vadit?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ravima
|
Napsal: sob říj 27, 2012 4:05 pm
|
|
|
HARMON3K píše:
U 36 hod půstu nevadí vůbec nic, jde jen o to, že už to pak někdy nemusí být "půst". Někteří berou jako půst pouze nic+čistá voda.
imho je vincentka dobrý doplněk k 36h nejezení.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
SuchSoft
|
Napsal: úte lis 06, 2012 9:16 pm
|
|
|
Zdenek20 píše:
Tak jsem ukončil sedmičku. Průběh celkem ok, i když třetí den se objevil tlak u srdce, známý z minulého půstu, ale rozjezdil jsem to na kole, čemuž jsem velmi rád. Problémy s krkáním oproti minulu byly prakticky zanedbatelné. Šestý den jsem zařadil šťávy. Zvýšila se vitalita, dostal jsem i větší žízeň (utišoval destilkou) a kupodivu se mi moč zdála trošku tmavší (červenou řepou to nebylo), pH bylo asi o 1 jednotku vyšší. K večeru jsem dostal jakési mírné nutkání na stolici, což se mi nikdy předtím nestalo. Šel jsem zkusmo na záchod a vyšel ze mě jakýsi malý průjímek. Spánek toho dne byl trochu delší. Sedmý den jsem cvičně zařadil opět jen destilku, cože to se mnou udělá. A nic, normální půstní den.
Tož šťávy v průběhu půstu zřejmě nakopnou (spolu s mírným trávením) čistící proces, trochu jiným než při čisté vodě. Je však třeba doušky opravdu po malých dávkách prosliňovat, dát tomu čas, povalovat v ústech. Šťávy jsem dost naředil, cca 0,5l v průběhu dne, ale klidně by mi stačila půlka. Osobně by bylo pro mě jednodušší a psychicky méně náročné pít jen čistou vodu/destilku. Kombinace obojího mi však připadá jako účinnější detox. A taky nač trápit tělo např. acidózou, když to jde i jinak.
Až budu dělat delší půsty, plánuju zařadit semtam šťávovej den.
Ahoj, prosím Ťa, o aké šťavy (6. deň) ide? Predpokladám, že zo zeleniny, ale môžeš opísať bližšie? Ďakujem.
Ja som začal s detoxikáciou tento rok a nezačal som dobre.
Ešte vo februári som robil 36-dňovú ryžovú kúru a nedopadla najlepšie. Striktne som všetko dodržal, a aj som sa cítil výborne, ale pečeňové testy nedopadli dobre, ketóny+ a ketóny++ som mal v moči, mal som zvýšený cholesterol a zlý pomer dobrého a zlého cholesterolu. Predtým som mal skôr opačný problém, že som mal vždy cholesterol na spodnej a niekedy aj pod spodnou hranicou (neznášal tlsté mäso, slaninu a pod.) Ale aj tak to bolo na niečo dobré, lebo potom po pár dňoch, keď som prechádzal na klasickú stravu, tak som pochopil, čo jeme. Napr. asi 7 deň po kúre som ochutnal nugetu (Orion - arašidovú:-) - bola tisíckrát sladšia ako cukor a mala príchuť umelej hmoty!
V máji som začal s prvým pôstom (destilka a nič), s tým, že budem sa postiť, dokým telo dovolí. Postil som sa 10 dní a skončil som to kvôli škole (skúškové obdobie). Počas celého pôstu som vôbec necítil hlad. A asi 3.-4. deň mi začala acidóza, ktorú som mal až do ukončenia pôstu. Bol som samozrejme oslabený a viac som spal. Ale chodil som normálne do roboty (na zmeny) a aj do školy.
Ďalší pôst (august) som začal počas fázy Mesiaca nov, a piaty deň som musel ukončiť, lebo ma 3. deň začal brutálne bolieť hlava a jediné, čo mi pomohlo bol klystír (kávový). Ale ten mi pomohol tak na pol dňa. Asi som sa moc rýchlo prečisťoval. Navyše hneď po pôste sa mi moč začal sfarbovať z oranžova až takmer dohneda, takže som to ukončil asi naozaj v pravom čase.
Odvtedy som urobil pár 1-dňových a 1 3-dňový.
Teraz som sa pustil do ďalšie dlhšieho (koľko telo dovolí) + peroxidová kúra spolu. Predpokladám, že to bude len pár dní, pretože táto kombinácia bude asi dosť náročná.
Peroxid vodíka 35% som začal tak, že 1 kvapka 3x denne zmiešaná z destilkou. Druhý deň 2 kvapky, tretí 3,...
Takže uvidím, čo to spraví.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv lis 22, 2012 7:58 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
HARMON3K píše:
To určitě nevadí, nicméně je dobré si u půstů zvykat na destilku a nic jiného.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
mplic
|
Napsal: pát lis 23, 2012 1:51 pm
|
|
|
Dobrý den,
dnes mám 11. den půstu a od rána mi kručí v břiše.Není to divné ? Pořád všude čtu,že se po 3 dnech zastaví žaludek,ale mám pocit,že se mi v každém předešlém půstu (předtím 7-denní) stejně ozýval až do konce.
Děkuji za radu nebo nápad.
Marian
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kawasaky
|
Napsal: pát lis 23, 2012 1:57 pm
|
|
Registrován: čtv úno 03, 2011 12:03 am Příspěvky: 62 Bydliště: Brno
|
mplic píše:
Dobrý den,
dnes mám 11. den půstu a od rána mi kručí v břiše.Není to divné ? Pořád všude čtu,že se po 3 dnech zastaví žaludek,ale mám pocit,že se mi v každém předešlém půstu (předtím 7-denní) stejně ozýval až do konce.
Děkuji za radu nebo nápad.
Marian
Ja mam dnes taktez 11. den Pokud pijete jen destilku(v tomto delsim pustu uz to beru jako samozrejmost), tak se nemate ceho bat, mne sem tam taky zakruci, ikdyz minimalne.
| Nahoru |
|
 |