| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: úte čen 12, 2012 6:52 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
dorka píše:
Vyzkoušela jsem, že nejlepší je dát do 5ml vody asi 6 granulek Laguny modrého šípu. Méně granulek je málo a více už je moc a začíná to mírně leptat. Spíš záleží na každém, jak si to nastaví. Těch 5ml vypotřebuji na jedno čištění zubů včetně jazyka. Zhruba jsem vypočítala, že na celou tobolku velikosti 0 by to bylo asi 8dcl vody, ale ani tak bych to nepila. 2,5 dcl - to musí leptat jako blázen... 
Tak to je pak jasné, to je pomalu homeopatická koncentrace a v té nebude problém.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
bombay
|
Napsal: úte čec 03, 2012 11:57 pm
|
|
|
Čo poviete na nápad umývať si zuby kokosovým olejom, keď je taký multi-prospešný pre telo?! 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: stř čec 04, 2012 7:44 am
|
|
|
bombay píše:
Čo poviete na nápad umývať si zuby kokosovým olejom, keď je taký multi-prospešný pre telo?! 
Ano - funguje to a dost lidí to praktikuje:).
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob čec 07, 2012 8:41 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
bombay píše:
Jak píše členka prokera, nejde o nic nového. Čistit zuby olejem se sice může zdát divné, avšak opravdu to funguje. Oleje, soli a další přírodní látky se k čištění zubů používaly už od starověku, a dokonce i v dnešní době alternativní medicína doporučuje místo pasty a kartáčku jednoduše použít prst a olej, nejlépe ten kokosový. Funguje i olej se solí, to jsem zde již také doporučoval. Můžete vyzkoušet denně minutu až dvě třít zuby panenským kokosovým olejem a po několika týdnech budou zuby znatelně bělejší. Kromě toho panenský kokosový olej zklidňuje dásně a vyzkoušet po čištění zubů běžným způsobemzamezuje tvorbě aftů v ústech.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Abbysum
|
Napsal: sob zář 22, 2012 11:16 pm
|
|
|
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to, jak má řešit problém s nehty. Moje nehty vypadají zdravě, nenašla jsem na nich žádné fleky, jak jsem někde četla, ale neustále se mi třepí a už jsem opravdu bezradná. Půl roku jsem brala vitamíny na doplnění hořčíku, zinku a vápníku. Výsledek se ovšem nedostavil. Poté jsem si zakoupila lak s přídavkem vápníku (věřím, že tam ho moc není, ale kupodivu pomohl). Nehty se mi třepí stále, když je nemám nalakované a to je téměř vždy, protože lak se snadno odře. Poradili byste mi, co s tím mám udělat ? Prosím.
Slečna Abyssová 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Varecny
|
Napsal: pon zář 24, 2012 1:50 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv říj 04, 2012 8:54 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Abbysum píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to, jak má řešit problém s nehty. Moje nehty vypadají zdravě, nenašla jsem na nich žádné fleky, jak jsem někde četla, ale neustále se mi třepí a už jsem opravdu bezradná. Půl roku jsem brala vitamíny na doplnění hořčíku, zinku a vápníku. Výsledek se ovšem nedostavil. Poté jsem si zakoupila lak s přídavkem vápníku (věřím, že tam ho moc není, ale kupodivu pomohl). Nehty se mi třepí stále, když je nemám nalakované a to je téměř vždy, protože lak se snadno odře. Poradili byste mi, co s tím mám udělat  ? Prosím.
Slečna Abyssová 
Nehty vyjadřují stav vnitřních orgánů a pokud bude něco v nepořádku uvnitř, můžete na povrch patlat co chcete a je to stejně k ničemu. Na stavu trávení a střeva totiž závisí vstřebávání minerálů a od toho se odvíjí i kvalita a stav pokožky, vlasů a nehtů. Osobně bych začal krkacím testem a zjistil jak jsem na tom s HCl v žaludku, protože pokud tam není v dostatečné míře, tak se snažíte zbytečně.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv říj 04, 2012 8:55 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Varecny píše:
Pokud není nijak parfémovaná, což se nezdá, nevidím v tom problém. Sklovinu nepoškozuje, toho se bát nemusíte.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
panka
|
Napsal: stř pro 26, 2012 8:07 am
|
|
|
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit něco na odhalené krčky? Dá se to napravit? Taky se mi zdá, že se mi krčky zbarvují do tmava.. Zkouším používat kokosový olej na čištění, ale bolí mě z něj zuby. Nevíte proč?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
R.A.M.I.X
|
Napsal: stř pro 26, 2012 3:11 pm
|
|
|
Dobrý den,
já už půl roku dýchám na SIF6 od Dědka Kořenáře B.Nového (http://www.dedekkorenar.cz/zbozi-a-prod ... n-p86.html) právě kvůli odhaleným krčkům a už u několika zubů je v normálu. U několika zubů se to řeší a u některých zubů to vyřešeno ještě není. Jo jde to pomalu, ale jistě a o to tu jde Tohle dýchání, které cvičíte na tomto trenažéru, má vliv na tělo celkově, nejsou to konkrétně jen ty zuby.
Místo SIF6 lze použít Frolův dýchací trenažér. (http://www.centrumzdravi.net/frolovuv-d ... nazer.html Vpravo nahoře jsou odkazy na články.) Ten je ale o něco dražší a zkušenosti s ním nemám.
R.A.M.I.X
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv pro 27, 2012 9:37 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
panka píše:
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit něco na odhalené krčky? Dá se to napravit? Taky se mi zdá, že se mi krčky zbarvují do tmava..  Zkouším používat kokosový olej na čištění, ale bolí mě z něj zuby. Nevíte proč?
To je divné kokosák by nic takového způsobovat neměl, nicméně vyzkoušejte chytrou houbu pythium oligandrum, ta umí opravdu zajímavé věci, informace jsou třeba zde http://www.pythium.eu/cs/pece-o-dutinu-ustni-1/
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv pro 27, 2012 9:57 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
R.A.M.I.X píše:
Dobrý den,
já už půl roku dýchám na SIF6 od Dědka Kořenáře B.Nového ( http://www.dedekkorenar.cz/zbozi-a-prod ... n-p86.html) právě kvůli odhaleným krčkům a už u několika zubů je v normálu. U několika zubů se to řeší a u některých zubů to vyřešeno ještě není. Jo jde to pomalu, ale jistě a o to tu jde  Tohle dýchání, které cvičíte na tomto trenažéru, má vliv na tělo celkově, nejsou to konkrétně jen ty zuby.
Místo SIF6 lze použít Frolův dýchací trenažér. (http://www.centrumzdravi.net/frolovuv-d ... nazer.html Vpravo nahoře jsou odkazy na články.) Ten je ale o něco dražší a zkušenosti s ním nemám.
R.A.M.I.X
Zajímavé info, vím že funguje prakticky na všechno, ale zrovna toto mě nenapadlo.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ghostdog32
|
Napsal: sob pro 29, 2012 1:11 am
|
|
|
zdravím, tak jsem si objednal od Jardy kilo jeho xylitolových bombonů a cucám jich teď několik denně po každém jídle po dvou.
protože je toto forum i o nehtech a může to s mýmy zkaženými zuby souviset, tak se chci zeptat, co znamená, když mám na nehtech podélné rýhování a občas i dolíčky? je to běžné? bílé flíčky ani vyšší lámavost nemám.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned pro 30, 2012 10:53 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
ghostdog32 píše:
zdravím, tak jsem si objednal od Jardy kilo jeho xylitolových bombonů a cucám jich teď několik denně po každém jídle po dvou.
protože je toto forum i o nehtech a může to s mýmy zkaženými zuby souviset, tak se chci zeptat, co znamená, když mám na nehtech podélné rýhování a občas i dolíčky? je to běžné? bílé flíčky ani vyšší lámavost nemám.
Zde bych to viděl hlavně ve střevě, ale počtěte třeba zde http://www.zdobeninehtu.eu/cz/pece-o-ru ... y-prozradi
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ghostdog32
|
Napsal: úte led 01, 2013 5:59 am
|
|
|
děkuji za odpověď. ano na to tlusté střevo to opravdu vypadá a dokonce mám ty podélné rýhy někde i vlnité, což údajně znamená, že jsem zanesený zplodinami (toxiny?). Měl jsem poslední roky párkrát problém s vracející se nákazou roupů, přičemž v dětství jsem je neměl nikdy...
jím běžné vařené jídlo a maso, ale už jsem omezil veškeré pečivo a slazené věci řepným cukrem, ale není to 100%. knedlíky nebo jablečný štrůdl z listového těsta s xylitolem si dám... před každým velkým jídlem si teď už měsíc dávám 2 tabletky bio chlorelly, tak snad se to časem zlepší. a jídelníček budu omezovat dál, ale po malých krocích. nejde to ráz naráz. bydlím s rodiči a už teď na mě čumí jak na blázna, ikdyž jím většinu toho co oni
|
|
| Nahoru |
|
 |